Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Luchtfilter voor Casalini.

Luchtfilter speciaal ontwikkeld voor Casalini-modellen met Mitsubishi-motor.

Actieve filters

Mitsubishi motor luchtfilter

Luchtfilter Casalini met Mitsubishi motor Deze luchtfilter is speciaal ontwikkeld voor de voertuigen van het merk Casalini uitgerust met een Mitsubishi motor van 635 cm3 uit 2014. Aarzel niet om hem te vervangen en uw VSP meer kracht te geven!
€ 18,05
CASALINI luchtfilter

MITSUBISHI motor Dit luchtfilter is geschikt voor auto's zonder rijbewijs Casalini uitgerust met een Mitsubishi motor. Omdat Piecesanspermis weet hoe moeilijk het is om goedkope onderdelen te vinden voor Casaliniproberen we deze onderdelen voor u te vinden tegen de beste prijs.
€ 12,60
Casalini Luchtfilter...

Casalini voor Mitsubishi-motoren vanaf 2014 Het complete luchtfilter (of luchtfilterkast) voorziet je motor van lucht en zorgt ervoor dat hij soepel loopt. Het moet vrij zijn van beschadigingen zoals scheuren, gaten ... Casalini Origineel compleet luchtfilter voor Mitsubishi motoren vanaf 2014
€ 67,26
  • Nieuw
Filtre à air Lombardini

Ligier Microcar Dué Chatenet Casalini Grecav Bellier, , , , , , Het Lombardini luchtfilter is een essentieel onderdeel voor de goede werking van je rijbewijsvrije auto. Het filtert de lucht die de motor binnenkomt om schadelijke deeltjes te verwijderen en een optimale verbranding te garanderen. Dit hoogwaardige filter is speciaal ontworpen voor Lombardini motoren, zodat het perfect compatibel is. Door je Lombardini luchtfilter regelmatig te vervangen, kun je de levensduur van je motor verlengen en de prestaties verbeteren.
€ 22,26