Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Aixam Crossover Sensation

Ontdek onze reeks van carrosserie-onderdelen, vleugels, motorkap, bumper, crossmember, achteruitkijkspiegel ... op Piecesanspermis.fr

Actieve filters

Verchroomde grille Aixam

Aixam City, Crossline en Coupé uit het Sensation-gamma De originele verchroomde grille is een elegant stylingaccessoire dat het uiterlijk van je hatchback een opvallend accent geeft. Gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om perfect op je auto te passen, geeft dit rooster een verfijnde, moderne look aan de voorkant van je auto. Kies voor de originele chromen grille om het uiterlijk van je rijbewijsloze auto te verbeteren en je te laten opvallen op de weg.
€ 130,58
Middenpaneel voorbumper Aixam

Aixam Crossline en Crossover bereik Sensation. U moet het middenpaneel van uw voorbumper vervangen Aixam ? Koop ons nieuw en origineel onderdeel voor de Aixam Crossline en Crossover van de reeks Sensation.
€ 123,93
Linker deurpaneel Aixam bereik Sensation

Aixam City, Crossline en Coupé van de Sensation Je moet je deurpaneel vervangen Aixam van de Sensation na een botsing, doe het met ons nieuwe en aanpasbare lichaamsdeel voor Aixam
€ 119,99
Deurpaneel rechts Aixam Bereik Sensation

Aixam City, Crossline en Coupe-reeks Sensation Buitendeurpaneel rechts voor Aixam City, Crossline en Coupé van de SensationDit lichaamsdeel is gelijkwaardig aan het originele, maar tegen een lagere prijs.
€ 119,99
rechter voorvleugel wang Aixam Sensation

Aixam City, CrosslineCoupé de la gamme Sensation Na een aanrijding moet u verschillende carrosseriedelen vervangen, waaronder de spatbordflens, om Aixam van het bereik Sensation? Profiteer van onze nieuwe en aanpasbare onderdelen in overeenstemming met het origineel tegen discountprijzen
€ 50,32
Linker wang Aixam bereik Sensation

Aixam CityCut, Crossline van het bereik Sensation Na een schok of een lichte botsing moet u verschillende carrosseriedelen vervangen, kies onze spatbordwang van gelijkwaardige kwaliteit als de originele voor Aixam van de reeks Sensation.
€ 50,32
Capteur de recul Aixam (Impulsion, Vision et Sensation)

Aixam CityCut, Crossover, Crossline en GTO impulsbereik, Vision, Sensation en Emotie Piecesanspermis.fr biedt u een kit van 2 sensoren van achterwaartse radar aanpasbaar voor alle Aixam impulsbereik, Vision, Sensation en Emotie
€ 60,30
Grille voor bumper Aixam

Aixam City, Crossline, Crossover, Coupé Sensation-reeks Het originele voorbumperrooster is speciaal ontworpen voor een perfecte integratie en optimale bescherming van de radiator en de onderdelen van de voorbumper. Het is vervaardigd volgens strenge normen en biedt een uitzonderlijke duurzaamheid en schokbestendigheid. Kies dit originele voorbumperrooster om je auto volledige bescherming te bieden met behoud van het originele uiterlijk.
€ 37,81
Afdichting voorruit Aixam City, Crossline, Crossovercoupé en GTO

Aixam City, Crossline, CrossoverCoupé en GTO impulsbereik, Vision en Sensation Als u uw voorruit moet vervangen, aarzel dan niet om tegelijkertijd uw voorruitafdichting te vervangen om een perfecte afdichting van uw voorruit te garanderen.
€ 30,15
Cover Striker Aixam

Aixam City, CrosslineCut, Crossover en GTO impulsbereik, Vision, Sensation en Emotie Sluit uw kap niet meer goed? Het is waarschijnlijk de linker die kapot is. Aarzel niet om het te veranderen. Deze kleine reparatie neemt minder dan 5 minuten in beslag en is zeer eenvoudig uit te voeren, zelfs voor een beginner.
€ 19,87
Tirant pare-chos Aixam vision

Aixam vision 2014 Als uw auto een frontale botsing heeft gehad en uw bumpersteun en trekstangen zijn gebroken. Met piecesanspermis, kunt u ze snel vervangen tegen een lage prijs. Dit model trekstang is alleen gemaakt voor VSP Aixam Vision na 2014.
€ 19,06
Bonnet staaf Aixam bereik Vision, Sensation en Emotie, Minauto Toegang

Aixam CityCut, Crossline, Crossover, GTO bereik Vision, SensationEmotie en Minauto Toegang Aarzel niet om dit nuttige kleine onderdeel te vervangen! Met de motorkapstang kunt u uw motorkap open houden in geval van reparatie.
€ 12,20
Schokbreker trekstang Aixam Crossline Sensation

Schokbreker trekstang Aixam Crossline bereik Sensation Deze bumper trekstang is speciaal ontworpen voor de Crossline van het bereik Sensation van het VSP-merk Aixam. Aangeboden tegen een gereduceerde prijs en een hoog kwaliteitsniveau, is het moeilijk te weerstaan.
€ 12,00
Lijm

Voorruitlijm 310 ml Lijm voor bumpers, vleugels, voorruit Deze voorruit- en carrosserielijm is geschikt voor alle VSP-modellen en is het onmisbare accessoire om ervoor te zorgen dat uw voorruit goed vastzit! Gemakkelijk te gebruiken, zorgt voor een perfecte grip op uw voorruit of uw lichaamsdelen door alle trillingen te absorberen.
€ 9,98
Colle Epoxy

Aixam Ligier Microcar Chatenet Bellier JDM Minauto Grecav Casalini, , , , , , , , Dué Dankzij onze tweecomponenten epoxylijm kun je je VSP gemakkelijk en voordelig lijmen en repareren. Deze lijm past op je Aixam , Chatenet , Ligier , Dué , Minauto , Casalini , Bellier , JDM ... 25 ml verpakking
€ 9,98
Carrosserielijm MS Polymeer 310 ml

Lichaamslijm 310 ml Lijm voor vleugels, motorkap, vleugelwangen en diverse lichaamsdelen. Deze lijm, speciaal ontwikkeld voor ABS-carrosserieën, is geschikt voor alle modellen auto's zonder rijbewijs. De samenstelling van poylmer geeft het een onvergelijkbare elasticiteit en duurzaamheid.
€ 9,88
Tegenplaat motorkapdeksel

Aixam City, Crossline, CrossoverCoupé (Impulse range, Vision en Sensation) Kun je je kap niet meer dicht doen? Vergeet niet te controleren of de sluiting niet gebroken is! U kunt het deksel of de tegenplaat gemakkelijk vervangen en zo zorgen voor een goede sluiting van uw motorkap Aixam.
€ 5,84
Kapstop Aixam impulsbereik, Vision, Sensation en Emotie

Aixam CityCut, Crossline, Crossover en GTO impulsbereik, Vision, Sensation en Emotie De motorkapstops zorgen ervoor dat de motorkap correct op het vergrendelblok van de motorkap kan worden geplaatst. Als de stops niet meer aanwezig zijn, vervang ze dan om schade aan uw motorkap te voorkomen.
€ 2,92
Plastic lichaamsklinknagel Aixam, Ligier, Microcardué

Plastic klinknagel voor carrosserieën Aixam, Ligier, Microcar en Dué Deze plastic klinknagels worden hoofdzakelijk gebruikt voor het bevestigen van geluiddempende delen in de motorruimte, spatborden of beschermingen onder de motor.
€ 1,82
Carrosserie klinknagel

LICHAAM RIVET Met deze extra grote kop carrosserieklinknagels kunt u al uw carrosserieverstevigingen vastzetten. Ze zijn herbruikbaar en kunnen gemakkelijk in een oogwenk worden geïnstalleerd.
€ 0,40
charnière de capot droite

Aixam Minauto City, Coupé, Crossline, Crossover Sensation-reeks, Access Het rechter motorkapscharnier is een essentieel auto-onderdeel dat de motorkap van je auto vastzet. Dit scharnier zorgt voor een betrouwbare werking van de motorkap, zodat je hem in alle veiligheid kunt openen en sluiten. Kies dit kwaliteitsscharnier voor de motorkap om de integriteit van je motorkap te behouden en een probleemloze werking te garanderen. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog voor een probleemloze rit en een veilige motorkap.
€ 9,98
copy of charnière de capot droite

Aixam Minauto City, Coupé, Crossline, Crossover Sensation-reeks, Access Het linkermotorkapscharnier is een essentieel auto-onderdeel dat de motorkap van je auto vastzet. Dit scharnier zorgt voor een betrouwbare werking van de motorkap, zodat je hem in alle veiligheid kunt openen en sluiten. Kies dit kwaliteitsscharnier voor de motorkap om de integriteit van je motorkap te behouden en een probleemloze werking te garanderen. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog voor een probleemloze rit en een veilige motorkap.
€ 8,97
Goupille caoutchouc pour hayon

Aixam Reeksen City, Coupé, Crossline, Crossover Sensation en Emotion Heb je een rubberen pin nodig voor je achterklep? Koop ons nieuwe onderdeel.
€ 4,94