Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Aixam Coupé Sensation

Actieve filters

Motorkap Aixam City, Crossline en Coupé (range Sensation)

Kap Aixam City, Crossline en Coupé van de Sensation Als u een motorkap moet vervangen, aarzel dan niet om dit te doen met onze kwaliteitsprenium motorkap, identiek aan de originele maar tot 30% goedkoper. Deze hoes is specifiek ontworpen voor de volgende modellen City, Crossline en Coupé modellen van het gamma Sensation variëren van Aixam
€ 170,41
Deurpaneel rechts Aixam Bereik Sensation

Aixam City, Crossline en Coupe-reeks Sensation Buitendeurpaneel rechts voor Aixam City, Crossline en Coupé van de SensationDit lichaamsdeel is gelijkwaardig aan het originele, maar tegen een lagere prijs.
€ 119,99
Linker deurpaneel Aixam bereik Sensation

Aixam City, Crossline en Coupé van de Sensation Je moet je deurpaneel vervangen Aixam van de Sensation na een botsing, doe het met ons nieuwe en aanpasbare lichaamsdeel voor Aixam
€ 119,99
Pare chocs avant Aixam GTO et GTI

Voorbumper Aixam GTO en GTI coupé (range Sensation) Moet u uw beschadigde bumper vervangen. Kies onze bumper vanAixam GTO en GTI Coupe uit het gamma Sensation Het is geselecteerd vanwege de kwaliteit van de vervaardiging en de voordelige prijs.
€ 109,91
Voorbumperspoiler Aixam City en Coupé Sensation

Aixam City en Coupe-reeks Sensation De bumperspoiler is een element dat in de bodem van de bumper past, het kan onderhevig zijn aan sterke beschadigingen (steenslag, bestrating ...) vervang het door ons nieuw en aanpasbaar onderdeel.
€ 80,56
Linker wang Aixam bereik Sensation

Aixam CityCut, Crossline van het bereik Sensation Na een schok of een lichte botsing moet u verschillende carrosseriedelen vervangen, kies onze spatbordwang van gelijkwaardige kwaliteit als de originele voor Aixam van de reeks Sensation.
€ 50,32
rechter voorvleugel wang Aixam Sensation

Aixam City, CrosslineCoupé de la gamme Sensation Na een aanrijding moet u verschillende carrosseriedelen vervangen, waaronder de spatbordflens, om Aixam van het bereik Sensation? Profiteer van onze nieuwe en aanpasbare onderdelen in overeenstemming met het origineel tegen discountprijzen
€ 50,32
Voorbumpersteun Aixam bereik Sensation

Voorbumpersteun voor Aixam City, Crossline en Coupe-reeks Sensation Piecesanspermis.fr biedt u deze bumper steun voor Aixam van het bereik Sensation. De kwaliteit van dit onderdeel zal u tevreden stellen, evenals de discount prijs. Speciaal ontworpen voor de modellen City, Crossline en Coupé van de reeks Sensation.
€ 44,27
Zwarte grille Aixam City en Coupé Sensation

Aixam City en Coupé van de Sensation Vervang de grille van uw autoAixam City en Coupé Sensation met ons nieuwe en originele onderdeel en herstel de schoonheid van uw VSP
€ 43,86
Capteur de recul Aixam (Impulsion, Vision et Sensation)

Aixam CityCut, Crossover, Crossline en GTO impulsbereik, Vision, Sensation en Emotie Piecesanspermis.fr biedt u een kit van 2 sensoren van achterwaartse radar aanpasbaar voor alle Aixam impulsbereik, Vision, Sensation en Emotie
€ 60,30
AIXAM spuitverf

Met deze bus verf van 400 ml kunt u gemakkelijk uw spatbord, bumper ... verven. U moet weten dat de opbrengst van een spuitverf over het algemeen 5 m2 per liter is. Dit betekent dat een bus verf van 400 ml ongeveer 2 m2 kan bedekken.
€ 0,00
Afdichting voorruit Aixam City, Crossline, Crossovercoupé en GTO

Aixam City, Crossline, CrossoverCoupé en GTO impulsbereik, Vision en Sensation Als u uw voorruit moet vervangen, aarzel dan niet om tegelijkertijd uw voorruitafdichting te vervangen om een perfecte afdichting van uw voorruit te garanderen.
€ 30,15
Grille et entourage d'anti brouillard gauche

Aixam CityCut, Crossline van het bereik sensation (zonder mistlampen en dagrijlichten) Een ongeluk, een botsing? Wij stellen u deze mistlicht rand voor Aixam tegen de beste prijs. Dit product van oorsprongsfabrikant is van een opmerkelijke kwaliteit ABS, zal het direct op uw mistlamp worden bevestigd wat uw zal toestaan Aixam om zijn originele look terug te vinden.
€ 22,18
Grille et entourage d'anti brouillard gauche

Aixam CityCut, Crossline van het bereik sensation (zonder mistlampen en dagrijlichten) Deze mistlamp rand Aixam is tegen de beste prijs van het web. Dit product van oorsprongsfabrikant is van een opmerkelijke ABS kwaliteit, zal het direct op uw mistlamp worden bevestigd wat uw zal toestaan Aixam om zijn originele look terug te vinden.
€ 22,18
Grille et entourage d'anti brouillard gauche

Aixam CityCut, Crossline van het bereik sensation (met mistlampen en dagrijlichten) Deze mistlamp rand Aixam is tegen de beste prijs van het web. Dit product van oorsprongsfabrikant is van een opmerkelijke ABS kwaliteit, zal het direct op uw mistlamp worden bevestigd wat uw zal toestaan Aixam om zijn originele look terug te vinden.
€ 22,18
Grille et entourage d'anti brouillard gauche

Aixam CityCut, Crossline van het bereik sensation (met mistlampen en dagrijlichten) Deze mistlamp rand Aixam is tegen de beste prijs van het web. Dit product van oorsprongsfabrikant is van een opmerkelijke ABS kwaliteit, zal het direct op uw mistlamp worden bevestigd wat uw zal toestaan Aixam om zijn originele look terug te vinden.
€ 22,18
product

Soepele tweecomponenten polyester mastiek van het merk SINTO voor het repareren, vullen en verlijmen van ondergronden die blootstaan aan frequente thermische schommelingen of trillingen, in 750gr
€ 20,12
Cover Striker Aixam

Aixam City, CrosslineCut, Crossover en GTO impulsbereik, Vision, Sensation en Emotie Sluit uw kap niet meer goed? Het is waarschijnlijk de linker die kapot is. Aarzel niet om het te veranderen. Deze kleine reparatie neemt minder dan 5 minuten in beslag en is zeer eenvoudig uit te voeren, zelfs voor een beginner.
€ 19,87
Tirant pare-chos Aixam vision

Aixam vision 2014 Als uw auto een frontale botsing heeft gehad en uw bumpersteun en trekstangen zijn gebroken. Met piecesanspermis, kunt u ze snel vervangen tegen een lage prijs. Dit model trekstang is alleen gemaakt voor VSP Aixam Vision na 2014.
€ 19,06
product

SINTO tweecomponenten glasvezelversterkte polyesterplamuur voor de reparatie van grote gebreken aan autocarrosserieën
€ 15,08
product

SINTO tweecomponentenplamuur voor het repareren, vullen en lijmen van o.a. autocarrosserieën, motorfietsen..
€ 13,06
product

Soepele tweecomponenten polyester mastiek van het merk SINTO voor het repareren, vullen en verlijmen van ondergronden die blootstaan aan frequente thermische schommelingen of trillingen, in 350gr
€ 13,06
Bonnet staaf Aixam bereik Vision, Sensation en Emotie, Minauto Toegang

Aixam CityCut, Crossline, Crossover, GTO bereik Vision, SensationEmotie en Minauto Toegang Aarzel niet om dit nuttige kleine onderdeel te vervangen! Met de motorkapstang kunt u uw motorkap open houden in geval van reparatie.
€ 12,20
Schokbreker trekstang Aixam Crossline Sensation

Schokbreker trekstang Aixam Crossline bereik Sensation Deze bumper trekstang is speciaal ontworpen voor de Crossline van het bereik Sensation van het VSP-merk Aixam. Aangeboden tegen een gereduceerde prijs en een hoog kwaliteitsniveau, is het moeilijk te weerstaan.
€ 12,00
product

SINTO speciale bumperlak, zwart
€ 10,03
Lijm

Voorruitlijm 310 ml Lijm voor bumpers, vleugels, voorruit Deze voorruit- en carrosserielijm is geschikt voor alle VSP-modellen en is het onmisbare accessoire om ervoor te zorgen dat uw voorruit goed vastzit! Gemakkelijk te gebruiken, zorgt voor een perfecte grip op uw voorruit of uw lichaamsdelen door alle trillingen te absorberen.
€ 9,98
product

Speciale verf voor het retoucheren en decoreren van SINTO autovelgen
€ 9,98
Carrosserielijm MS Polymeer 310 ml

Lichaamslijm 310 ml Lijm voor vleugels, motorkap, vleugelwangen en diverse lichaamsdelen. Deze lijm, speciaal ontwikkeld voor ABS-carrosserieën, is geschikt voor alle modellen auto's zonder rijbewijs. De samenstelling van poylmer geeft het een onvergelijkbare elasticiteit en duurzaamheid.
€ 9,88
product

SINTO merk niet-geweven glasvezel stof
€ 9,03