Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Joints moteur

Een gebarsten hoofd pakking of een gebarsten cilinderkop kan de behuizing van de motor. Onze gewrichten cilinderkop lombardini focs, kubota, yanmar vinden voor uw auto zonder een vergunning, alsook onze andere gewrichten, zoals pomp zegel aan heeft, gevoegd pomp diesel, gezamenlijke toelating, gekoppelde Carter op Mini-auto-parts.nl

Actieve filters

Top motorpakkingset (aanpasbaar)

Pakkingset voor LOMBARDINI FOCS LDW502 top motor Met deze complete pakkingset kunt u alle pakkingen van het bovenste deel van uw Lombardini FOCS ENGINE. Dit aanpasbare product zal aan al uw verwachtingen voldoen, tegen een discountprijs!
€ 39,93
Pakkingset voor onderliggende motor

Set onderste motorpakkingen LOMBARDINI FOCS Met deze complete pakkingset kunt u alle pakkingen van het onderste deel van uw motor vervangen Lombardini FOCS ENGINE. Dit product zal aan al uw verwachtingen voldoen, tegen een discountprijs!
€ 50,32
Injector afdichting lombardini Focs - 4670082

Motor Lombardini Focs / Progress Vervang de koperen pakking van uw injector met dit onderdeel perfect compatibel voor de vsp uitgerust met een motor Lombardini Focs / Progress. Denk ook om de toestand van de vlam bewaker van injector aanwezig net boven de koperen pakking te controleren, is het kan nuttig zijn om het te vervangen op hetzelfde moment
€ 0,49
Waterpijp afdichting Lombardini DCi

Waterpijp afdichting Lombardini LDW 442 en LDW 492 DCi Als u een lek in uw waterleiding op uw motor opmerkt Lombardini LDW 442 of LDW 492 DCi motor, vervang uw pakking die na verloop van tijd poreus of gebarsten kan zijn.
€ 2,52
Pakket van de gewrichten

Bovendeel voor LOMBARDINI FOCS motor Met deze complete pakkingset kunt u alle pakkingen van het bovenste deel van uw motor vervangen Lombardini FOCS ENGINE. Dit product zal aan al uw verwachtingen voldoen, tegen een discountprijs!
€ 64,43
Thermostaat afdichting Lombardini DCi

Thermostaat pakking Lombardini LDW 442 en LDW 492 DCi Als u een lek in uw thermostaat ontdekt, moet uw pakking defect zijn! Aarzel niet om het te vervangen door onze pakking speciaal ontworpen voor motoren Lombardini DCi motoren.
€ 14,02
Focs uitlaat moer

Uitlaatmoer voor motor Lombardini Focs Deze uitlaatmoer voor Lombardini Focs model Progress LDW502. Met deze koperen moer kunt u het spruitstuk en de tussenbuis van uw motor vastzetten.
€ 0,91
Pakket van de gewrichten

Onderstuk voor LOMBARDINI FOCS motor Met deze complete pakkingset kunt u alle pakkingen van het onderste deel van uw motor vervangen Lombardini FOCS ENGINE. Dit product zal aan al uw verwachtingen voldoen, tegen een discountprijs!
€ 59,49
Distributie spinnaker afdichting Lombardini DCi

Motor timing spinnaker afdichting Lombardini DCi U merkt een lek op bij de spinnakerafdichting van uw krukas, wat een olielek veroorzaakt dat andere onderdelen kan beschadigen. Aarzel niet om hem te vervangen door onze spinnakerdichting, speciaal ontworpen voor voertuigen met een motor Lombardini DCi LWD 442 en 492.
€ 18,65
Gewricht van cilinderkop

YANMAR motor Deze cilinderkoppakking is gereserveerd voor de motor van het merk Yanmar . Betrouwbaar en bestendig, het zal uw defecte onderdeel ideaal vervangen!
€ 25,11
Gewricht van cilinderkop

Zonder inkeping - LOMBARDINI FOCS motor Deze cilinderkoppakking is bedoeld voor FOCS motoren van het merk Lombardini . Dit onderdeel heeft geen inkeping, een gegeven om rekening mee te houden bij de bestelling.
€ 70,48
Injector moer o-ring

Injectormoer O-ring voor motor lombardini Deze originele O-ring voor injectormoer is gereserveerd voor de motoren van het merk Lombardini . Met een superieure kwaliteit en een aantrekkelijke prijs, wacht niet langer om uw defecte dichting te vervangen!
€ 1,87
  • Promo!
Cilinderkoppakking FOCS 2 inkepingen

2 inkepingen - LOMBARDINI FOCS motor Deze cilinderkoppakking is bedoeld voor FOCS motoren van het merk Lombardini . Dit onderdeel heeft 2 inkepingen, een gegeven om rekening mee te houden bij het bestellen.
€ 22,17 € 33,17
  • Promo!
Cilinderkoppakking 1 inkeping

1 inkeping - LOMBARDINI FOCS motor Deze cilinderkoppakking is bedoeld voor FOCS motoren van het merk Lombardini . Dit onderdeel heeft een unieke inkeping, een gegeven om rekening mee te houden bij het bestellen.
€ 22,17 € 33,17
Cilinderkoppakking Lombardini DCI 2 inkepingen - 4730766

Lombardini DCI 2 inkepingen De cilinderkoppakking is de afdichting tussen het motorblok en de cilinderkop. Om uw auto te beschermen tegen motorstoring, moet u uw koppakking vervangen zodra deze tekenen van zwakte vertoont.
€ 25,21
Cilinderkoppakking DCI 4 inkepingen

DCI 4-sleufs cilinderkoppakking Nieuwe cilinderkoppakking nodig? Kies dan voor de allerbeste originele cilinderkoppakkingen voor VSP's met Lombardini 442 en 492 DCI motoren
€ 70,48
Cilinderkopschroefring Lombardini

Cilinderkopschroefring Lombardini Focs en Progress Na een reparatie aan uw cilinderkop moet u uw schroeven vervangen, denk er ook aan om uw kopplaatjes te vervangen. Deze wasmachines ondergaan voortdurend temperatuurschommelingen en slijten gaandeweg.
€ 1,82
Cilinderkoppakking Lombardini DCI 3 inkepingen - 4730813

Lombardini DCI 3 inkepingen Merkt u dat uw VSP een dikke witte rook uit de uitlaat stoot? Wacht niet langer uw koppakking is aan het einde van zijn leven, vervang het snel en tegen een lage prijs met onze kwaliteit aanpasbare onderdeel.
€ 42,35
Motor tuimelaar deksel pakking Kubota Z402

Tuimelaardeksel pakking Aixam De afdichting van uw motor ter hoogte van het tuimeldeksel is niet optimaal, vervang uw defecte afdichting door ons nieuw en aanpasbaar onderdeel voor motoren Kubota motoren van het merk Aixam.
€ 14,62
Motor pakkingset Lombardini DCi

Motor pakkingset Lombardini LDW 442 en LDW 492 DCi Als u uw motor moet reviseren en daarom uw pakkingen moet vervangen, kies dan voor onze complete motorpakkingset van het merk Lombardini LWD 442 en 492 DCi. Aanpasbaar aan het merk Microcar, Ligier, ChatenetJDM, BellierDué...
€ 90,65
Gezamenlijke cullasse kubota

Cilinderkoppakking voor KUBOTA Z402 motor Deze cilinderkoppakking voor motor Kubota Z402 is gemonteerd op de karren van het merk Aixam . Dit kwaliteitsonderdeel, gemakkelijk te installeren, zal u toelaten uw reparaties uit te voeren zonder u te ruïneren, dankzij zijn discountprijs!
€ 19,06
Cilinderkoppakking Mitsubishi - F0098000019

Mitsubishi motor Komt er witte rook uit de uitlaat? Abnormale oververhitting van uw motor? Dit zijn de tekenen van een cilinderkoppakking die tekenen van veroudering vertoont. Vervang deze onmiddellijk om motorstoring aan uw auto te voorkomen.
€ 39,33
  • Promo!
Pochette de joints Kubota - partie 1

Motor Kubota Z402 Deze complete pakkingset (33 stuks) wordt gebruikt om alle motorpakkingen te vervangen Kubota Z402 (400cc). Hij wordt geleverd met de cilinderkoppakking. Controleer de referentie van uw motor voordat u dit product bestelt. Als u twijfelt, neem dan contact met ons op.
€ 79,83 € 99,83
KUBOTA aftappakking

Afvoer afdichting KUBOTA Deze afvoer pakking past op alle aixam met motor Kubota . U vindt deze pakking in onze complete motoronderhoudskit Kubota . Met piecesanspermis, heb je alles wat je nodig hebt om de olie in je auto te verversen zonder rijbewijs.
€ 1,01
Zegel van leegmaken lombardini

Aftappakking LOMBARDINI FOCS PROGRESS en dCI Deze aftappakking voor karren met motor lombardini is ideaal voor uw regelmatig onderhoud aan Ligier , Microcar , Chatenet ,... Deze aftappakking kan worden gemonteerd op alle Lombrdini Focs en progress LDW502 en motoren Lombardini DCI LDW442 MOTOREN. Vind onze luchtfilters, oliefilters en dieselfilters tegen onklopbare prijzen.
€ 0,71
Vis de culasse Aixam

Aixam, Minauto Originele cilinderkopbouten voor Kubota Z402, Z482 en Z602 tweecilindermotoren zijn essentiële onderdelen om de integriteit en sterkte van de cilinderkop van uw voertuig te garanderen. Hun hoogwaardige constructie zorgt voor optimale sterkte en betrouwbare prestaties, waardoor uw motor soepel blijft lopen. Kies voor deze originele cilinderkopbouten om de efficiëntie en duurzaamheid van uw Kubota motor te behouden, en zorg voor een veilige rijervaring M8 X 1,25
€ 7,56
YANMAR aftappakking

Afvoer afdichting Yanmar Deze metaal-kunststof aftappakking, identiek aan de originele, past op alle auto's zonder rijbewijs met een motor Yanmar . Vind deze pakking in onze complete onderhoudskit voor motor Yanmar . Met piecesanspermis.fr, heb je alles wat je nodig hebt om zelf de olie in je auto te verversen.
€ 2,02
Pakking uitlaatspruitstuk Lombardini DCi

Pakking uitlaatspruitstuk Lombardini DCi 442 en DCi 492 De pakking van het spruitstuk dicht de uitlaat van het uitlaatspruitstuk af, aarzel niet om deze te vervangen indien hij defect is.
€ 3,23
Afdichting karaf

Afdichting karaf Lombardini Focs en Progress Aarzel niet om het deksel van uw karaf te vervangen wanneer u een klein lek of een slechte werking van de karaf zelf vaststelt. Speciaal voor motoren ontworpen onderdeel lombardini LWD 502 MOTOREN.
€ 6,76
Uitlaatpakking Lombardini DCi

Uitlaatpakking Lombardini LDW 442 DCi en LDW 492 DCi De uitlaatpakking bevindt zich na het uitlaatspruitstuk en zorgt voor een goede afdichting van uw uitlaatsysteem. Indien deze defect is, vervangt u deze door ons onderdeel dat speciaal ontworpen werd voor voertuigen uitgerust met LDW 442 en LDW 492 DCi motoren Lombardini
€ 2,92
Schild vlam injector

Vlamdover Lombardini Deze injector vlamdover is gemonteerd op de Lombardini LDW502 MOTOR. Dit originele onderdeel van hoge kwaliteit zal aan al uw verwachtingen voldoen!
€ 1,31
Gezamenlijke toelating lombardini fsocs

LOMBARDINI FOCS BI-CYLINDERS motor Deze inlaat pakkingen zijn bedoeld voor Lombardini FOCS twee-cylinder motoren. Dit onderdeel, van goede kwaliteit, zal u verleiden door zijn robuustheid en zijn voordelige prijs!
€ 6,96
Gezamenlijke cache rocker

Motor LOMBARDINI FOCS Dit onderdeel is een tuimelaardeksel pakking, het is gereserveerd voor de motor van het merk Lombardini FOCS ENGINE. Deze aanpasbare referentie zal u tevreden stellen door zijn kwaliteit en zijn voordelige prijs!
€ 13,41
Joint de cache culbuteur

Aixam City, Crossover, Crossline, Coupé (Emotion en Sensation serie) Kubota Z482 motor Aixam De originele tuimeldekselpakking is speciaal ontworpen voor voertuigen geproduceerd vanaf 2016 en uitgerust met de Kubota Z482 motor. Deze hoogwaardige pakking zorgt voor een perfecte afdichting in het tuimeldekselcompartiment en beschermt de motor tegen olielekkage en andere potentiële schade. Kies voor deze originele pakking om de prestaties en levensduur van de motor van je auto te behouden, voor een optimale afdichting en betrouwbare bescherming tegen het risico op lekken
€ 30,15
Gezamenlijke carter olie lombardini

LOMBARDINI FOCS motor. Deze aanpasbare oliepan pakking is ontworpen om perfect te werken met Lombardini Focs motoren. Betrouwbaar en kwaliteit, deze referentie zal u volledig tevreden stellen!
€ 5,95
Gezamenlijke pomp diesel

LOMBARDINI FOCS motor Deze pakking voor dieselpomp voor Lombardini Focs is een aanpasbaar onderdeel. Betrouwbaar en bestendig, de discount prijs zal u snel verleiden!
€ 1,51
Klepafdichting Aixam - Minauto

Klepafdichting voor Kubota Z402 en Z482 motoren Optimaliseer de prestaties van je motor met onze aanpasbare klepafdichting, speciaal ontworpen voor Kubota Z402 en Z482 motoren. Deze hoogwaardige klepafdichting biedt betrouwbare afdichting en bescherming tegen lekken, zodat je verbrandingssysteem efficiënt werkt. De eenvoudige installatie en compatibiliteit met een reeks Kubota motoren maken het een ideale keuze voor het onderhoud van je Kubota. Bestel vandaag nog voor optimale motorprestaties en een probleemloze rijervaring
€ 5,24
Afdichting oliepomp Aixam - Minauto

Kubota Z402 en Z482 motor oliepomp pakking Laat je motor soepel lopen met onze aanpasbare oliepompafdichting voor Kubota Z402 en Z482 motoren. Met precisie ontworpen om een betrouwbare afdichting en bescherming tegen olielekkage te bieden, zorgt deze oliepomp afdichting ervoor dat je smeersysteem soepel loopt. De eenvoudige installatie en compatibiliteit met Kubota Z402 en Z482 motoren maken het een ideale keuze om je auto soepel te laten lopen. Bestel vandaag nog om de prestaties en levensduur van je motor te behouden
€ 2,92
Gezamenlijke water pomp

LOMBARDINI FOCS motor Deze waterpomp pakking is aanpasbaar voor de motoren van het merk Lombardini model Focs. Een onderdeel dat u zal verleiden door zijn discount prijs !
€ 1,21
Gezamenlijke water pomp

LOMBARDINI FOCS motor Deze waterpomp pakking is een onderdeel dat kan worden aangepast aan de Focs type motoren van het merk Lombardini . Betrouwbaar en robuust, het zal uw defecte onderdeel perfect vervangen!
€ 3,44
O-ring inspuitpomp

Injectiepomp O-ring voor motor lombardini. Dit onderdeel is een injectiepomp O-ring voor de motor van het merk Lombardini . Deze originele referentie van kwaliteit zal u volledig bevredigen!
€ 2,82
Afdichting brandstofpomp Kubota

Pakking voor dieselpomp Kubota Een diesellek ter hoogte van uw dieselpomp op de motor Kubota Z402 en Z482, aarzel dan niet om het te vervangen door ons onderdeel speciaal ontworpen voor auto's zonder rijbewijs uitgerust met een motor Kubota .
€ 1,82