Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Beglazingsafdichting Chatenet

Casalini Upgrade je auto met onze voorruit- en raamrubbers van hoge kwaliteit. Deze afdichtingen zijn eenvoudig te installeren en bieden een perfecte afdichting voor optimale bescherming.

Actieve filters

Binnendeur raam afdichting Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, Pick up, Sporteevo De afdichting van de raamregelaar zorgt voor een goede afdichting tussen de ruit en de deur en de elektrische onderdelen van je auto (motor van de raamregelaar, centralisatie).
€ 32,97
  • Nieuw
Joint lèche vitre droite et gauche

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, CH33, Sporteevo De ruitensproeierafdichting van het linker- en rechterportier is een essentieel onderdeel van alle auto's zonder rijbewijs. Deze pakking zorgt voor een perfecte afdichting tussen de ruit en de deur en voorkomt dat er water of lucht binnendringt in de auto. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is bestand tegen weers- en temperatuurschommelingen. Om uw veiligheid en die van uw passagiers te garanderen, is het belangrijk om deze afdichting regelmatig te vervangen wanneer deze tekenen van slijtage vertoont. Vind de rechter en linker ruitensproeierafdichting voor je rijbewijsvrije auto op onze online auto-onderdelen website.
€ 35,39
Voorruit afdichting voor Chatenet Barooder

Chatenet Barooder U moet de voorruit van uw Chatenet Barooder maar je hebt gemerkt dat de afdichting van je voorruit defect is. Om de waterdichtheid van uw voorruit te garanderen, vervangt u de afdichting door ons perfect passende onderdeel. Deze afdichting is alleen ontworpen voor Chatenet Barooder
€ 52,33