Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Ligier OPTIMAX

Sinds het begin van onze activiteit hebben we, in de tijd, een waaier van flexibele steeds bredere delen en een verrassende kwaliteit voor uw licentie Ligier Optimax.

Actieve filters

Plastic lichaamsklinknagel Aixam, Ligier, Microcardué

Plastic klinknagel voor carrosserieën Aixam, Ligier, Microcar en Dué Deze plastic klinknagels worden hoofdzakelijk gebruikt voor het bevestigen van geluiddempende delen in de motorruimte, spatborden of beschermingen onder de motor.
€ 1,82
Vis de volute Ligier

Ligier Be up, Be two, Nova, XTOO 1, 2, XTOO R, RS, S, Ixo, Optimax De voorste voluutbouten zijn essentieel voor het behoud van de sterkte van de voluut van je auto. Hun duurzame ontwerp zorgt voor een stevige pasvorm en draagt bij aan de robuustheid en betrouwbaarheid van de structuur. Kies voor deze bouten van hoge kwaliteit om de stabiliteit en optimale prestaties van de voorste volute te garanderen, wat bijdraagt aan de veiligheid en levensduur van je auto Afmetingen: 5,5 X 16 mm
€ 1,20
Ligier Microcar Wielkast...

Ligier Microcar XTOO R, RS, S, Optimax, Cargo Maximaliseer de bescherming en esthetiek van je hatchback met onze aanpasbare wielkast aan de rechterkant (passagierskant). Ontworpen voor eenvoudige installatie en een perfecte pasvorm, biedt onze wielkast extra bescherming tegen steenslag en voegt tegelijkertijd een vleugje stijl toe aan je auto. Gemaakt van duurzame materialen en een robuuste constructie, is onze wielkast ontworpen om verschillende wegomstandigheden te weerstaan, zodat je auto verzekerd is van betrouwbare, langdurige bescherming. Bestel vandaag nog voor een beter uiterlijk en betere bescherming voor je auto zonder rijbewijs
€ 60,30
Ligier Microcar Linker...

Ligier Microcar XTOO R, RS, S, Optimax, Cargo Zorg ervoor dat je auto zonder rijbewijs er net zo goed uitziet als dat hij beschermt met onze aanpasbare wielkast aan de linkerkant (bestuurderskant). Ontworpen voor eenvoudige installatie en een perfecte pasvorm, biedt onze wielkast extra bescherming tegen steenslag en voegt tegelijkertijd een vleugje stijl toe aan je auto. Gemaakt van duurzame materialen en een robuuste constructie, is onze wielkast ontworpen om verschillende wegomstandigheden te weerstaan, zodat je auto verzekerd is van betrouwbare, langdurige bescherming. Bestel vandaag nog voor een beter uiterlijk en betere bescherming voor je auto zonder rijbewijs
€ 60,30
  • Promo!
Ligier xtoo juiste front vleugel s

LIGIER XTOO S / DUE Als u de rechter voorvleugel van uw auto wilt vervangen zonder rijbewijs Ligier XTOO S of Dué, dit product is wat je nodig hebt! Ontworpen om zeer sterk te zijn, wordt dit spatbord aangeboden tegen een zeer concurrerende prijs.
€ 48,38 € 58,38
  • Promo!
Voorzijde linker ligier xtoor vleugel

LIGIER XTOO R Dit is het perfecte onderdeel om uw oude linkervoorspatbord van uw X-TOO R te vervangen. U zult versteld staan van de grote sterkte en het installatiegemak Ligier X-TOO R. U zult verrast zijn door zijn grote stevigheid en door het installatiegemak. Zoals altijd, is de prijs zo laag mogelijk.
€ 48,38 € 58,38
  • Promo!
Hood ligier kussai s

Ligier Xtoo S Deze aanpasbare hoes is voor het model XTOO S van het merk Ligier. Met een superieure kwaliteit van fabricage en een eenvoudige installatie, heeft u geen excuus meer om uw kap niet te vervangen!
€ 120,33 € 160,33
LIGIER V2-logo

Om het logo op uw Ligier modellen na 2015.
€ 39,53
Vlamkeerpl voor ligier xtoo

LIGIER XTOO Hier is een perfect onderdeel om uw oude luchtdeflector te vervangen op uw Ligier XTOO. Zeer goed ontworpen, u kunt het gemakkelijk installeren op uw winkelwagen. Wij hebben ook vele andere onderdelen voor uw Ligier XTOOBlader gerust door onze catalogus!
€ 45,27
LIGIER spuitbus

Deze spuitbus verf is speciaal ontwikkeld voor voertuigen LigierMet deze spuitbus van 400 ml kunt u gemakkelijk uw spatborden, bumpers, achterklep... Het is belangrijk te weten dat het rendement van een spuitverf over het algemeen 5 m2 per liter bedraagt. Dit betekent dat een bus verf van 400 ml ongeveer 2 m2 kan bedekken.
€ 0,00
Carrosserie klinknagel

LICHAAM RIVET Met deze extra grote kop carrosserieklinknagels kunt u al uw carrosserieverstevigingen vastzetten. Ze zijn herbruikbaar en kunnen gemakkelijk in een oogwenk worden geïnstalleerd.
€ 0,40
Lijm

Voorruitlijm 310 ml Lijm voor bumpers, vleugels, voorruit Deze voorruit- en carrosserielijm is geschikt voor alle VSP-modellen en is het onmisbare accessoire om ervoor te zorgen dat uw voorruit goed vastzit! Gemakkelijk te gebruiken, zorgt voor een perfecte grip op uw voorruit of uw lichaamsdelen door alle trillingen te absorberen.
€ 9,98
Carrosserielijm MS Polymeer 310 ml

Lichaamslijm 310 ml Lijm voor vleugels, motorkap, vleugelwangen en diverse lichaamsdelen. Deze lijm, speciaal ontwikkeld voor ABS-carrosserieën, is geschikt voor alle modellen auto's zonder rijbewijs. De samenstelling van poylmer geeft het een onvergelijkbare elasticiteit en duurzaamheid.
€ 9,88
Handvat voor spuitbus

Universele verfspuitbus Als u wilt schilderen met een professionele afwerking, koop dan dit verfblik met handvat om het aanbrengen van uw verf te vergemakkelijken en een professionele afwerking te krijgen.
€ 5,95
product

SINTO tweecomponentenplamuur voor het repareren, vullen en lijmen van o.a. autocarrosserieën, motorfietsen..
€ 13,06
product

SINTO standaard plamuur in 115gr voor het herstellen en vullen van carrosserieën
€ 7,01
product

Soepele tweecomponenten polyester mastiek van het merk SINTO voor het repareren, vullen en verlijmen van ondergronden die blootstaan aan frequente thermische schommelingen of trillingen, in 350gr
€ 13,06
product

Soepele tweecomponenten polyester mastiek van het merk SINTO voor het repareren, vullen en verlijmen van ondergronden die blootstaan aan frequente thermische schommelingen of trillingen, in 750gr
€ 20,12
product

SINTO tweecomponenten glasvezelversterkte polyesterplamuur voor de reparatie van grote gebreken aan autocarrosserieën
€ 15,08
product

SINTO merk niet-geweven glasvezel stof
€ 9,03
product

Speciale verf voor het retoucheren en decoreren van SINTO autovelgen
€ 9,98
product

SINTO speciale bumperlak, zwart
€ 10,03
Colle Epoxy

Aixam Ligier Microcar Chatenet Bellier JDM Minauto Grecav Casalini, , , , , , , , Dué Dankzij onze tweecomponenten epoxylijm kun je je VSP gemakkelijk en voordelig lijmen en repareren. Deze lijm past op je Aixam , Chatenet , Ligier , Dué , Minauto , Casalini , Bellier , JDM ... 25 ml verpakking
€ 9,98
Joint de coulisse de vitre de porte

Glasafdichting rechter- of linkerdeur De deurruitrubberafdichting, voor het rechter- of linkerdeur, is een essentieel onderdeel van de afdichting van je auto en zorgt ervoor dat het glas correct functioneert. Deze afdichting, gemaakt van kwaliteitsmaterialen, zorgt voor een nauwkeurige pasvorm en eenvoudige installatie en beschermt het interieur van je auto tegen water, stof en lawaai. Kies de afdichting voor de deurruitrunner voor betrouwbare bescherming tegen de elementen en een aangenamere rijervaring. Bestel dit vervangende kwaliteitsonderdeel vandaag nog om je auto in topconditie te houden.
€ 67,69
Gebruikte achterschokdemper

Ligier Microcar Xtoo 1 , Xtoo 2 , Xtoo max , Xtoo R , Xtoo S , Xtoo RS , Optimax, Cargo Ligier MicrocarVind onze gebruikte achterschokdemper , . Nieuw onderdeel, maar licht beschadigd, dit staat het gebruik niet in de weg. (zie foto)
€ 40,33
Absorbeur de choc arrière Ligier, Microcar

Ligier Microcar Xtoo 1, Xtoo2, Xtoo max, Xtoo R, Xtoo S, Xtoo RS, Optimax, Cargo Zorg voor de veiligheid en stabiliteit van je rijbewijsvrije auto met deze originele achterschokdemper. Deze schokdemper is ontworpen met minutieuze aandacht voor veiligheids- en prestatienormen en garandeert een effectieve schokdemping om je auto te beschermen bij een kop-staartbotsing. Geniet van zelfverzekerd rijden en verbeterde bescherming met deze originele schokdemper voor achteraanrijdingen, ontworpen om te voldoen aan strenge veiligheidseisen met behoud van de structurele integriteit van je voertuig. Kies dit hoogwaardige vervangingsonderdeel om de optimale functionaliteit en veiligheid van uw voertuig te herstellen
€ 65,04
  • Nieuw
Gâche de hayon

Ligier Microcar Nova , Xtoo , Xtoo Max , Xtoo R , S , RS , Optimax , Ixo , Cargo , M8 De achterklepvergrendeling is een essentieel onderdeel van een veilige achterklepvergrendeling. Hij is speciaal ontworpen om een doeltreffende vergrendeling te garanderen en onbedoeld openen van de achterklep tijdens het rijden te voorkomen. Deze achterklepschieter is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt maximale duurzaamheid en perfecte compatibiliteit. Vervang uw defecte achterklepschieter en zorg ervoor dat uw achterklep betrouwbaar en veilig sluit. Nu kopen!
€ 41,73