Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

AIXAM STAD SPORT

Een carrosserieprobleem voor de modellen City Sport merk Aixamvindt u hier alle aanpasbare items die nodig zijn om uw voertuig te repareren voor een opknapbeurt

Actieve filters

Sport kit extension wing stad

4 aanpasbare spatbordverbreders op AIXAM CITY SPORT Deze aanpasbare spatbordverbreders zijn compatibel met het model Aixam City Sport. Met deze referentie personaliseer je je kar door hem een eigen stijl te geven, jouw stijl! Met de zekerheid dat u altijd de beste prijs betaalt.
€ 190,58
Achterbumper Aixam City Sport Koolstof - 7AK029

Aixam City Sport van 2008 tot 2010 Piecesanspermis.fr biedt u een gloednieuwe reeks van koolstof effect bumpers! Dit model gewijd aan uw Aixam City Sport zal uw originele achterbumper idealiter vervangen en uw voertuig een geheel nieuwe look geven.
€ 158,81
Kap voor aixam stad

AIXAM STAD Deze prachtige kap vervangt perfect de oude kap op uw AIXAM CITY kar. Ontworpen met grote zorg, zal zijn grote soliditeit u verrassen, vooral voor de prijs die wij bieden.
€ 129,97
Rechter achtervleugel Aixam City, City Sport

Aixam City, City Sport U hebt net een schok gehad aan de achterkant van uw auto en uw achtervleugel is gebroken of beschadigd? Maak van de gelegenheid gebruik om het te vervangen door ons nieuwe onderdeel, dat alleen kan worden gemonteerd op de volgende modellen City en City Sport voor 2010.
€ 119,99
Achterste vleugel Aixam city en sport city

City en City Sport U heeft net een schok aan de achterkant van uw auto gehad zonder rijbewijs en uw achtervleugel is gebroken of beschadigd, profiteer ervan om hem te vervangen met ons aanpasbaar onderdeel van kwaliteit. Dit onderdeel is alleen geschikt voor de volgende modellen City en City Sport voor 2010.
€ 119,99
Voorbumper met carbon effect Aixam 2008 - 7AG019

Aixam City, City Sport, Crossline, Roadline en Scouty van 2008 tot 2010 Ontdek onze nieuwe carbon effect voorbumper voor uw Aixam City, City Sport, Crossline, Roadline en Scouty van 2008 tot 2010. Ter vervanging van een beschadigde bumper of gewoon om de stijl van uw voertuig te veranderen zonder een licentie, zal dit kwaliteitsproduct tegen een discountprijs u volledig tevreden stellen.
€ 109,91
  • Promo!
Voordat sport spoiler

Voorspoiler sport aanpasbaar op AIXAM CITY SPORT. U wilt de voorspoiler van uw AIXAM CITY SPORT vervangen? Dan is dit het onderdeel dat u nodig hebt: deze prachtige voorspoiler past perfect en geeft uw auto zijn oorspronkelijke uiterlijk.
€ 79,83 € 99,83
  • Promo!
Pare chocs arriere aixam

Achterbumper voor Aixam City Sport van 2008 tot 2010 Als je Aixam City Sport een nieuwe achterbumper nodig heeft, zal dit aanpasbare onderdeel op modellen van 2008 tot 2010 van ABS kwaliteit aan al uw verwachtingen voldoen. Goed ontworpen, robuust en betrouwbaar, de erkende kwaliteiten van deze bumper tegen discountprijs zullen u tevreden stellen.
€ 79,83 € 99,83
Barrière schokken voordat aixam roadline

AIXAM ROADLINE Deze voorbumper wordt gemonteerd op de AIXAM ROADLINE. Met zijn scherpe prijs en zijn grote stevigheid is hij onmisbaar voor uw kleine auto. Wij hebben ook een hele reeks onderdelen op voorraad die zonder rijbewijs aan uw auto kunnen worden aangepast.
€ 79,66
  • Promo!
Achterklep buitenkant aixam

AIXAM STAD Deze externe achterklep is gemonteerd op de AIXAM CITY rijbewijsvrije wagens. Met zijn concurrerende prijs en zijn grote stevigheid, zal het essentieel zijn voor uw auto. Aarzel niet om de rest van onze catalogus te bekijken!
€ 70,69 € 95,69
  • Promo!
Deelvenster buiten

AIXAM 721 / 741 / 751 / CITY / ROADLINE / CROSSLINE / SCOUTY Dankzij dit externe paneel dat wij voorstellen, is het nu gemakkelijk om het paneel van uw wagen te vervangen voor een lage prijs. U zult merken, naast de lage prijs, dat de kwaliteit gelijkwaardig is aan die van het originele product Aixam
€ 64,70 € 84,70
Binnen achterklep aixam 2008 - 7AG460

Aixam City / City S / City Sport en Roadline 2008 Deze binnen achterklep past op de buiten achterklep van uw voertuig zonder rijbewijs. Gemaakt van ABS plastic, dit kwaliteitsproduct tegen een discountprijs past op de volgende modellen City, City S, City Sport en Roadline (jaar 2008 tot 2010) van het merk van vsp Aixam.
€ 79,56
AIXAM rechte buitenplaat

AIXAM 721 / 741 / 751 / CITY / ROADLINE / CROSSLINE / SCOUTY Dankzij dit buitenpaneel is het nu eenvoudig om het paneel op je kleine auto te vervangen tegen een lage prijs. Naast de lage prijs zul je merken dat de kwaliteit gelijkwaardig is aan die van het originele product Aixam .
€ 64,53
  • Promo!
Aixam crossline juiste front vleugel

AIXAM CROSSLINE 2008 Deze rechter voorvleugel is ontworpen ter vervanging van een oude vleugel op AIXAM CROSSLINE wagens. Het is een product van zeer goede kwaliteit en wordt aangeboden tegen een zeer goede prijs.
€ 36,56 € 43,56
  • Promo!
Aixam crossline linker voorpand wing

AIXAM CROSSLINE 2008 Dit onderdeel is perfect om de linker voorvleugel van uw AIXAM CROSSLINE te vervangen. Het is zo ontworpen dat het perfect in uw kar past. Aarzel niet om onze andere producten voor uw auto zonder rijbewijs te raadplegen!
€ 47,35 € 54,35
Bescherming onder engine aixam

AIXAM 721 / 741 / 751 / CITY / ROADLINE / CROSSLINE / SCOUTY Dit uitstekende onderdeel is ontworpen om uw oude bescherming onder de motor te vervangen. Het past op de volgende karren Aixam Het past op de volgende modellen: 721 / 741 / 751 / CITY / ROADLINE / CROSSLINE / SCOUTY. Zoals altijd wordt dit onderdeel aangeboden voor een zeer lage prijs
€ 40,23
  • Promo!
Ondersteuning barrière schokken aixam

AIXAM CITY / ROADLINE / CROSSLINE / SCOUTY 2008 U moet de bumpersteun vervangen voor uw Aixam CITY / ROADLINE / CROSSLINE / SCOUTY? Dan is dit het onderdeel dat je nodig hebt! Dit product heeft een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, en het wordt zeer snel bij u afgeleverd, dus aarzel niet om het te bestellen!
€ 35,25 € 42,25
AIXAM spuitverf

Met deze bus verf van 400 ml kunt u gemakkelijk uw spatbord, bumper ... verven. U moet weten dat de opbrengst van een spuitverf over het algemeen 5 m2 per liter is. Dit betekent dat een bus verf van 400 ml ongeveer 2 m2 kan bedekken.
€ 0,00
  • Promo!
Toneelstukken wing aixam

AIXAM CITY / ROADLINE / SCOUTY / CROSSLINE van 2008 tot 2010 Deze spatlappen passen op Aixam CITY / ROADLINE / SCOUTY / ROADLINE van 2008 tot 2010 zal perfect vervangen degene van uw auto zonder licentie
€ 18,17 € 33,17
Mistlamphouder rechts Aixam City, Roadline, Crossline 2, Scouty 2

Aixam City, Roadline, Crossline 2, Scouty 2 De aanpasbare mistlampbeugel voor links (bestuurderskant) is met precisie ontworpen voor een perfecte installatie en optimale functionaliteit van de mistlamp van je kentekenvrije auto. Deze houder is gemaakt van duurzame, slijtvaste materialen en biedt langdurige robuustheid en betrouwbare bescherming voor je mistlampsysteem. Kies deze houder om zichtbaarheid en veiligheid te garanderen tijdens het rijden, zelfs in moeilijke weersomstandigheden.
€ 28,13
Ondersteuning mist aixam

Anti-condens ondersteuning Aixam Deze ondersteuning van anti-mist is bedoeld voor het model CityScooty, City sport, Roadline en Crossline het merk Aixam. Deze onderdelen zijn gemaakt van ABS, wat ze een ongelooflijke sterkte geeft. Dit type referentie is compatibel met de AS9133 bumper, dus je hebt alle informatie om uw auto op te knappen, de kortingsprijs bovendien!
€ 28,13
product

Soepele tweecomponenten polyester mastiek van het merk SINTO voor het repareren, vullen en verlijmen van ondergronden die blootstaan aan frequente thermische schommelingen of trillingen, in 750gr
€ 20,12
product

SINTO tweecomponenten glasvezelversterkte polyesterplamuur voor de reparatie van grote gebreken aan autocarrosserieën
€ 15,08
product

SINTO tweecomponentenplamuur voor het repareren, vullen en lijmen van o.a. autocarrosserieën, motorfietsen..
€ 13,06
product

Soepele tweecomponenten polyester mastiek van het merk SINTO voor het repareren, vullen en verlijmen van ondergronden die blootstaan aan frequente thermische schommelingen of trillingen, in 350gr
€ 13,06
product

SINTO speciale bumperlak, zwart
€ 10,03
Lijm

Voorruitlijm 310 ml Lijm voor bumpers, vleugels, voorruit Deze voorruit- en carrosserielijm is geschikt voor alle VSP-modellen en is het onmisbare accessoire om ervoor te zorgen dat uw voorruit goed vastzit! Gemakkelijk te gebruiken, zorgt voor een perfecte grip op uw voorruit of uw lichaamsdelen door alle trillingen te absorberen.
€ 9,98
product

Speciale verf voor het retoucheren en decoreren van SINTO autovelgen
€ 9,98
Colle Epoxy

Aixam Ligier Microcar Chatenet Bellier JDM Minauto Grecav Casalini, , , , , , , , Dué Dankzij onze tweecomponenten epoxylijm kun je je VSP gemakkelijk en voordelig lijmen en repareren. Deze lijm past op je Aixam , Chatenet , Ligier , Dué , Minauto , Casalini , Bellier , JDM ... 25 ml verpakking
€ 9,98
Carrosserielijm MS Polymeer 310 ml

Lichaamslijm 310 ml Lijm voor vleugels, motorkap, vleugelwangen en diverse lichaamsdelen. Deze lijm, speciaal ontwikkeld voor ABS-carrosserieën, is geschikt voor alle modellen auto's zonder rijbewijs. De samenstelling van poylmer geeft het een onvergelijkbare elasticiteit en duurzaamheid.
€ 9,88
Linker scharnier voor AIXAM motorkap

Links scharnier voor AIXAM kap Gelijkwaardig aan de originele referentie 7R171 Voor modellen vóór 2010
€ 8,97
Recht scharnier voor AIXAM motorkap

AIXAM-modellen vóór 2010 Als u problemen hebt met het openen of sluiten van uw motorkap, aarzel dan niet om uw scharnier te vervangen. Profiteer van kwaliteitsonderdelen tegen discountprijzen.
€ 8,97
product

SINTO merk niet-geweven glasvezel stof
€ 9,03
product

SINTO standaard plamuur in 115gr voor het herstellen en vullen van carrosserieën
€ 7,01