Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

JDM-radiator

Een lekkende of niet functionerende radiator kan gevaarlijk zijn voor uw motor. Wacht niet langer om het te vervangen, Mini-auto parts heeft een grote voorraad van kwaliteit motorradiatoren voor uw Jdm tegen de beste prijs

Actieve filters

Radiator jdm x 5

JDM X5 - Abaca en Albizia yANMAR motor Dit model van aanpasbare radiator is compatibel met de X5 modellen, Abaca en Abizia modellen van het JDM merk. Gemakkelijk te installeren en robuust, dit onderdeel zal aan uw verwachtingen voldoen met een aantrekkelijke prijs! Let op: dit onderdeel is voorbehouden aan motormodellen Yanmar .
€ 79,66
  • Promo!
Radiator microcar mc1 lombardini

MICROCAR MC1 met BY PASS (2 uitlaten onderaan) voor LOMBARDINI FOCS motor Deze radiator voor Microcar MC1 is uitgerust met twee stopcontacten onderaan de kamer, type By Pass. Deze aanpasbare referentie is alleen compatibel met de motoren van het merk Lombardini .
€ 64,83 € 99,83
Koelvloeistof

Koelvloeistof -25°C Als u uw koelvloeistof moet bijvullen of de olie in uw koelsysteem moet vervangen, kies dan voor onze professionele koelvloeistof, die een optimale koeling van uw motor garandeert
€ 8,97
  • Promo!
Propeller fan

Blower propeller voor LOMBARDINI FOCS motor Deze propeller blower is bestemd voor de koeling van de radiator voor de wagens uitgerust met een motorisatie Lombardini Focs
€ 25,13 € 28,13
  • Promo!
Propeller zuigkracht

Aanzuigpropeller voor LOMBARDINI FOCS motor Deze aanzuigpropeller is ontworpen om de radiator te koelen voor automodellen uitgerust met een Lombardini Focs motor. Betrouwbaar en solide, de discount prijs kan u alleen maar verleiden!
€ 25,13 € 28,13
Koeling propeller Microcar, Chatenet, BellierjDM motor Yanmar

Aanzuigkoelpropeller voor Microcar, Chatenet, Bellier en JDM met motor Yanmar twee-cilinder motor Uw aanzuigende koelpropeller zorgt ervoor dat buitenlucht naar de radiator van uw motor wordt gebracht en deze zo koelt. Indien u vaststelt dat uw propeller defect is, vervang hem dan door ons nieuw en aanpasbaar onderdeel van gelijkwaardige kwaliteit als het originele exemplaar.
€ 52,33
Radiator verwarming aixam

AIXAM ALLE MODELLEN VANAF 1997 + SLUITKLEP Deze radiator is opgedragen aan Aixam die vanaf 1997 in omloop werden gebracht. Het heeft tot taak het watercircuit af te koelen en zo de motor af te koelen om hem zijn optimale werking te geven. Piecesanspermis.fr is hier om u te bieden kwaliteitsproducten altijd tegen kortingsprijzen!
€ 45,32
Aixam verwarming ventiel

Deze afsluitklep wordt gemonteerd op verwarmingsradiatoren om Aixam . Hiermee kunt u de interieurverwarming van uw voertuig regelen. Een robuust kwaliteitsonderdeel dat aan uw verwachtingen zal voldoen!
€ 15,02
Stop fuite radiateur

Stop radiatorlekkage Als je een of meer lekken in je koelradiator opmerkt, aarzel dan niet om ons additief voor het stoppen van radiatorlekken te gebruiken om te voorkomen dat je motor oververhit raakt.
€ 20,07