Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

rek Chatenet

ChatenetVind onze rekken van hoge kwaliteit die speciaal ontworpen zijn voor auto's zonder rijbewijs. Deze rekken zijn ontworpen voor uitzonderlijke duurzaamheid en eenvoudige installatie en zijn ook verkrijgbaar in aanpasbare versies.

Kenmerken :

  • Superieure kwaliteit: Gemaakt van robuuste materialen voor een lange levensduur.
  • ChatenetEenvoudige installatie: Ontworpen om perfect te passen bij modellen.
  • Aanpasbaarheid: Aanpasbare versies beschikbaar voor maximale flexibiliteit.

Actieve filters

Stuurhuis Chatenet

Chatenet Barooder U heeft moeite om de auto recht te houden of het besturen van uw wagen wordt steeds moeilijker. Je stuurhuis heeft waarschijnlijk wat speling. Om met een gerust gemoed te rijden en niet langer problemen te hebben met uw vsp, vervangt u het stuurhuis door ons aanpasbaar onderdeel van hoge kwaliteit en met korting.
€ 271,24
Stuurhuis Chatenet CH26, 28, 30, 32, 33 Sporteevo

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH30, CH32, Sporteevo Het stuurhuis is een essentieel onderdeel van de besturing van uw voertuig en mag niet worden verwaarloosd. Als u de eerste tekenen van slijtage voelt, vervangt u het zo snel mogelijk door ons nieuw en aanpasbaar onderdeel.
€ 257,02
Stuurhuis Chatenet CH40

Stuurhuis Chatenet CH40 Als uw stuurhuis tekenen van slijtage vertoont, zoals moeite om uw traject in een rechte lijn te houden, aarzel dan niet om het te vervangen. Koop hier uw stuurhuis voor Chatenet CH40
€ 257,02
Balg

AIXAM / LIGIER / MICROCAR / JDM / CHATENET / ERAD / BELLIER ... Deze stuurbalg of ook wel "stuurbalg" genoemd is standaard en compatibel met alle merken auto's zonder rijbewijs. Op onze website vindt u ook vet om uw stuurbalg te installeren.
€ 3,53