Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

JDM

JDMNaaf houders voor , Moet u de naaf houders op uw geen-licentie auto wijzigen? JDM Piecesanspermis.fr biedt u een breed scala van hub houders tegen onklopbare prijzen voor uw . JDM Selecteer de hub deuren die u nodig hebt volgens het model van uw .

Actieve filters

Voornaafhouder circlips

Aixam, Ligier, Microcar, ChatenetJDM, Bellier, Casalini, Minauto en Dué De borgring van de voornaaf dient in de eerste plaats om het lager van het voorwiel in zijn behuizing te houden. Als het ontbreekt, vervang het dan zo snel mogelijk.
€ 3,73
Rekening houdend met wiel front 30 x 60 x 37

AIXAM / BELLIER / CHATENET / LIGIER / MICROCAR MC1 MC2 / JDM ALBIZIA - ABACA Dit voorwiellager is 30X60X37, het is aanpasbaar op voertuigen zonder vergunning Aixam , Bellier , Chatenet , Ligier , Microcar en Jdm . Het wiellager maakt axiale geleiding en rotatie mogelijk zonder weerstand tegen het gewicht van het wiel.
€ 24,10
JDM rechter naaf drager Aloesroxsy, Xheos

JDM Aloes, Roxsy, Xheos De rechter naafdrager (passagierszijde) is een essentieel onderdeel om de stabiliteit en veiligheid van je rijbewijsvrije auto te garanderen. Dit hoogwaardige onderdeel is ontworpen om perfect te passen, is eenvoudig te installeren en zorgt voor een optimale werking van je ophangingssysteem, waardoor je vol vertrouwen kunt rijden. Kies voor deze betrouwbare naafdrager om de optimale prestaties van je auto in alle situaties te behouden
€ 169,40
Deur hub jdm xheos / Roxsy

NAAFDRAGER JDM XHEOS / ROXSY Verander de naafdrager van uw JDM voertuig Xheos of Roxsy voertuig tegen lage kosten dankzij dit perfect aanpasbare product Deze naafdrager is ook aan te passen op de JDM Aloes (2e montage) Kies de gewenste kant voordat u het product aan uw winkelwagen toevoegt.
€ 169,40
Naafdrager links JDM Titane, Abaca, Albizia, Aloes

JDM Titanium 1, 2, 3, Abaca, Albizia, Aloë's De linker naafdrager (bestuurderszijde) is een essentieel onderdeel van het ophangingssysteem van je auto zonder rijbewijs. Deze naafdrager is gemaakt van duurzame materialen en is ontworpen om perfect op je auto te passen, voor een soepele rit en optimale rijeigenschappen. Kies dit betrouwbare kwaliteitsproduct om de prestaties en veiligheid van je rijbewijsvrije auto te behouden, zodat je comfortabel en probleemloos kunt rijden.
€ 159,21
  • Promo!
Jdm titanium/abaca/albizia/aloes wiel steun

JDM TITANIUM 1-2-3 / ABACA / ALBIZIA / ALOË Deze voorwielnaaf is aanpasbaar op vele JDM modellen zoals Titane, Abaca, Albizia en Aloes. Het onderscheidt zich door zijn gemak van aanpassing aan verschillende modellen, alsmede de superieure kwaliteit afwerkingen die u alleen op Piecesanspermis.fr kunt vinden
€ 139,22 € 159,22
Kit roulement de roue avant 30 X 60 X 37

Aixam Ligier Chatenet Bellier JDM Microcar Casalini Minauto, , , , , , , Dué Deze kit bestaat uit een 30X60X37 voorwiellager, een circlip en een zelfborgende moer om je wiellager in de behuizing te houden. Deze kit kan worden gemonteerd op kentekenvrije auto's van de volgende merken Aixam , Ligier , Microcar , Bellier , Chatenet , Dué , Casalini , Minauto , JDM
€ 28,13