Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Autobatterij zonder vergunning

De accu wordt gebruikt om de motor te starten en de talloze elektrische apparaten in uw auto van stroom te voorzien, en het zou zonde zijn als u aan de kant van de weg zou stranden. Om te voorkomen dat dit ongemak, Mini-auto parts.nl biedt u de verkoop van batterijen voor auto's zonder een licentie.

Actieve filters

2 poolklem +/-

Voor alle voertuigen zonder rijbewijs. Om een elektrische storing te voorkomen, mag u niet vergeten uw accupolen te vervangen, want die kunnen oxideren.
€ 5,34
  • Promo!
Startkabel

Uw auto heeft problemen met starten, maar u beschikt niet over de juiste uitrusting om dit probleem te voorkomen. Maak je geen zorgen meer met deze startkabel kit, deze het gevreesde moment dat je auto zonder rijbewijs niet wil starten, zal een verre herinnering zijn.
€ 12,53 € 16,03
Batterie 12v

12V serviceaccu Zorg voor een ononderbroken stroomvoorziening voor je Citroën Ami met onze hoogwaardige serviceaccu van 12V. Deze accu is ontworpen met het oog op uitzonderlijke betrouwbaarheid en zorgt voor een constante energiebron voor uw stroombehoeften, zodat u zorgeloos van uw reis kunt genieten. Kies voor deze kwaliteitsaccu en geniet van gemoedsrust op de weg.
€ 69,37
Batterie de servitude 12V / 10Ah

12V / 10A serviceaccu Zorg voor een ononderbroken stroomvoorziening voor uw elektrische accessoires met onze serviceaccu van 12V / 10Ah die speciaal is ontworpen voor Citroën Ami-voertuigen. Met een betrouwbare capaciteit van 10 ampère-uur garandeert deze accu een constante stroomvoorziening voor uw elektronische apparatuur aan boord, met stabiele, langdurige prestaties. Kies deze serviceaccu van topkwaliteit voor betrouwbare stroomvoorziening en gemoedsrust onderweg.
€ 124,93
Batterij montage beugel Aixam

Aixam City, CrosslineCut, Crossover, GTO (Impuls en Vision) De batterij op de modellen Aixam modellen bevindt zich in de passagiersruimte en wordt op zijn plaats gehouden door deze beugel. Vervang hem als hij ontbreekt of defect is en zorg zo voor een optimaal onderhoud van uw batterij.
€ 16,03
  • Nieuw
Fixation de batterie

Casalini M14 , M14 2.0 , M20 De accuklem voor kentekenvrije auto's is een essentieel onderdeel dat de accu op zijn plaats houdt in het voertuig. Dit onderdeel zorgt voor de stabiliteit van de accu en voorkomt elk risico op verplaatsing tijdens het rijden. Het draagt ook bij aan de goede werking van het elektrische systeem van de auto. Op onze website voor licentievrije auto-onderdelen vind je een selectie van hoogwaardige accuklemmen om de veiligheid en prestaties van je voertuig te garanderen. Bestel nu!
€ 15,22
  • Nieuw
Rondelles Anti Sulfate

Antisulfaat batterijsproeiers Antisulfaatreinigers zijn essentiële reserveonderdelen voor het effectieve onderhoud van een kentekenvrije auto. Ze zijn ontworpen om elektrische verbindingen te beschermen en de vorming van sulfaat te voorkomen, zodat het voertuig soepel blijft rijden. Deze sluitringen zijn eenvoudig te installeren en compatibel met een groot aantal rijbewijsvrije automodellen. Ze zijn essentieel voor een lange levensduur van je voertuig. Bestel nu!
€ 1,92