Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Radiator Casalini

U moet uw motorradiator van uw casalini maar je kunt het niet vinden of is het te duur? Mini-auto parts heeft de oplossing, door het aanbieden van u haar motorradiatoren voor casalini tegen een schokkende prijs!

Actieve filters

  • Promo!
Radiator casalini

CASALINI SULKY, ETC... Deze aanpasbare radiator is gereserveerd voor het merk Casalini voor de overgrote meerderheid van deze modellen. Betrouwbaar en robuust, deze referentie zal u verleiden met zijn discount prijs!
€ 89,99 € 119,99
  • Promo!
Radiator casalini ydea

CASALINI YDEA SULKY Deze radiator is aan te passen aan de Ydea en Sulky modellen van het merk Casalini . Betrouwbaar en robuust, deze referentie vervangt uw origineel onderdeel tot in de perfectie, met bovendien de discount prijs!
€ 89,99 € 119,99
Koelvloeistof

Koelvloeistof -25°C Als u uw koelvloeistof moet bijvullen of de olie in uw koelsysteem moet vervangen, kies dan voor onze professionele koelvloeistof, die een optimale koeling van uw motor garandeert
€ 8,97
Stop fuite radiateur

Stop radiatorlekkage Als je een of meer lekken in je koelradiator opmerkt, aarzel dan niet om ons additief voor het stoppen van radiatorlekken te gebruiken om te voorkomen dat je motor oververhit raakt.
€ 20,07