Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Stuur voor auto's zonder rijbewijs

Transformeer je rijervaring met onze eersteklas stuurwielen die verkrijgbaar zijn bij https://www.mini-auto-parts.nl/. Kies uit onze selectie ergonomische en stijlvolle stuurwielen voor je buggy. Geniet van een comfortabele grip en optimale controle over je voertuig. Onze stuurwielen zijn ontworpen om perfect op je kleine auto te passen en zorgen voor een veilige en plezierige rit. Kies voor kwaliteit en stijl met onze stuurwielen voor kleine auto's.

Actieve filters

Afdekking bovenste stuurkolom

Ligier Microcar Dué JS50, Flex, JSRC, MGO 1, 2, 3, 4/5, 6, M8, F8C, 2, 3/5, 6 Ligier Microcar DuéHet bovendeksel van de stuurkolom is een veelzijdig vervangingsonderdeel dat ontworpen is voor veel voertuigmodellen , en . Deze hoes vervangt of repareert het bovenste deel van de stuurkolom, zorgt voor een strak uiterlijk en beschermt dit vitale deel van je voertuig. Kies deze afdekking voor de bovenste stuurkolom om het uiterlijk en de bescherming van de stuurkolom van uw voertuig te behouden. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog voor uw gemoedsrust en een stuurkolom in perfecte staat.
€ 94,83
Lagere stuurkolomafdekking

Ligier Microcar Dué JS50, Flex, JSRC, MGO 1, 2, 3, 4/5, 6, M8, F8C, 2, 3/5, 6 Ligier Microcar DuéDe onderste stuurkolomafdekking is een veelzijdig vervangingsonderdeel dat op veel voertuigmodellen past. Deze hoes vervangt of repareert het onderste deel van de stuurkolom, zorgt voor een strak uiterlijk en beschermt dit vitale deel van je voertuig. Kies deze onderste stuurkolomafdekking om het uiterlijk en de bescherming van de stuurkolom van je auto te behouden. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog voor uw gemoedsrust en een stuurkolom in perfecte staat.
€ 94,83
Vis de fixation du volant moteur

Ligier Microcar Chatenet Dué Grecav Bellier, , , , , JDM De originele bevestigingsbout voor het vliegwiel is een essentieel onderdeel voor het behoud van de sterkte en stabiliteit van je motorsysteem. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze bout een uitzonderlijke weerstand tegen slijtage en zorgt voor een betrouwbare bevestiging van het vliegwiel. Dankzij het nauwkeurige ontwerp en de superieure duurzaamheid zorgt hij voor een optimale werking van de motor en vermindert hij het risico op storingen. Kies deze originele vliegwielbevestigingsbout om de prestaties en betrouwbaarheid van je rijbewijsvrije auto te garanderen.
€ 3,53
Vis de fixation de volant Aixam

Aixam Minauto (alle modellen) (alle modellen) De originele stuurwielbevestigingsschroef voor auto's zonder rijbewijs is een essentieel onderdeel dat zorgt voor een veilige en stabiele verbinding tussen het stuurwiel en de stuurkolom. Deze schroef is gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen en zorgt voor een veilige en comfortabele rijervaring. Kies voor deze originele stuurwielbevestigingsschroef om de stabiliteit en veiligheid van je stuursysteem te behouden en geniet van een probleemloze rijervaring
€ 3,33
Ligier Stuurwiel midden Ixo

Ligier Ixo Ligier Het stuurwielcenter voor Ixo is een essentieel reserveonderdeel dat speciaal ontworpen is voor dit model rijbewijsvrije auto. Het vervangt of repareert het bestaande stuurwielcentrum en zorgt ervoor dat het stuurwiel er goed uitziet en goed werkt. Ligier Kies het speciale stuurwielcentrum voor Ixo om het uiterlijk en de functionaliteit van het interieur van je auto te behouden. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog voor een zorgeloze rit en een stuurwiel in perfecte staat.
€ 20,07
Ligier Stuurwielhoes Ixo,...

Ligier Ixo, JS50, JS50L, JS60 De originele stuurwielhoes voor de modellen Ixo, JS50 (fase 1, 2, 3), JS50L (fase 1, 2, 3) en JS60 is een vervangingsonderdeel dat speciaal aan deze voertuigen is aangepast. Deze hoes vervangt of herstelt het centrale deel van het stuurwiel en geeft het interieur van je auto een esthetisch tintje en beschermt tegelijkertijd de basis van het stuurwiel. Kies voor deze originele stuurwielhoes om het uiterlijk van je interieur te behouden en een vleugje stijl aan je stuurwiel toe te voegen. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog voor een zorgeloze rit en een auto-interieur in perfecte staat.
€ 33,17
Grecav sticker logo Sonique voor stuurwiel

Grecav oorsprong logo Sonique Het logo op uw Grecav stuurwiel Sonique beschadigd of losgeraakt is. Aarzel niet om het te vervangen door een nieuwe. Deze operatie neemt slechts enkele seconden in beslag en zorgt ervoor dat uw auto zijn oorspronkelijke vorm terugkrijgt. Piecesanspermis is blij om u dit originele onderdeel aan een onklopbare prijs aan te bieden.
€ 8,07
  • Nieuw
Cartouche airbag pour conducteur

Microcar Dué Dué Dué Ligier MGO2, 3, 4 en 6, 2 P85, 3 P88, 6, JS50, JS50L, JS60 De bestuurdersairbag is een essentieel veiligheidsonderdeel in auto's zonder rijbewijs. Hij werkt samen met het veiligheidsgordelsysteem om de bestuurder te beschermen bij een aanrijding of ongeval. Wanneer een frontale botsing wordt gedetecteerd, wordt de airbagpatroon onmiddellijk geactiveerd, waardoor de airbag wordt gevuld en de bestuurder optimaal wordt beschermd. Op onze website vind je een selectie airbagpatronen van hoge kwaliteit die de bestuurders van deze voertuigen maximale bescherming garanderen. Nu kopen!
€ 541,68
  • Nieuw

€ 0,00
  • Nieuw
Couvre volant cuir noir

Universele leren stuurwielhoes De aanpasbare zwart lederen stuurwielhoes is een stijlvol en praktisch accessoire voor auto's zonder rijbewijs. Hij is gemaakt van kwaliteitsleer, biedt een comfortabele grip en verfraait het interieur. Deze stuurwielhoes is eenvoudig te installeren en past op de meeste auto's en voegt een vleugje luxe toe aan het interieur. Het beschermt het stuur tegen slijtage en vlekken en geeft je de mogelijkheid om de auto naar je eigen smaak te personaliseren. Bestel nu!
€ 20,07
Couvre volant noir

Piecesanspermis.fr biedt u deze kwaliteit stuurwiel dekking tegen een kortingsprijs. Met een diameter van 39 cm past dit rood-zwarte product op de meeste modellen van voertuigen zonder rijbewijs.
€ 8,97
Zwarte stuurwielhoes

Wilt u een beschadigd stuurwiel bedekken of gewoon uw auto aanpassen? Deze zwarte universele stuurwielhoes is voor jou gemaakt! De diameter van 39 cm past op de meeste voertuigen op de weg.
€ 8,97
Stuurkogel

Aanpasbaar aan alle auto's zonder rijbewijs. Maak manoeuvreren gemakkelijker en verbeter je rijervaring met onze aanpasbare stuurkogel. Deze stuurkogel is ontworpen voor een comfortabele grip en betere stuurcontrole en is een essentieel accessoire voor bestuurders van auto's zonder rijbewijs. Dankzij de eenvoudige installatie en universele afstelling is het een praktische toevoeging aan elk type voertuig. Ervaar soepeler en veiliger rijden door te kiezen voor onze aanpasbare stuurkogel. Bestel hem vandaag nog om je reizen aangenamer en ergonomischer te maken
€ 15,02