Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Rek en rondselwagen zonder rijbewijs

Mini-auto parts nodigt u uit om te vinden hier alle producten die deel uitmaken van de besturing van uw vsp (Rack, balg, flector, kogelgewrichten) speciaal ontworpen voor auto's zonder een licentie. Met Piecesanspermis heeft u zeker de juiste richting!

Actieve filters

Flector tak

Stuurbocht voor AIXAM, BELLIER De stuurflector wordt gebruikt om de koppelingen tussen de heugel en de stuurkolom te "dempen". Het is aanpasbaar op de karren van merk Bellier en Aixam . Koop ook op piecesanspermis.fr uw andere delen van verbinding met de grond voor voertuig zonder rijbewijs.
€ 9,08
Balg

AIXAM / LIGIER / MICROCAR / JDM / CHATENET / ERAD / BELLIER ... Deze stuurbalg of ook wel "stuurbalg" genoemd is standaard en compatibel met alle merken auto's zonder rijbewijs. Op onze website vindt u ook vet om uw stuurbalg te installeren.
€ 3,53
Stuurkolom kap Ligier - Microcar

Microcar MGO1, MGO2, M8, F8C, Ligier JS RC, Ligier Dué Coupe en Dué First De stuurkolomkap maakt het mogelijk de stuurring goed te onderhouden en aan te draaien, dit plastic onderdeel kan na verloop van tijd breken. Aarzel niet om het te vervangen in geval van abnormale speling in het stuurwiel.
€ 3,93
Stuurkolom ring Ligier - Microcar

Microcar MGO1, MGO2, M8, F8C, Ligier JS RC, Dué Coupe en Dué First De stuurkolombus (of -rek) is een onderdeel dat in geval van storing speling in het stuurwiel kan veroorzaken, aarzel dan niet om het onderdeel te vervangen voor meer veiligheid.
€ 6,35
Stuurhuis Aixam

AIXAM 721 / 741 / 751 / City / CROSSLINE / ROADLINE EN SCOUTY De richting van uw auto zonder rijbewijs Aixam iets te wensen overlaat? Heb je er al aan gedacht om je stuurhuis te controleren? Piecesanspermis.fr biedt u dit deel gewijd aan modellen van 2005 tot 2009 van de fabrikant. De kwaliteit en betrouwbaarheid van dit product tegen een gereduceerde prijs zal uw voertuig weer op het juiste spoor zetten
€ 215,78
AIXAM stuurhuis

AIXAM City / Crossline / Cut / Crossover / GTO (Impulsbereik, Vision en Sensation) je auto besturen zonder rijbewijs Aixam iets te wensen overlaat? Heb je er al aan gedacht om je stuurhuis te controleren? Piecesanspermis.fr biedt u dit deel gewijd aan de modellen van de gamma's Impulsion, Vision en Sensation. De kwaliteit en betrouwbaarheid tegen een discountprijs van dit product zal uw voertuig weer op het juiste spoor zetten.
€ 190,58
Stuurhuis Ligier - 0170014 / 0170011

Ligier Xtoo 1 / 2 / Max R / Optimax / S / RS en Dué Het stuurhuis is een belangrijk onderdeel van uw VPS, in geval van slijtage van dit onderdeel kan het gevaarlijk worden tijdens het gebruik van uw VPS. Een probleem met het stuurhuis wordt snel opgemerkt omdat de auto zijn baan niet in rechte lijn houdt en het rijden in de bochten bemoeilijkt
€ 439,43
Stuurhuis Microcar MGO 1 en 2

Rek Microcar MGO 1 en 2 Het stuurhuis is het onderdeel dat de aandrijfwielen met de stuurkolom verbindt en de bewegingen van het stuurwiel op de wielen overbrengt.
€ 241,90
MICROCAR STUURHUIS MGO 2, M8 EN F8C

Microcar MGO 2 (2e montage), M8 en F8C Vind onze complete reeks stuurhuizen voor VSP Microcar. De stuurinrichting is een essentieel onderdeel van de wegligging en verbindt de aandrijfwielen met de stuurkolom; de goede werking ervan is van essentieel belang
€ 272,15
Stuurhuis Chatenet

Chatenet Barooder U heeft moeite om de auto recht te houden of het besturen van uw wagen wordt steeds moeilijker. Je stuurhuis heeft waarschijnlijk wat speling. Om met een gerust gemoed te rijden en niet langer problemen te hebben met uw vsp, vervangt u het stuurhuis door ons aanpasbaar onderdeel van hoge kwaliteit en met korting.
€ 271,24
Stuurhuis Chatenet CH26, 28, 30, 32, 33 Sporteevo

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH30, CH32, Sporteevo Het stuurhuis is een essentieel onderdeel van de besturing van uw voertuig en mag niet worden verwaarloosd. Als u de eerste tekenen van slijtage voelt, vervangt u het zo snel mogelijk door ons nieuw en aanpasbaar onderdeel.
€ 257,02
Stuurhuis Chatenet CH40

Stuurhuis Chatenet CH40 Als uw stuurhuis tekenen van slijtage vertoont, zoals moeite om uw traject in een rechte lijn te houden, aarzel dan niet om het te vervangen. Koop hier uw stuurhuis voor Chatenet CH40
€ 257,02
Crémalliere Casalini

Casalini SulkySulki, Ydea M10 en M12 Profiteer van ons stuurhuis voor Sulki, Ydea, M10 en M12 modellen van het merk VSP Casalini tegen de beste prijs op het web. Repareer uw VSP met onze onderdelen en wees er zeker van dat u veel geld bespaart.
€ 240,99
Rek Casalini M14 en M20

Casalini M14 en M20 Speciaal ontwikkeld voor de M14 en M20 modellen van het merk Casalinionze stuurhuizen worden tegen de beste prijs aangeboden.
€ 240,99