Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

GLB

Als u een lek in uw radiator niveau vindt, moet u controleren de CAP pakking. Onze caps zijn aanpasbaar op meeste motor radiator auto zonder een licentie (aixam, microcar, ligier,...)

Actieve filters

Radiator deksel

Radiateurdop Aixam Deze dop is gemonteerd op de radiator Aixam van 1997 tot vandaag. Het is op de radiator geschroefd Aixam aluminium plastic doos als het origineel.
€ 8,97
Grecav radiateurdop Eke

Grecav Eke De overdrukklep en de ontlastklep moeten gemakkelijk kunnen worden opgeheven en bij het loslaten weer op hun plaats veren. Als dit niet het geval is, vervangt u de dop.
€ 24,70
  • Promo!
Radiator deksel

Montage op MICROCAR Lyra en Virgo 1 / 2, BELLIER, CHATENET Stella / Media, ERAD,
€ 9,11 € 13,11
Glb uitbreiding ligier

Expansietankdop Deze expansietankdop is vastgeschroefd Ligier . Het kan worden gemonteerd op de modellen 162 / AMBRA / NOVA / XTOO R, RS, S, MaxIxo, JS50 en JSRC van het merk Ligier en de MGO 31 4 modellen, Cargo en Dué 2 en 3 van het merk Microcar. Zijn kortingsprijs kan u alleen maar verleiden!
€ 19,66
Glb radiator microcar

Radiateurdop Dit onderdeel is een radiateurdop ontworpen voor kar modellen met een aluminium radiateur. Het zal perfect passen bij uw Microcar MC1, MC2 en Virgo 3, uitgerust met een bi-pass radiator, maar ook op uw Chatenet Barooder uitgerust met een motor Yanmar . Moeilijk te weerstaan aan de discount prijs!
€ 16,13
Stekker van het expansievat

Ligier Nova, Xtoo 1/2/r/s/rs, Optimax, Ixo De dop houdt het expansievat waterdicht, indien u een verlies van waterdichtheid van de dop van uw LigierAls u merkt dat de dop niet meer waterdicht is, denk er dan aan hem snel te vervangen. Het zorgt ervoor dat uw koelsysteem goed werkt.
€ 14,02