Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Rekening houdend met

Mini-auto-parts heeft vele modellen van lager aan te passen op alle auto's zonder een vergunning. Vergeet niet om uw lagers dimensie lopen rustig!

Actieve filters

Voornaafhouder circlips

Aixam, Ligier, Microcar, ChatenetJDM, Bellier, Casalini, Minauto en Dué De borgring van de voornaaf dient in de eerste plaats om het lager van het voorwiel in zijn behuizing te houden. Als het ontbreekt, vervang het dan zo snel mogelijk.
€ 3,73
  • Promo!
Kit reparatie vak comex

COMEX (AIXAM, MICROCAR,....) Deze reparatieset is speciaal aangepast voor kleine auto's ( Aixam , Microcar ) met een Comex versnellingsbak. Het bevat de carter pakking, de spion afdichtingen en alle lagers die u nodig heeft om uw omkeerder weer tot leven te brengen. Voor de Aixam van 1997 tot 2008
€ 59,58 € 69,58
Comex 2 Kit

Deze reparatieset is speciaal aangepast voor AIXAM-wagens van 2008 tot heden uitgerust met een Comex versnellingsbak. Het omvat de carterafdichting, spionafdichtingen en alle lagers die u nodig hebt om uw omkeeras nieuw leven in te blazen.
€ 60,40
  • Promo!
Reparatie kit in stilfreni

STILFRENI (LIGIER, JDM,...) Deze reparatieset maakt de reparatie van Stilfreni versnellingsbakken voor kleine auto's mogelijk tegen een lage prijs Ligier JDM ,... Met Piecesanspermis.fr, niets is gemakkelijker dan om een nieuwe look voor uw kleine auto tegen een onklopbare prijs.
€ 59,58 € 69,58
  • Promo!
Stilfreni reparatieset Ligier

Ligier XTOO R / S / RS / OPTIMAX / IXO Ontdek deze complete kit voor de herstelling van de achteruitrijbrug van uw Ligier. Met deze kit kunt u eenvoudig de lagers en spionafdichtingen van uw keerkoppeling vervangen. Profiteer van een gereduceerde prijs om uw versnellingsbak te repareren zonder dat u hem helemaal hoeft te vervangen.
€ 58,57 € 68,57
  • Promo!
Doos reparatieset microcar mgo m8

Microcar MGO en M8 Vervang alle lagers en spionafdichtingen van uw keerkoppeling zonder uw hele keerkoppeling te vervangen. Met deze complete kit kunt u alle lagers en spionafdichtingen vervangen tegen een lagere kostprijs.
€ 58,57 € 68,57
  • Promo!
Stilfreni reparatieset Bellier / JDM

Bellier en JDM U moet alle spionafdichtingen en lagers van uw VSP vervangen, maar u wilt niet de hele versnellingsbak vervangen. Dankzij onze complete reparatieset voor stilfreni versnellingsbakken, is het nu mogelijk
€ 58,57 € 68,57
Lager met variabele snelheid

VOOR ALLE MODELLEN U denkt dat u een verdacht geluid hebt gehoord dat uit uw motorvariator komt? Geen paniek, het kan niet nodig zijn om de hele variator te vervangen. Deze motor variator lager is compatibel met alle modellen voor auto's zonder rijbewijs.
€ 25,11
Rekening houdend met wiel front 30 x 60 x 37

AIXAM / BELLIER / CHATENET / LIGIER / MICROCAR MC1 MC2 / JDM ALBIZIA - ABACA Dit voorwiellager is 30X60X37, het is aanpasbaar op voertuigen zonder vergunning Aixam , Bellier , Chatenet , Ligier , Microcar en Jdm . Het wiellager maakt axiale geleiding en rotatie mogelijk zonder weerstand tegen het gewicht van het wiel.
€ 24,10
Rekening houdend met 30 x 55 x 13

MONTAGE MET 2 LAGERS OP MICROCAR VOORWIEL / JDM TITANIUM / LIGIER AVANT 162 / AMBRA / NOVA / PRIMA / OPTIMA 1ERE GENERATIE EN BELLIER VX550 Deze lagers zijn compatibel met de karren van het merk Microcar maar ook met de JDM Titane, Ligier 162/Ambra/Nova/Optima/Prima en Bellier VX550. Zij worden aangebracht tussen de as en de naaf of tussen de as en de remtrommel (indien het voertuig daarmee is uitgerust).
€ 8,96
Rekening houdend met 25 x 47 x 12

AIXAM ACHTER / LIGIER 162 / AMBRA / XTOO 2 / XTOO MAX / NOVA ACHTER / MICROCAR MC1 MC2 (ACHTER) 1STE VERSIE EN 2DE VERSIE MET MASSIEVE SCHIJF ZONDER GROEVEN : 2 LAGERS PER WIEL / VIRGO / CHATENET STELLA / BELLIER VX550 / OPALE / DIVANE / JADE / JDM X5 Deze lagers worden hoofdzakelijk gemonteerd op sommige modellen van Ligier , Microcar , Aixam, ChatenetJdm en Bellier zoals hierboven getoond.
€ 6,96
Rekening houdend met 20 x 47 x 15

LAGER 20X47X15 Een defect wiellager neemt speling op en breekt uiteindelijk. Eenmaal gebroken, breekt het lager af en zal de buitenring van het lager de naaf met het wiel meesleuren. Piecesanspermis.fr raadt u aan de afmetingen van uw lagers te nemen alvorens te bestellen.
€ 8,97
Rekening houdend met 25 x 52 x 15

LAGER 25X52X15 Deze hoogwaardige 25X52X15 wiellagers voor auto's zonder rijbewijs zijn vervaardigd om perfect bestand te zijn tegen schokken. Het verdient aanbeveling de wiellagers paarsgewijs te vervangen, omdat wanneer een van de lagers moet worden vervangen, de tweede een zeer beperkte resterende levensduur heeft.
€ 10,49
Rekening houdend met 17 x 47 x 14

LAGER 17X47X14 Deze lagers worden op veel auto's zonder rijbewijs gebruikt. Zij zijn ontworpen om bestand te zijn tegen hoge temperaturen en zijn onderworpen aan kwaliteitscontroles om een grotere sterkte te garanderen.
€ 14,01
Rekening houdend met 17 x 40 x 12

LAGER 17X40X12 Een lager dat slijt, begint met speling op te nemen, waarna de ringen beschadigd raken, afbreken en uiteindelijk breken. De hele besturing en ophanging van je wagen krijgt een klap. Om deze ongemakken te voorkomen, moet u goed opletten, op storingen anticiperen en uw lagers kiezen aan de hand van de kenmerken die in de technische gids staan vermeld.
€ 8,26
Rekening houdend met 20 x 52 x 15

WIELLAGER 20X52X15 Het wiellager is niet alleen een onderdeel dat voor comfort in uw auto zorgt, maar is vooral essentieel voor de goede werking ervan. Het is geen auto-onderdeel dat vaak kan worden vervangen, maar het is een van die onderdelen die niet mogen worden verwaarloosd omdat slijtage leidt tot een defect dat altijd leidt tot een ander defect dat veel belangrijker en duurder is.
€ 12,00
Rekening houdend met 20 x 42 x 12

LAGER 20X42X12 Deze lagers zijn speciaal vervaardigd om zonder rijbewijs op auto's te worden gemonteerd. De belangrijkste functie van het wiellager is het minimaliseren van de wrijving en de wrijving in verband met de rotatie van een wiel ondanks zijn gewicht.
€ 8,98
Wiellager aan de achterkant

ASSEMBLAGE MET ENKELE ROLLER PER WIEL / MICROCAR MC1 MC2 3e uitvoering met geboorde en gegroefde schijven + MGO / LIGIER XTOO montage met geboorde en gegroefde schijven Deze achterste lagers zijn gemonteerd op de Microcar MC1/MC2/MGO, alsmede op de Ligier XTOO.
€ 27,20
Achterwiellager Ligier

Ligier XTOO1, XTOO2, XTOO Max, XTOO R (2e montage) Vervang uw achterwiellager aan de beste prijs dankzij ons nieuw en aanpasbaar onderdeel speciaal ontwikkeld voor de modellen van het merk Ligier
€ 30,23
Lager 20x52x15 / 6305

Het wiellager is niet alleen een onderdeel dat zorgt voor het comfort van uw auto, maar is vooral essentieel voor de goede werking ervan. Het is geen auto-onderdeel dat vaak kan worden vervangen, maar het is een van die onderdelen die niet mogen worden verwaarloosd omdat slijtage leidt tot een defect dat altijd leidt tot een ander defect dat veel belangrijker en duurder is.
€ 11,04
Kit roulement de roue avant 30 X 60 X 37

Aixam Ligier Chatenet Bellier JDM Microcar Casalini Minauto, , , , , , , Dué Deze kit bestaat uit een 30X60X37 voorwiellager, een circlip en een zelfborgende moer om je wiellager in de behuizing te houden. Deze kit kan worden gemonteerd op kentekenvrije auto's van de volgende merken Aixam , Ligier , Microcar , Bellier , Chatenet , Dué , Casalini , Minauto , JDM
€ 28,13
Roulement de roue 25x52x37

Aixam Bellier Casalini Erad Mega 1 & 2, B8, M10 (2e montage), M12, Pick up, M14, M20, Spacia Het wiellager 25x52x37 is een essentieel onderdeel voor het onderhoud van je voertuig. Dit lager is ontworpen om op de wielen van je voertuig te passen en zorgt voor een soepele werking en veilig rijden. Zorg ervoor dat je het juiste wiellager voor je voertuig kiest op basis van de specificaties en afmetingen, en vervang het zodra dat nodig is om de prestaties en veiligheid van je voertuig te behouden.
€ 29,24
  • Nieuw
Joint de roulement arrière

Microcar MC1 De niet-goedgekeurde lagerafdichting voor auto's achter is een essentieel onderdeel dat het lager beschermt tegen vuil, stof en vocht. Het helpt de levensduur van het lager te verlengen door de omgeving schoon en gesmeerd te houden. In het geval van slijtage of schade is het belangrijk om het snel te vervangen om elk risico op storingen in het achterlager van de auto te voorkomen. Vind lagerafdichtingen van topkwaliteit op onze website voor reserveonderdelen om de veiligheid en prestaties van je auto te garanderen. Bestel nu!
€ 4,95