Categorieën
Zoeken op voertuig

Essuie-glaces Aixam

Actieve filters

Bezems Flex voor Aixam

Voorruitenwisser Aixam Impuls Heeft u een gebrek aan zicht wanneer u de ruitenwissers van uw auto zonder rijbewijs activeert? Dankzij ons nieuwe assortiment ruitenwisserbladen zal dit probleem tot het verleden behoren. De flexibele wisserbladen houden rekening met de vorm van uw voorruit voor een efficiënte reiniging. Profiteer van onze flexibele ruitenwissers voor VSP en bekijk al onze ruitenwisserbladen voor VSP Aixam
€ 13,01
Ruitenwisserbladen achterruit Aixam

Aixam Cut. Impulse, Vision, Sensation) Crossline en Crossover (Vision en Sensation) Vervang uw achterruitenwisserblad voor het best mogelijke zicht naar achteren met ons nieuwe en originele onderdeel voor VSP-modellen Aixam.
€ 35,70
Bezems Flex voor Aixam

Voorruitenwisser Aixam Crossline, City en Roadline Dit flexibele wisserblad past zich perfect aan de vorm van uw voorruit aan voor een efficiënte reiniging. Controleer de toestand van uw ruitenwisserbladen regelmatig om een beter zicht tijdens het rijden met uw VSP te garanderen. Als u strepen ziet wanneer u veegt of als ze uw voorruit niet meer goed schoonvegen, zijn ze beschadigd en is het tijd om ze te vervangen. Met onze ruitenwisserbladen met korting, mis je geen goede deal. Ontdek ons hele gamma ruitenwissers voor auto's zonder rijbewijs Aixam
€ 13,01
Achterruitenwisser arm Aixam

Achterruitenwisser arm Aixam 400,500,721,741,751, City, City S en Roadline Uw achterste wisserarm moet vervangen worden, kies onze wisserarm speciaal gemaakt voor uwAixam 400, 500, 721, 741, 751, City, Crossline of Roadline. Dit originele product zal u zeker tevreden stellen.
€ 40,23
Ruitenwisser Aixam impuls - 8K027

Ruitenwisser voor Aixam impuls Beschadigde ruitenwissers zorgen er niet voor dat je een goede vision en kan zelfs je voorruit beschadigen. Controleer hun toestand regelmatig, als u tijdens het gebruik sporen op uw voorruit opmerkt, is het tijd om ze te vervangen. Profiteer hiervan met deze kwaliteitswisser tegen een discount prijs.
€ 6,04
Bezems Flex voor Aixam

Flexibele ruitenwisser vooraan Aixam 721/741/751 Moet u de ruitenwissers van uw auto vervangen zonder rijbewijs? Met de flexibele wisserbladen die zich perfect aan de vorm van de voorruit aanpassen, bent u er zeker van dat uw voorruit goed gereinigd wordt. Dit type wisserblad wordt rechtstreeks op de voorruit geplaatst en is daarom doeltreffender tegen optillen door wind of andere weersomstandigheden. Ontdek ook ons hele gamma flexibele wisserbladen voor VSP Aixam.
€ 13,01
Wisser achterzijde aixam

Ruitenwisser vooraan Aixam A540 Deze aanpasbare voorwisser is ontworpen om op uw A540 van Aixam . Betrouwbaar en bestendig, het zal aan uw verwachtingen voldoen in termen van prijs maar vooral kwaliteit! Merk op dat dit onderdeel 450 mm meet, een informatie waarmee u rekening moet houden tijdens uw bestelling!
€ 5,03
Bezems Flex voor Aixam

Voorruitenwisser Aixam 400.4 en 500.4 Heeft u een gebrek aan zicht zodra u de ruitenwissers van uw auto zonder rijbewijs activeert? Met ons nieuwe assortiment ruitenwisserbladen behoort dit probleem tot het verleden. De flexibele wisserbladen houden rekening met de vorm van uw voorruit voor een efficiënte reiniging. Profiteer van onze flexibele ruitenwissers voor VSP en bekijk al onze ruitenwisserbladen voor VSP Aixam.
€ 13,01
Wisser achterzijde aixam

Ruitenwisser vooraan Aixam 325I Deze referentie is een voorwisser voor het 325i model van de reeks Aixam . Het onderdeel meet 450 mm, een gegeven waarmee rekening moet worden gehouden bij het plaatsen van uw bestelling. U zult verleid worden door zijn robuustheid en zijn aantrekkelijke prijs!
€ 5,03
  • Promo !
Bezems Flex voor Aixam 400

Voorruitenwisser Aixam 400 e/s/l/sl Zodra een ruitenwisser lawaai maakt, moeite heeft om over de voorruit te gaan of gewoon sporen nalaat, betekent dit dat hij aan het einde van zijn levensduur is en dat het tijd is om hem te vervangen. Met onze flexibele ruitenwissers, neem de kans om ze te vervangen tegen een gereduceerde prijs, zullen ze perfect passen op uw voertuig om uw voorruit schoon te maken en u een beter zicht te geven. Wij bieden een breed scala aan ruitenwissers tegen discountprijzen voor auto's zonder rijbewijs Aixam.
€ 10,01 € 13,01
Wisser achterzijde aixam

Ruitenwisser vooraan Aixam Crossline - City - Roadline - Scouty - GTO Deze referentie is een voorwisser aanpasbaar voor het model Crossline, city, roadline, scouty, GTO van de fabrikant Aixam . Dit model, met een kwaliteitsfactuur, zal al uw verwachtingen in termen van kwaliteit maar ook prijs inlossen!
€ 6,04
  • Promo !
Bezems Flex voor Aixam A540

Ruitenwisser vooraan Aixam A540 Deze flexibele ruitenwisser past zich perfect aan de vorm van uw voorruit aan voor een efficiënte reiniging. Controleer de toestand van uw ruitenwisserbladen regelmatig om een beter zicht tijdens het rijden met uw VSP mogelijk te maken. Als u strepen ziet wanneer u veegt of als ze uw voorruit niet meer goed schoonvegen, zijn ze beschadigd en is het tijd om ze te vervangen. Met onze ruitenwisserbladen met korting, mis je geen goede deal. Ontdek ons hele gamma ruitenwissers voor auto's zonder rijbewijs Aixam.
€ 11,01 € 13,01
Wisser achterzijde aixam

Ruitenwisser vooraan Aixam 721/741/751 Een ruitenwisser vooraan, aanpasbaar, die op verschillende modellen van het merk kan worden geïnstalleerd Aixam zoals de 721, 741 of 751. Betrouwbaar, robuust en met een onklopbare voordeelprijs: moeilijk te weerstaan! Merk op dat dit onderdeel 580 mm meet, informatie om rekening mee te houden.
€ 6,04
  • Promo !
Bezems Flex voor Aixam

Ruitenwisser vooraan Aixam 400i Zodra een ruitenwisser lawaai maakt, moeite heeft om over de voorruit te gaan of gewoon sporen nalaat, betekent dit dat hij aan het einde van zijn levensduur is en dat het tijd is om hem te vervangen. Met onze flexibele ruitenwissers, neem de kans om ze te vervangen tegen een gereduceerde prijs, zullen ze perfect passen op uw voertuig om uw voorruit schoon te maken en u een beter zicht te geven. Wij bieden een breed scala aan ruitenwissers tegen discountprijzen voor auto's zonder rijbewijs Aixam.
€ 11,01 € 13,01
Wisser achterzijde aixam

Ruitenwisser vooraan Aixam 400i Deze voorwisser is voor het 400i model van het merk Aixam . Merk op dat het onderdeel 450 mm lang is, een gegeven om rekening mee te houden bij de bestelling. Deze wisser zal u volledig tevreden stellen dankzij zijn kwaliteit en zijn voordelige prijs!
€ 5,03
  • Promo !
Bezems Flex voor Aixam

Ruitenwisser vooraan Aixam 325i Moeten de ruitenwissers van uw auto vervangen worden? Met de flexibele wisserbladen die zich perfect aan de vorm van de voorruit aanpassen, bent u er zeker van dat uw voorruit goed wordt schoongemaakt. Dit type wisserblad wordt rechtstreeks op de voorruit geplaatst en is daarom doeltreffender tegen optillen door wind of andere weersomstandigheden. Ontdek ook ons hele gamma flexibele wisserbladen voor VSP Aixam.
€ 11,01 € 13,01
Wisser achterzijde aixam

Ruitenwisser vooraan Aixam 400 E/S/L/SL Deze referentie is een aanpasbare, betrouwbare en robuuste wisser, het zal gemakkelijk het defecte deel van uw Aixam 400e, 400s, 400l en 400sl. Met zo'n lage prijs, is het moeilijk om je reparaties niet te doen! Merk op dat dit model 280 mm meet, een informatie om te weten wanneer u bestelt.
€ 6,04
Ruitenwisser vooraan AIXAM...

Ruitenwisser vooraan Aixam 400.4 en 500.4 Deze referentie is een aanpasbare, betrouwbare en robuuste wisser, het zal gemakkelijk het defecte deel van uw Aixam 400.4 en 500.4. Met zo'n lage prijs, is het moeilijk om je reparaties niet te doen! Merk op dat dit model 580 mm meet, een informatie om te weten bij het bestellen.
€ 6,04
Wisser achterzijde aixam

ACHTERRUITENWISSER VOOR AIXAM Deze achterruitenwisser is aanpasbaar op de modellen van het merk Aixam . Dit onderdeel heeft een lengte van 280 mm, een gegeven om rekening mee te houden bij het plaatsen van uw bestelling.
€ 5,03