Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Asbak voor auto's zonder rijbewijs

https://www.mini-auto-parts.nl/Welkom bij , uw online winkel gespecialiseerd in de verkoop van asbakken voor kentekenvrije auto's. Ontdek onze uitgebreide selectie asbakken van hoge kwaliteit, speciaal ontworpen voor auto's zonder rijbewijs. Dankzij onze gebruiksvriendelijke navigatie, gedetailleerde beschrijvingen en snelle levering kun je de asbakken die je nodig hebt gemakkelijk vinden en bestellen. https://www.mini-auto-parts.nl/ Verbeter de prestaties en veiligheid van je rijbewijsvrije auto door nu langs te komen.

Actieve filters

Cendrier origine

Originele asbak De autoasbak is een accessoire dat is ontworpen om inzittenden van auto's gemakkelijk hun sigarettenpeuken te laten opruimen en tabaksgeurtjes onder controle te houden. Kiezen voor een originele autoasbak garandeert een ontwerp dat is aangepast aan je specifieke model en zorgt voor een harmonieuze integratie in het interieur van je auto. Dit model heeft een deksel om geurtjes op te vangen. Herstel de netheid en het comfort van het interieur van je auto door te kiezen voor onze originele asbak. Bestel nu voor een stijlvolle en functionele oplossing voor rokers in de auto.
€ 20,07
Cendrier

Aixam 300 , 400sl , 500sl , 400.4 , 400evo , 500.4 , 500.5 , A721 , A741 , A751 , City , City S , Roadline , Scouty , Crossline Aixam Ontdek de originele asbak, een praktisch en elegant onderdeel voor je rijbewijsvrije auto. Ontworpen met oog voor detail door de originele fabrikant, past deze asbak perfect in je auto. Aixam Kies voor authentieke kwaliteit en een mooi uiterlijk met de originele asbak. Voeg een vleugje verfijning toe aan je passagierscompartiment en behoud tegelijkertijd een schone omgeving. Kies voor comfort en stijl en bestel nu voor een even plezierige als elegante rit.
€ 22,69