Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

casalini rek

CasaliniOntdek onze rekken van hoge kwaliteit voor auto's zonder rijbewijs. Deze rekken zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en eenvoudige installatie en zijn verkrijgbaar in aanpasbare versies om aan al je behoeften te voldoen.

Kenmerken :

  • Superieure kwaliteit: robuuste materialen zorgen voor een lange levensduur.
  • CasaliniEenvoudige installatie: Ontworpen om perfect te passen bij modellen.
  • Aanpasbaarheid: Aanpasbare versies beschikbaar voor maximale flexibiliteit.

Actieve filters

  • Nieuw
Support direction renforcé

Casalini M110 , M12 ( 2e installatie ) , Pick-up 12 , M14 , M14 2.0 , M20 ( 1e installatie ) De versterkte stuursteunkit is een essentieel onderdeel voor auto's zonder rijbewijs. De rol ervan is de besturing van deze voertuigen te versterken om de wegligging en veiligheid te verbeteren. Door te kiezen voor een versterkte stuursteunkit kun je er zeker van zijn dat je hatchback een betere wegligging en een grotere duurzaamheid van de stuurinrichting krijgt. Het is een essentieel onderdeel om je voertuig soepel te laten rijden. Bestel nu!
€ 46,84
Rek Casalini M14 en M20

Casalini M14 en M20 Speciaal ontwikkeld voor de M14 en M20 modellen van het merk Casalinionze stuurhuizen worden tegen de beste prijs aangeboden.
€ 240,99
Crémalliere Casalini

Casalini SulkySulki, Ydea M10 en M12 Profiteer van ons stuurhuis voor Sulki, Ydea, M10 en M12 modellen van het merk VSP Casalini tegen de beste prijs op het web. Repareer uw VSP met onze onderdelen en wees er zeker van dat u veel geld bespaart.
€ 240,99
Cardan de direction - Casalini

Casalini M10, M110, M12, M14, M20 CasaliniDit hoogwaardige onderdeel is speciaal ontworpen voor modellen en zorgt voor een betrouwbare verbinding tussen het stuurhuis en de voorwielen. Deze cardankoppeling is gemaakt met grote precisie en uitzonderlijke duurzaamheid en biedt je veilig rijden en responsief sturen.
€ 80,77
Balg

AIXAM / LIGIER / MICROCAR / JDM / CHATENET / ERAD / BELLIER ... Deze stuurbalg of ook wel "stuurbalg" genoemd is standaard en compatibel met alle merken auto's zonder rijbewijs. Op onze website vindt u ook vet om uw stuurbalg te installeren.
€ 3,53