Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Ventilator voor auto's zonder rijbewijs

https://www.mini-auto-parts.nl/Welkom bij , jouw online bestemming voor autoluchtroosters. Ontdek onze uitgebreide selectie hoogwaardige onderdelen die speciaal zijn ontworpen voor een optimale luchtcirculatie in je auto. Of je nu een defect ventilatierooster moet vervangen of extra ventilatieroosters moet toevoegen, bij ons ben je aan het juiste adres. Geniet van gebruiksvriendelijke navigatie, gedetailleerde beschrijvingen en snelle levering voor een probleemloze online winkelervaring. Verbeter het comfort van je auto zonder rijbewijs door nu te bestellen bij https://www.mini-auto-parts.nl/.

Actieve filters

Beluchter Aixam

Aixam 400 I/O/L, 400.4, 500 SL, 500.4, 500.5, en Mega (fase 1 en 2) De luchtopening zorgt voor een optimale verspreiding van uw verwarming in de cabine voor een perfect comfort. Dit onderdeel is speciaal ontworpen voor de modellen van het merk Aixam.
€ 20,07
Beluchter Aixam carbon afwerking

Aixam City, CrosslineCut, Crossover en GTO (Impuls en Vision 1e montage) Vervang uw dashboard beluchter op uw Aixam uit de Impulse-reeks of Vision in 1e montage met onze nieuwe en originele onderdeel tegen de beste prijs.
€ 33,17
Bague & aérateur blanc

Aixam Minauto City, Coupé, Crossline, Crossover, GTO (Impulsion-reeks, Vision 1e montage), Sensation (2e montage), Emotion, Access (1e montage) Aixam Minauto De witte aanpasbare ring en ontluchting zijn veelzijdige onderdelen die ontworpen zijn voor een groot aantal voertuigen, waaronder de City, Crossline, Coupé, Crossover, GTO Impulsion-serie, Vision 1e uitrusting, Sensation 2e uitrusting en de Access 1e uitrusting. Deze onderdelen spelen een essentiële rol bij het zorgen voor voldoende ventilatie en een esthetisch mooi uiterlijk in het passagierscompartiment van je auto. Kies deze witte ringen en ventilatieopeningen om het interieur van je auto op te frissen en de luchtkwaliteit tijdens het rijden te verbeteren. Bestel vandaag nog voor een praktische en esthetische upgrade van je interieur.
€ 27,12
Beluchter Aixam ivoorkleurige afwerking

Aixam CityCut, Crossline, Crossover en GTO (Impulsbereik en Vision 1e montage) Vervang uw dashboard beluchter voor Aixam van de Impuls reeks en Vision met onze nieuwe en originele onderdeel tegen kortingsprijs.
€ 28,13
Zijbeluchter Aixam

Aixam CityCut, Crossline, Crossover ( bereik Vision 2e montage en Sensation) Profiteer van onze grote keuze aan dashboard ontluchter onderdelen voor Aixam. Nieuwe en originele onderdelen tegen de beste prijs gegarandeerd op Piecesanspermis.fr
€ 28,13
Centrale luchtopening Aixam chroom

Aixam CityCut, Crossline, Crossover (Vision2eme bereik en Sensation) De rol van het ventilatierooster is de verse of warme lucht in uw auto te verspreiden om u een optimaal comfort te bieden. Nieuw en origineel onderdeel Aixam aan de beste prijs op Piecesanspermis.fr
€ 26,12
Luchtinlaat Aixam en Minauto

Aixam CityCut, Crossover, Crossline en GTO impulsbereik, Vision, Sensation en Emotie en Minauto Luchtinlaatmondstuk voor hoofdventilatiesysteem vanAixam van het impulsbereik, Vision, SensationEmotie en Minauto oorsprong.
€ 48,28
Ventilatierooster voorruit Aixam en Minauto

Aixam CityCut, Crossline, Crossover en GTO impulsbereik, Vision, SensationEmotie en Minauto Vervang uw voorruit ontluchter tegen de beste prijs met onze originele onderdeel Aixam voor Impulse modellen, Vision, Sensation en Emotie reeksen.
€ 32,77
Façade de ventilation ivoire Aixam

Aixam City, Crossover, Crossline, Coupé uit het Vision-gamma Het originele ivoorkleurige ventilatierooster voegt een vleugje stijl en elegantie toe aan het interieur van je hatchback. Het precieze ontwerp en de aantrekkelijke kleur passen perfect bij de esthetiek van je auto. Kies dit ventilatiepaneel om een uitnodigende en verfijnde sfeer te creëren in het passagierscompartiment van je auto, terwijl je er tegelijkertijd voor zorgt dat het ventilatiesysteem efficiënt werkt
€ 34,79
Verwarmingsrooster Microcar

Microcar MC1 en MC2 en Dué first De luchtverspreider zorgt ervoor dat warme of koude lucht op een homogene manier uw auto wordt ingestuurd. Als de luchtverspreider defect is, kunt u problemen ondervinden met het ontdooien van de voorruit.
€ 65,24
Luchtverspreider Ligier - Microcar - Dué

Microcar MGO3, Ligier Ixo, JS50 en Dué 2 Profiteer van onze grote catalogus van ventilatieonderdelen voor VSP's Ligier, Microcar en Dué. Hier een origineel luchtrooster voor MGO3 modellen, Ligier Ixo, JS50 en Dué 2
€ 107,24
Voorgevel verwarming Ligier

Ligier Nova, XTOO, XTOO Max, XTOO R, RS, S, Optimax, Dué Met het verwarmingsfrontpaneel kunt u de verwarmingsknoppen zo plaatsen dat u aan boord van uw auto zonder rijbewijs van maximaal comfort kunt genieten.
€ 33,17
MC1 en MC2 aluminium beluchter

Microcar MC1 en MC2 Koop onze originele aluminium afwerking vent voor Microcar MC1 en MC2 tegen de beste prijs en geniet van optimaal comfort aan boord van uw VSP.
€ 43,26
Verchroomde beluchter Ligier, Microcardué

Microcar MGO2, MGO3, M8, F8C, Ligier Ixo, JS RC, JS50 (fase 1) en Dué II Vervang uw dashboard ventilator voor uw voertuig Microcar, Ligier of Dué. Nieuw en origineel onderdeel tegen gegarandeerd de beste prijs.
€ 45,88
Beluchter Ligier JS50 en JS50L chroom

Ligier JS50 en JS50 L fase 1 Vervang uw originele ontluchter voor Ligier JS50 en JS50 L met ons nieuwe onderdeel tegen de beste prijs.
€ 40,23
Bouche d'aération teintée...

Ligier Microcar Xtoo 1 en 2, Max, R, S, RS, Optimax en Cargo Uw ventilatierooster is beschadigd en u wilt wijzigen? Ligier Microcar Met Piecesanspermis.fr, kunt u profiteren van een breed scala van originele onderdelen tegen gegarandeerd de beste prijzen, compatibel met alle modellen van en .
€ 53,64
Beluchter Microcar MC1, MC2 en MGO 1

Microcar MC1, MC2, MGO1 Met het dashboardventilatierooster kunt u de luchtstroom in uw auto regelen zonder rijbewijs, voor meer comfort en veiligheid.
€ 40,23
Zwarte beluchter Ligier Ixo

Ligier Ixo met Lombardini DCI (442/492) en Progress (502) motoren Vervang je beschadigde dashboard ontluchter door ons nieuwe originele onderdeel tegen de beste gegarandeerde prijs. Ligier Origineel onderdeel voor Ixo modellen
€ 24,50
Beluchterframe Ligier Microcar

Microcar MGO2, M8, F8C, Dué Coupe, Ligier JS RC Het luchtroosterframe houdt uw luchtrooster op zijn plaats. Vergeet niet het te vervangen als het plastic gebarsten of gespleten is.
€ 38,01
Beluchter Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, afhalen en Sporteevo Dashboard ventilatie voor ChatenetMet dit onderdeel kunt u koude of warme lucht optimaal in uw cabine leiden voor meer comfort.
€ 120,90
Ontluchtingsslang verwarming Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32 en Sporteevo De beluchtingsslang is een onderdeel dat luchtdicht moet zijn. Als deze tekenen van scheuren vertoont, moet u hem snel vervangen, anders zal uw verwarming niet optimaal kunnen functioneren
€ 70,48
Zwarte beluchter Bellier B8

Zwarte ontluchter Bellier B8 Uw luchtroosters van Bellier B8 beschadigd zijn en u niet langer toelaten om de lucht goed te verdelen in uw cabine, vervang uw luchtrooster met onze nieuwe en originele onderdeel voor Bellier B8
€ 23,90
Verchroomd verwarmingsventilator Bellier B8

Beluchter voor Bellier B8 Dit verchroomde verwarmingsrooster is de perfecte vervanging voor uw oude rooster op uw Bellier B8. Een kachelontluchter, ook wel beluchter genoemd, is een onderdeel waarmee de warme lucht die van de kachel van uw auto komt, op een gelijkmatige manier kan worden verspreid of gericht.
€ 48,40
Ventilatie afdekking Bellier B8

Zwarte luchtroosterafdekking Bellier B8 Houd de binnenafwerking van uw auto intact met onze nieuwe en originele onderdelen tegen de beste prijs voor uw auto zonder rijbewijs Bellier B8.
€ 13,66
  • Nieuw
Grille d'aération

Casalini M14 Ontdek ons kwaliteitsventilatierooster voor auto's zonder rijbewijs, dat een optimale ventilatie van de passagiersruimte garandeert. Een ventilatierooster voor auto's zonder rijbewijs zorgt voor een optimale luchtcirculatie in het voertuig, waardoor het comfort van de passagiers en de luchtkwaliteit in het passagierscompartiment worden gegarandeerd. Dit essentiële reserveonderdeel is eenvoudig te installeren en zorgt voor het comfort en de veiligheid van je auto. Bestel het nu op onze website!
€ 21,32