Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Oliefilter auto zonder rijbewijs

Mini-auto-parts.nl heeft een aantal filters aan olie tegen lage prijzen voor karren ontwikkeld. Hieronder vindt u onze olie filters kubota, onze olie filters yanmar, onze bijbehorende lombardini en pakkingen afvoer Oliefilters. Deze Oliefilters zijn bestemd voor de VSP handelsmerk aixam, ligier en microcar, jdm, chatenet basher...

Actieve filters

Filter olie lombardini

LOMBARDINI motor - aanpasbaar Dit oliefilter is ontwikkeld voor alle auto's zonder rijbewijs met een motor lombardini motor. Aanpasbaar aan de merken Ligier , Microcar , Chatenet, BellierJDM en van een gelijkwaardige kwaliteit, dit aanpasbare product is in overeenstemming met het origineel, maar tegen een lage prijs. NB: Het wordt aangeraden het oliefilter elke 5000 km te vervangen tijdens het olie verversen.
€ 4,13
Filter olie kubota

KUBOTA motor - aanpasbaar Dit oliefilter is speciaal ontworpen voor Aixam met een motor Kubota . Dit product, dat met de grootste zorg door onze leverancier is vervaardigd, zal u volledig tevreden stellen, zowel door zijn prijs als door het gemak waarmee het dankzij onze adviezen kan worden gemonteerd.
€ 4,03
Filteren van olie yanmar (jdm....)

YANMAR motor (MITSUBISHI, JDM ...) Dit oliefilter is aanpasbaar op Microcar , Chatenet en JDM met een motor Yanmar . Wetende dat een oliefilter regelmatig moet worden vervangen, kunt u dankzij Piecesanspermis uw filter zelf tegen een lagere kostprijs wijzigen.
€ 4,03
Dci lombardini aanpasbaar oliefilter

Motor DCI LOMBARDINI LDW 442 Aanpasbaar Dit oliefilter is geschikt voor karren met motor Lombardini DCI. Piecesanspermis heeft geselecteerd een van haar beste leveranciers om te kunnen bieden u een product van optimale kwaliteit tegen een lage prijs. Vergeet niet ook uw luchtfilter en dieselfilter te controleren.
€ 4,13
Filter olie lombardini

Deze originele oliefilter zal u volledige voldoening schenken door zijn kwaliteit en zijn gebruiksduur. Hij past op de meeste auto's zonder rijbewijs die met een FOCS-motor zijn uitgerust en komt rechtstreeks van de fabriek Lombardini . Met Piecesanspermis, originele onderdelen kopen tegen lage prijzen, is het mogelijk.
€ 8,87
Filter olie inn lombardini

MOTOROLIEFILTER DCI LOMBARDINI LDW 442 CRS Origineel Dit oliefilter is bijzonder geschikt voor de meest recente auto's met een motor Lombardini DCI. Dit filter, dat talrijke kwaliteitscontroles heeft ondergaan, voldoet aan de strengste Europese normen. In geval van twijfel over de keuze van het product, staan onze adviseurs tot uw beschikking.
€ 11,29
Filter olie kubota

KUBOTA motor - origineel U moet de olie verversen in uw Aixam ? Dit originele oliefilter Kubota het filter is vervaardigd door onze beste leverancier om bestand te zijn tegen hoge temperaturen. Dankzij zijn stevigheid en zijn waterdichtheid zal deze filter perfect zijn voor uw kleine auto tijdens uw dagelijks onderhoud.
€ 9,02
Filter olie engine perkins

PERKINS motor - aanpasbaar Dit oliefilter is geschikt voor auto's met Perkins motor. Bezorgd over uw budget, heeft Piecesanspermis onderhandeld over de beste tarieven met haar fabrikanten om u toe te staan om uw olie tegen kostprijs te veranderen.
€ 12,10
KUBOTA aftappakking

Afvoer afdichting KUBOTA Deze afvoer pakking past op alle aixam met motor Kubota . U vindt deze pakking in onze complete motoronderhoudskit Kubota . Met piecesanspermis, heb je alles wat je nodig hebt om de olie in je auto te verversen zonder rijbewijs.
€ 1,01
Zegel van leegmaken lombardini

Aftappakking LOMBARDINI FOCS PROGRESS en dCI Deze aftappakking voor karren met motor lombardini is ideaal voor uw regelmatig onderhoud aan Ligier , Microcar , Chatenet ,... Deze aftappakking kan worden gemonteerd op alle Lombrdini Focs en progress LDW502 en motoren Lombardini DCI LDW442 MOTOREN. Vind onze luchtfilters, oliefilters en dieselfilters tegen onklopbare prijzen.
€ 0,71
YANMAR aftappakking

Afvoer afdichting Yanmar Deze metaal-kunststof aftappakking, identiek aan de originele, past op alle auto's zonder rijbewijs met een motor Yanmar . Vind deze pakking in onze complete onderhoudskit voor motor Yanmar . Met piecesanspermis.fr, heb je alles wat je nodig hebt om zelf de olie in je auto te verversen.
€ 2,02
Sleutel voor lintoliefilter

Het vervangen van uw oliefilter is een koud kunstje met deze bandsleutel. Verwijder uw oude filter en draai de nieuwe gemakkelijk vast met dit kwaliteitsgereedschap tegen een discountprijs.
€ 6,86
Oliefilterklem

Deze oliefilterklem vergemakkelijkt de montage en demontage van uw filter. Dit instrument is bestemd voor filters met een maximale diameter van 105 mm.
€ 7,26
Clé de filtre à huile 3 mâchoires

Voor alle auto's zonder rijbewijs Vereenvoudig je olieverversing met onze aanpasbare 3-klauw oliefiltersleutel voor alle auto's zonder rijbewijs. Onze sleutel is ontworpen om op verschillende oliefilters te passen en biedt een stevige, stevige grip voor het eenvoudig verwijderen en plaatsen van het oliefilter. Onze ergonomisch ontworpen sleutel maakt het gemakkelijk om onder de motorkap te werken, zodat je zonder gedoe het nodige onderhoud kunt uitvoeren. Bestel vandaag nog om olie verversen makkelijker te maken en je hatchback optimaal te laten presteren Afmetingen: 63 -120 mm
€ 13,01
Motorolie

Olie voor alle voertuigen zonder rijbewijs Deze 10W40 semi-synthetische motorolie is speciaal vervaardigd voor het onderhoud van alle auto's zonder rijbewijs. De bus bevat twee liter, wetende dat u anderhalve liter nodig heeft voor uw olieverversing. Vergeet niet uw oliepeil regelmatig te controleren.
€ 12,60
Motorolie

Olie voor alle voertuigen zonder rijbewijs Deze motorolie 5W40 100% synthetisch is speciaal vervaardigd voor alle auto's zonder rijbewijs en aanbevolen voor voertuigen zonder rijbewijs vanaf 2008 (motor DCI,...). Het blik heeft een inhoud van twee liter, wetende dat u anderhalve liter nodig hebt tijdens uw olieverversing. Vergeet niet uw oliepeil regelmatig te controleren.
€ 17,04
Olie van vak bridge-omvormer

HALFSYNTHETISCHE OLIE VOOR ALLE VOERTUIGEN ZONDER RIJBEWIJS Deze olie is een semi-synthetisch product voor uw kleine auto. Van grote kwaliteit, deze referentie past op alle modellen en merken van auto's zonder licentie.
€ 12,00
Bouchon de remplissage d'huile adaptable Aixam

Aixam en Minauto Beveilig de olievulling van je auto met onze aanpasbare olievuldop. Onze olievuldop is ontworpen om op verschillende modellen te passen en biedt een betrouwbare afdichting en eenvoudige installatie, zodat je verzekerd bent van een effectieve bescherming tegen olielekkage. Vervang je versleten of beschadigde olievuldop eenvoudig door ons aanpasbare model om de integriteit van je oliesysteem te behouden. Bestel vandaag nog voor een veilig en efficiënt onderhoud van je rijbewijsvrije auto
€ 9,98
Olievuldop Aixam

Olievuldop Aixam met motoren Kubota Z402 en Z482 Olievuldop voor uw motor Kubota defect is of ontbreekt? Koop onze originele olievuldop speciaal ontworpen voor motoren Kubota Z402 en Z482 motoren. Aanpasbaar op vele modellen vanAixam
€ 12,60
5W30 motorolie

5W30 motorolie Optimaliseer de prestaties van je hatchback met onze 5W30 motorolie, speciaal geformuleerd voor dieselvoertuigen. Onze 5W30-olie biedt superieure bescherming tegen motorslijtage en zorgt voor optimale smering, zelfs onder moeilijke bedrijfsomstandigheden, waardoor de duurzaamheid en de levensduur van de motor toenemen. Onze 5W30-olieformule is ontworpen om aan de specifieke eisen van dieselmotoren te voldoen, verbetert de brandstofefficiëntie en bevordert een schone verbranding, waardoor schadelijke emissies worden verminderd. Bestel vandaag nog om uw auto in perfecte staat te houden
€ 20,07
Huile moteur 15W40

15W40 motorolie Minerale olie speciaal ontwikkeld voor benzine- en dieselmotoren zonder roetfilter (DPF). Deze kwaliteitsolie is daarom bijzonder geschikt voor niet-gelicentieerde automotoren.
€ 12,00
Raccord de filtre à huile

Lombardini LDW 442 DCi , LDW 492 DCi en LDW 480 HDi Oliefilteraansluiting beschadigd, losgeraakt, versleten door een product van slechte kwaliteit. Dus als dit bij jou het geval is, maak je dan geen zorgen, want wij hebben de Lombardini motoroliefilteraansluiting waarmee je veilig kunt rijden, maar ook de veiligheid van je auto kunt garanderen. Dit filter is geschikt voor verschillende modellen kentekenvrije auto's. Maak je geen zorgen over de prijs, deze is betaalbaar en trotseert alle concurrentie op de markt.
€ 7,97
Aansluiting motoroliefilter Lombardini

Aansluiting motoroliefilter Lombardini Deze oliefilterstekker is aanpasbaar aan verschillende motoren van het merk Lombardinis, zoals de Lombardini 523 benzine, de 502 diesel en de DCi 442 en 492.
€ 9,58
  • Nieuw
Joint torique de couvercle de filtre à huile

Lombardini ééncilinder 15 LD motor De O-ring van het oliefilterdeksel is een essentieel onderdeel van de oliefilterafdichting van je hatchback. Deze pakking, gemaakt van duurzaam en bestendig materiaal, biedt effectieve bescherming tegen olielekkage en houdt de motor in goede conditie. Vind de O-ring voor het oliefilterdeksel die geschikt is voor jouw auto op onze website met reserveonderdelen voor kentekenvrije auto's. Bestel nu!
€ 2,77