Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Ligier KUSSAI MAX

Een lichaamsprobleem voor Xtoo-modellen Max merk Ligiervindt u hier alle aanpasbare items die nodig zijn om uw voertuig te repareren voor een opknapbeurt

Actieve filters

  • Promo!
Kap ligier kussai 1-2

Ligier Xtoo 1-2 Deze hoes is geschikt voor LIGIER XTOO 1 en 2, is het thermogevormd en met grote precisie gesneden. Een beschadigde motorkap is zeer gevaarlijk op de weg, dus aarzel niet om uw motorkap te vervangen.
€ 130,33 € 160,33
Kalender Ligier Xtoo 1 en 2 en Xtoo Max

Kalender Ligier Xtoo 1 / Xtoo 2 / Xtoo Max Profiteer van deze kwaliteitsgrille tegen een gereduceerde prijs voor Ligier Xtoo 1, Xtoo 2 en Xtoo Max die perfect past op uw voertuig.
€ 114,45
  • Promo!
Barrière voor ligier xtoo max achterzijde dempers

Dankzij deze prachtige achterbumper, zult u in staat zijn om uw wagen te repareren Ligier XTOO R. Het ontwerp maakt het gemakkelijk aanpasbaar. Het is zeer solide en wij stellen het u voor aan verminderde prijs
€ 79,83 € 99,83
  • Promo!
Bumper achter ligier xtoo r

Als u de achterbumper van uw Ligier XTOO R SPORT, dit is het ideale onderdeel. Dankzij dit, zal uw auto een tweede wind hebben. Veel andere onderdelen voor uw auto zijn beschikbaar in onze catalogus, raadpleeg hem!
€ 79,83 € 99,83
  • Promo!
Sport ligier gevelbekleding aan de achterkant

LIGIER XTOO MAX / R / RS Deze achterbekleding voor Ligier XTOO MAX / R / RS die wij u voorstellen zal perfect zijn om een oude te vervangen of om een betere "look" te geven aan uw auto zonder vergunning. Het is van zeer goede kwaliteit en het wordt aangeboden voor een zeer interessante prijs.
€ 79,83 € 99,83
  • Promo!
Barrière schokken voor ligier xtoo max

LIGIER XTOO MAX U wilt de voorbumper van uw Ligier XTOO MAX? Hier is het product dat je nodig hebt! Gemakkelijk te installeren en niet duur, hij zal iedereen bekoren met zijn uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.
€ 79,00 € 99,00
Bescherming onder engine xtoo

LIGIER XTOO1, XTOO2, XTOO MAX Deze uitstekende bescherming onder de motor voor Ligier XTOO1, XTOO2 en XTOO MAX is een zeer gewaardeerd product. Ontworpen om uw motor optimaal te beschermen, wordt hij u tegen een kleine prijs aangeboden
€ 40,23
  • Promo!
Coté conducteur / gauche - 0086189

Ligier Xtoo 1/2/Max Om te voorkomen dat uw wielen te veel uitsteeksels vertonen wanneer u op modderige of ruwe wegen rijdt, is het beter om een wielkast in goede staat te hebben. Als u merkt dat de wielkasten van uw Ligier Xtoo 1/2/Max beschadigd zijn, is het beter ze te vervangen door ons aanpasbaar onderdeel dat speciaal voor uw voertuig is ontworpen. Kies de linker- of de rechterkant.
€ 42,30 € 60,30
LIGIER XTOO 1 / 2 / MAX...

Ligier Spatbord rechtsvoor van XTOO 1 - 2 - Max Bescherm je auto zonder rijbewijs effectief tegen modder en vuil met ons aanpasbare voorspatbord rechts. Ligier Ligier Ligier Ons spatbord past perfect op de XTOO 1-, XTOO 2- en XTOO Max-modellen en biedt robuuste en duurzame bescherming voor de carrosserie van je auto. Ons rechterspatbord is eenvoudig te installeren en is het ideale accessoire om het uiterlijk en de integriteit van je rijbewijsvrije auto te behouden. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid met ons aanpasbare rechterspatbord. Bestel vandaag nog om je auto te beschermen en het originele uiterlijk te behouden
€ 60,29
  • Promo!
Vleugel linksvoor voor ligier xtoo max

LIGIER XTOO MAX De linker voorvleugel van je wagen Ligier XTOO MAX is beschadigd? Dit is het onderdeel dat u nodig hebt: het zal uw beschadigde vleugel perfect vervangen. En het wordt aangeboden voor een prijs die zelfs voor het kleinste budget geschikt is.
€ 48,38 € 58,38
  • Promo!
Rechts voor ligier xtoo max front wing

LIGIER XTOO MAX Deze rechter voorvleugel is speciaal ontworpen voor auto's zonder rijbewijs Ligier XTOO MAX, het zal zowel liefhebbers van kwaliteit als kopers die goede deals willen sluiten tevreden stellen.
€ 48,38 € 58,38
Vlamkeerpl voor ligier xtoo

LIGIER XTOO Hier is een perfect onderdeel om uw oude luchtdeflector te vervangen op uw Ligier XTOO. Zeer goed ontworpen, u kunt het gemakkelijk installeren op uw winkelwagen. Wij hebben ook vele andere onderdelen voor uw Ligier XTOOBlader gerust door onze catalogus!
€ 45,27
LIGIER spuitbus

Deze spuitbus verf is speciaal ontwikkeld voor voertuigen LigierMet deze spuitbus van 400 ml kunt u gemakkelijk uw spatborden, bumpers, achterklep... Het is belangrijk te weten dat het rendement van een spuitverf over het algemeen 5 m2 per liter bedraagt. Dit betekent dat een bus verf van 400 ml ongeveer 2 m2 kan bedekken.
€ 0,00
LIGIER V2-logo

Om het logo op uw Ligier modellen na 2015.
€ 39,53
product

Soepele tweecomponenten polyester mastiek van het merk SINTO voor het repareren, vullen en verlijmen van ondergronden die blootstaan aan frequente thermische schommelingen of trillingen, in 750gr
€ 20,12
Steun voor dekselvergrendeling Ligier - 0081796

Ligier XTOO 1/ 2/ Max De afdekking van uw auto sluit niet meer goed en het slot hiervan is niet erg stabiel. Controleer of uw steun niet gebroken is of weldra gebroken zal zijn. Deze ondersteuning is alleen voor de modellen Ligier Xtoo en Xtoo MAX. Controleer voor sommige modellen of het chassisnummer overeenkomt met de kenmerken van het product.
€ 17,04
product

SINTO tweecomponenten glasvezelversterkte polyesterplamuur voor de reparatie van grote gebreken aan autocarrosserieën
€ 15,08
product

SINTO tweecomponentenplamuur voor het repareren, vullen en lijmen van o.a. autocarrosserieën, motorfietsen..
€ 13,06
product

Soepele tweecomponenten polyester mastiek van het merk SINTO voor het repareren, vullen en verlijmen van ondergronden die blootstaan aan frequente thermische schommelingen of trillingen, in 350gr
€ 13,06
product

SINTO speciale bumperlak, zwart
€ 10,03
Lijm

Voorruitlijm 310 ml Lijm voor bumpers, vleugels, voorruit Deze voorruit- en carrosserielijm is geschikt voor alle VSP-modellen en is het onmisbare accessoire om ervoor te zorgen dat uw voorruit goed vastzit! Gemakkelijk te gebruiken, zorgt voor een perfecte grip op uw voorruit of uw lichaamsdelen door alle trillingen te absorberen.
€ 9,98
product

Speciale verf voor het retoucheren en decoreren van SINTO autovelgen
€ 9,98
Colle Epoxy

Aixam Ligier Microcar Chatenet Bellier JDM Minauto Grecav Casalini, , , , , , , , Dué Dankzij onze tweecomponenten epoxylijm kun je je VSP gemakkelijk en voordelig lijmen en repareren. Deze lijm past op je Aixam , Chatenet , Ligier , Dué , Minauto , Casalini , Bellier , JDM ... 25 ml verpakking
€ 9,98
Carrosserielijm MS Polymeer 310 ml

Lichaamslijm 310 ml Lijm voor vleugels, motorkap, vleugelwangen en diverse lichaamsdelen. Deze lijm, speciaal ontwikkeld voor ABS-carrosserieën, is geschikt voor alle modellen auto's zonder rijbewijs. De samenstelling van poylmer geeft het een onvergelijkbare elasticiteit en duurzaamheid.
€ 9,88
product

SINTO merk niet-geweven glasvezel stof
€ 9,03
product

SINTO standaard plamuur in 115gr voor het herstellen en vullen van carrosserieën
€ 7,01
Handvat voor spuitbus

Universele verfspuitbus Als u wilt schilderen met een professionele afwerking, koop dan dit verfblik met handvat om het aanbrengen van uw verf te vergemakkelijken en een professionele afwerking te krijgen.
€ 5,95
Plastic lichaamsklinknagel Aixam, Ligier, Microcardué

Plastic klinknagel voor carrosserieën Aixam, Ligier, Microcar en Dué Deze plastic klinknagels worden hoofdzakelijk gebruikt voor het bevestigen van geluiddempende delen in de motorruimte, spatborden of beschermingen onder de motor.
€ 1,82
Vis de volute Ligier

Ligier Be up, Be two, Nova, XTOO 1, 2, XTOO R, RS, S, Ixo, Optimax De voorste voluutbouten zijn essentieel voor het behoud van de sterkte van de voluut van je auto. Hun duurzame ontwerp zorgt voor een stevige pasvorm en draagt bij aan de robuustheid en betrouwbaarheid van de structuur. Kies voor deze bouten van hoge kwaliteit om de stabiliteit en optimale prestaties van de voorste volute te garanderen, wat bijdraagt aan de veiligheid en levensduur van je auto Afmetingen: 5,5 X 16 mm
€ 1,20
Carrosserie klinknagel

LICHAAM RIVET Met deze extra grote kop carrosserieklinknagels kunt u al uw carrosserieverstevigingen vastzetten. Ze zijn herbruikbaar en kunnen gemakkelijk in een oogwenk worden geïnstalleerd.
€ 0,40
Joint de coulisse de vitre de porte

Glasafdichting rechter- of linkerdeur De deurruitrubberafdichting, voor het rechter- of linkerdeur, is een essentieel onderdeel van de afdichting van je auto en zorgt ervoor dat het glas correct functioneert. Deze afdichting, gemaakt van kwaliteitsmaterialen, zorgt voor een nauwkeurige pasvorm en eenvoudige installatie en beschermt het interieur van je auto tegen water, stof en lawaai. Kies de afdichting voor de deurruitrunner voor betrouwbare bescherming tegen de elementen en een aangenamere rijervaring. Bestel dit vervangende kwaliteitsonderdeel vandaag nog om je auto in topconditie te houden.
€ 67,69
Gebruikte achterschokdemper

Ligier Microcar Xtoo 1 , Xtoo 2 , Xtoo max , Xtoo R , Xtoo S , Xtoo RS , Optimax, Cargo Ligier MicrocarVind onze gebruikte achterschokdemper , . Nieuw onderdeel, maar licht beschadigd, dit staat het gebruik niet in de weg. (zie foto)
€ 40,33
Absorbeur de choc arrière Ligier, Microcar

Ligier Microcar Xtoo 1, Xtoo2, Xtoo max, Xtoo R, Xtoo S, Xtoo RS, Optimax, Cargo Zorg voor de veiligheid en stabiliteit van je rijbewijsvrije auto met deze originele achterschokdemper. Deze schokdemper is ontworpen met minutieuze aandacht voor veiligheids- en prestatienormen en garandeert een effectieve schokdemping om je auto te beschermen bij een kop-staartbotsing. Geniet van zelfverzekerd rijden en verbeterde bescherming met deze originele schokdemper voor achteraanrijdingen, ontworpen om te voldoen aan strenge veiligheidseisen met behoud van de structurele integriteit van je voertuig. Kies dit hoogwaardige vervangingsonderdeel om de optimale functionaliteit en veiligheid van uw voertuig te herstellen
€ 65,04
  • Nieuw
GÂCHE DE PORTE XTOO

Ligier Microcar XTOO 1 , 2 , Max , R , S , RS , Optimax 2 , Ixo, Cargo De deursluiter is een essentieel onderdeel voor de veiligheid en goede werking van een rijbewijsvrije auto. Het is een reserveonderdeel dat de deur vergrendelt en ontgrendelt. Gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om slijtage te weerstaan en een optimale duurzaamheid te garanderen. Onze producten zijn betrouwbaar en gemakkelijk te installeren en geven je de gemoedsrust en veiligheid die je nodig hebt als je onderweg bent. Bestel nu!
€ 58,93
  • Nieuw
Gâche de hayon

Ligier Microcar Nova , Xtoo , Xtoo Max , Xtoo R , S , RS , Optimax , Ixo , Cargo , M8 De achterklepvergrendeling is een essentieel onderdeel van een veilige achterklepvergrendeling. Hij is speciaal ontworpen om een doeltreffende vergrendeling te garanderen en onbedoeld openen van de achterklep tijdens het rijden te voorkomen. Deze achterklepschieter is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt maximale duurzaamheid en perfecte compatibiliteit. Vervang uw defecte achterklepschieter en zorg ervoor dat uw achterklep betrouwbaar en veilig sluit. Nu kopen!
€ 41,73