Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Voorruit Grecav

Ontdek het gamma van voorruiten voorbehouden aan het zonder vergunning Grecav merk. Lage prijzen voor kwaliteitsproducten.

Actieve filters

Grecav voorruit

GRECAV EKE Dit windscherm is speciaal ontwikkeld voor de Grecav EKE minicar. De vorm en de rondingen passen perfect bij uw kleine auto. Deze voorruit zal u volledige voldoening schenken door zijn glas van grote stevigheid en zuiverheid. Om het te onderhouden, raden wij u aan onze geconcentreerde ruitensproeier te kopen die het gebruik ervan zal optimaliseren.
€ 231,82
Grecav voorruit Sonique - BCR41-0015206

Grecav Sonique De voorruit van uw auto zonder rijbewijs heeft een klap gehad of is gebarsten en daarom moet u hem vervangen. Dankzij onze kwaliteit onderdeel en de korting prijs, vervang uw voorruit tegen lagere kosten. Dit windscherm is alleen beschikbaar op Grecav Sonique.
€ 231,82
Windschermafdichting voor Grecav Eke

U moet de voorruit van uw Grecav EKE vervangen , maar u hebt gemerkt dat de afdichting van uw voorruit defect is. Om de waterdichtheid van uw voorruit te garanderen, vervangt u de pakking door ons perfect aanpasbare onderdeel. Deze afdichting is alleen ontworpen voor Grecav EKE
€ 49,41
Lijm

Voorruitlijm 310 ml Lijm voor bumpers, vleugels, voorruit Deze voorruit- en carrosserielijm is geschikt voor alle VSP-modellen en is het onmisbare accessoire om ervoor te zorgen dat uw voorruit goed vastzit! Gemakkelijk te gebruiken, zorgt voor een perfecte grip op uw voorruit of uw lichaamsdelen door alle trillingen te absorberen.
€ 9,98
Primair

Voorruit primer Voorbereidend product voor de installatie van een windscherm. Met dit flesje van 20 ml kunt u de uitharding van de lijm voor de voorruit aanzienlijk verbeteren en krijgt u een betere weerstand. De aankoop van deze primer zal uw leven veel gemakkelijker maken tijdens de installatie van uw voorruit, dus aarzel niet langer!
€ 13,11
Wasmachine concentreren 500 ml

Ruitensproeier concentraat 1 liter Geurige en geconcentreerde ruitensproeier voor alle voertuigen (te verdunnen met water 1L = 5L ruitensproeier gebruiksklaar). Deze geconcentreerde ruitensproeier is ideaal voor alle voertuigen zonder rijbewijs. Het is van hoge prestatie volgens de recente eisen van de fabrikanten. Deze ruitensproeier ontvet en reinigt de voorruit op efficiënte wijze en zonder sporen na te laten.
€ 6,96
Pianosnaar

Pianodraad Deze pianodraad is bestemd voor voorruiten van auto's zonder vergunning en maakt het mogelijk de verbinding door te knippen voor het verwijderen van de voorruit
€ 3,93