Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Radiator Aixam

Mini-auto parts biedt u graag radiatoren aan Aixam aanpasbaar. Altijd tegen een lage prijs zijn deze radiatoren van uitzonderlijke kwaliteit en weerstand. Ons assortiment motorradiatoren of verwarmingsradiatoren voor auto's zonder vergunning behoren tot onze bestsellers. Mini-auto parts kwaliteit tegen de beste prijs!

Actieve filters

Stil radiatorblok Aixam

Radiatorblok geluiddemper Aixam alle modellen Als u merkt dat uw radiator slecht wordt onderhouden of overmatig trilt, moeten de silent blocks van uw radiator versleten zijn. Eenvoudige en goedkope doe-het-zelf reparatie, aarzel niet om het te doen.
€ 8,97
Crochet de radiateur Aixam (tous modèles) et Minauto Access

Aixam 400sl, 500sl, 400.4, 400Evo, 500.4, 500.5, 721, 741, 751, City, City S, Roadline, Scouty, Crossline I, City, Crossline, CrossoverCoupé en GTO (Impulsbereik en Vision) Minauto Toegang en Mega multitruck U moet uw radiator vervangen, vergeet niet uw radiatorsteunhaak te controleren en indien nodig te vervangen, het is een goedkoop maar essentieel onderdeel.
€ 5,95
Duite d'eau en métal Aixam

Metalen slang voor Aixam en Minauto met motor Kubota Z402, Z482 en Z602 De metalen slang kan gaan lekken, vooral bij de lasnaden, wat kan leiden tot verlies van koelvloeistof en schade aan uw motor.
€ 23,70
  • Promo!
Bovenste radiatorslang Aixam

Bovenste radiatorslang Aixam Uw radiatorslang is poreus of volledig gebarsten, aarzel dan niet om hem te vervangen door onze slang die speciaal is ontworpen voor Aixam 400SL, 50SL, 400.4, 400Evo, 500.4, 500.5, 721, 741, 751, City, City S, Roadline, Scouty, Crossline CrossoverCoupé GTO en Mega fase 2
€ 13,02 € 14,02
Onderste waterpompslang Kubota

Waterpompslang Aixam (motor Kubota Z402) De waterpompslang zorgt voor de uitwisseling van koelvloeistof in het motor- en radiateurcircuit. Als de slang tekenen van slijtage vertoont, moet u hem snel vervangen om problemen met oververhitting van de motor te voorkomen.
€ 9,98
Onderste radiatorslang Aixam

Aixam City, Crossline, Crossover en Coupé-reeksen Sensation en Emotion De originele onderste radiatorslang is speciaal ontworpen voor een efficiënte doorstroming van de koelvloeistof in je hatchback. Deze slang is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimale weerstand tegen hitte en hoge druk, zodat het koelsysteem betrouwbaar werkt. Kies voor deze originele slang voor een goed gekoelde motor en stabiele prestaties van je hatchback.
€ 22,08
Koelvloeistof

Koelvloeistof -25°C Als u uw koelvloeistof moet bijvullen of de olie in uw koelsysteem moet vervangen, kies dan voor onze professionele koelvloeistof, die een optimale koeling van uw motor garandeert
€ 8,97
Radiator aixam 540

Radiator voor Aixam vóór 1997 aanpasbaar op A540 en A550 Aixam deze radiator is bedoeld voor de oude A540 en A550 Aixam 540 - 550 en is gemaakt van kopermateriaal. Het heeft tot taak het watercircuit af te koelen en zo de motor af te koelen om hem optimaal te laten functioneren. Piecesanspermis.fr is hier om u te bieden kwaliteitsproducten en kortingsprijzen.
€ 160,83
  • Promo!
Radiator aixam 500 / 500.4 / 721 / 741 / 751 / crossline / scouty

AIXAM 500-500.4 - 721-741 - 751 - CROSSLINE - SCOUTY... (Model na 1997) Piecesanspermis.fr biedt u een scala aan radiator Aixam prijs verlaagd met onberispelijke kwaliteit. Deze kachel voor Kubota motor is gemaakt van aluminium en heeft een hoge koeling coëfficiënt. Opgemerkt moet worden dat dit model compatibel met de na 2007 in gebruik genomen voertuigen is.
€ 55,47 € 69,47
Radiator Aixam 2015

Radiator Aixam Deze radiator Aixam na 2015 is gemonteerd op de reeks Vision met een motor Lombardini HDI en het bereik Sensation.. Deze radiator is speciaal ontworpen voor auto's zonder rijbewijs Aixam.
€ 99,72
Radiator verwarming aixam

AIXAM ALLE MODELLEN VANAF 1997 + SLUITKLEP Deze radiator is opgedragen aan Aixam die vanaf 1997 in omloop werden gebracht. Het heeft tot taak het watercircuit af te koelen en zo de motor af te koelen om hem zijn optimale werking te geven. Piecesanspermis.fr is hier om u te bieden kwaliteitsproducten altijd tegen kortingsprijzen!
€ 45,32
  • Promo!
Airconditioning radiator Aixam City, Crosslinecut, Crossover (Impuls en Vision)

Airconditioning radiator voor Aixam City, Crossline, Crossover ( Impulsbereik en Vision) Piecesanspermis.fr biedt u deze airconditioning radiator voor de modellen van auto zonder licentie van het merk Aixam ( Impulsion en Visio reeks ) uitgerust met airconditioning.
€ 186,52 € 196,52
Verwarmingsradiator Aixam

Aixam GTO (Impulsion-reeks) City, Crossover, Crossline, Coupé (Vision, Sensation, Emotion-reeks) De originele kachelradiateur is een essentieel onderdeel van het verwarmingssysteem van je rijbewijsvrije auto. Deze radiateur is gemaakt van hoogwaardige materialen en garandeert een optimale warmteafvoer, zodat je ook bij koud weer verzekerd bent van een aangename binnentemperatuur. Kies voor deze originele kachelradiateur om een constante en aangename warmte in je auto te behouden, zodat je in alle weersomstandigheden comfortabel kunt rijden.
€ 80,56
Elektrische ventilator Aixam Vision en Sensation

Elektrische radiatorventilator Aixam bereik Vision en Sensation Profiteer van ons koelgedeelte voor de modellen City, Crossline, Crossover en Coupé reeksen Vision en Sensation. Nieuw en aanpasbaar onderdeel, het zal perfect geschikt zijn als vervanging voor het originele onderdeel Aixam.
€ 80,57
Koeling propeller Aixam en Minauto

Aixam 400sl, 400.4, 400 Evo, 500.4, 500.5, 721, 741, 751, City, City S, Crossline I, Scouty, Roadline, CityCoupé, Crossline Crossover, GTO impulsbereik, Vision en Sensation, Mega 1 & 2, D-truck, Minauto Uw radiator propeller moet worden vervangen (ontbrekende pallets, lager as ...) Piecesanspermis.fr biedt u deze koeling propeller voor Aixam uitgerust met een motor Kubota Z402 en Z482 voor een onverslaanbare prijs.
€ 49,31
Temperatuursensor Aixam Vision en Sensation

Aixam Cityen Coupé en Crossline bereik Vision en Sensation De temperatuursensor (of het thermocontact) van de radiator Aixam Cityen Crossline van het bereik Vision en Sensation informeert u dat het koelsysteem goed werkt. Indien dit laatste faalt, kan onjuiste informatie op het dashboard verschijnen
€ 40,23
Aixam verwarming ventiel

Deze afsluitklep wordt gemonteerd op verwarmingsradiatoren om Aixam . Hiermee kunt u de interieurverwarming van uw voertuig regelen. Een robuust kwaliteitsonderdeel dat aan uw verwachtingen zal voldoen!
€ 15,02
Verwarmingskraan Aixam (Impulsbereik, Vision, Sensationemotie ) en Minauto

Aixam CityCut, Crossline, Crossover en GTO impulsbereik, Vision, SensationEmotie, Minauto 2011, Minauto 2015, Kruis Minauto Vision en SensationToegang De verwarmingsklep opent of sluit de koelmiddelstroom voor het verwarmen van de VSP door de dashboardbediening in werking te stellen.
€ 36,60
Onderste radiatorsteun Aixam

Aixam City, Crosslinecoupé-reeks Sensation en Emotion-serie. De originele onderste radiateursteun is met precisie ontworpen om een perfecte pasvorm en optimale stabiliteit voor de radiateur van je rijbewijsvrije auto te garanderen. Deze steun is vervaardigd volgens de hoogste normen en zorgt voor voldoende bescherming van de radiateur, waardoor de kans op schade tijdens het rijden minimaal is. Kies deze originele onderste radiateursteun om betrouwbare prestaties te garanderen en de levensduur van je radiateur te verlengen.
€ 24,10
Radiator versteviger Aixam

Aixam 400.4, 500.4, 721, 741, 751, City, Crossline I, Scouty, Roadline, Scouty, City, City S, Mega 1 &2, CityCoupé, Crossline, Crossover, GTO impulsbereik en Vision en Minauto De radiatorversteviger van Aixam en Minauto radiatorversteviger is ontworpen om uw radiator in zijn optimale positie te houden, nieuw en origineel onderdeel tegen een discount prijs.
€ 56,37
Bovenste radiatorsteun Aixam bereik Vision

Aixam CityCut, Crossline, Crossover en GTO bereik Vision Vervang uw bovenste radiatorsteun tegen een lagere prijs voor modellen in de reeks Vision van Aixam
€ 50,32
Vase d'expansion Aixam Sensation, Émotion

Aixam City, Coupé, Crossline, Crossover uit de Sensation- en Emotion-serie Aixam Houd het koelsysteem van je auto in topconditie met ons originele expansievat. AixamOnze expansietank is speciaal ontworpen voor een reeks modellen en zorgt voor een efficiënte regeling van de motortemperatuur, zodat je verzekerd bent van langdurige, betrouwbare prestaties. AixamVervang je versleten of defecte expansietank eenvoudig door ons originele model om de prestaties en levensduur van je . Bestel vandaag nog om je hatchback efficiënt te koelen en vol vertrouwen te laten rijden
€ 70,48
Raccord de radiateur en Y Aixam

Aixam City, Crossline, Coupé, Crossover uit het Vision-gamma met Lombardini HDI-, Sensation- en Émotion-motoren Aixam Vervang je radiateurstekker door ons originele onderdeel voor de Aixam sensation, Emotion en Vision.
€ 0,00
Onderste radiatorsteun Aixam en Minauto

Aixam 400 sl, 400.4, 400 Evo, 400.4, 500.4, 500.5, 721, 741, 751, City S, City, roadline, Scouty, Roadline, Crossline I, CityCut, Crossline, Crossover, GTO impulsbereik en Vision, Mega 2 De onderste radiateursteun is onderhevig aan sterke trillingen en corrosie en kan bij breuk veel schade aanrichten.
€ 39,83
Stop fuite radiateur

Stop radiatorlekkage Als je een of meer lekken in je koelradiator opmerkt, aarzel dan niet om ons additief voor het stoppen van radiatorlekken te gebruiken om te voorkomen dat je motor oververhit raakt.
€ 20,07
Volute de radiateur

Aixam Reeksen City, Coupé, Crossline, Crossover Sensation en Emotion De radiateurvoluut is een essentieel auto-onderdeel dat deel uitmaakt van het koelsysteem van je auto. De volute moet de luchtstroom door de radiateur leiden om de warmte van de motor af te voeren en zo een optimale werking van het koelsysteem te garanderen. Kies deze kwaliteitsvolleute voor de radiator om de prestaties van je koelsysteem op peil te houden en oververhitting van de motor te voorkomen. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog voor een probleemloze rit en een goed gekoelde motor.
€ 21,58
  • Nieuw
Pulseur Aixam origine

Aixam Minauto Minauto 721, 741, 7451, Roadline, City, Crossline, Scouty, City, Coupé, Crossline, Crossover, GTO-reeks Impulsion, Vision, Sensation, Emotion, , Cross , Mega Multitruck 1 & 2, D-Truck, Pro D-Truck De motor van de kachelventilator is een essentieel onderdeel voor de goede werking van het verwarmingssysteem in auto's zonder rijbewijs. Hij is verantwoordelijk voor de circulatie van warme lucht in het passagierscompartiment en zorgt zo voor het comfort van de passagiers. Hij is eenvoudig te installeren en biedt optimale prestaties voor een efficiënte circulatie van warme lucht in je auto. Koop nu deze kachelventilatormotor van topkwaliteit voor optimaal thermisch comfort in je rijbewijsvrije auto.
€ 117,27
  • Nieuw
Kit de durite de chauffage

Aixam Minauto Minauto City, Coupé, Crossline, Crossover, Cross uit de Sensation- en Emotion-serie De kachelslang is een essentieel onderdeel van het verwarmingssysteem van de auto. Hij is gemaakt van rubber of siliconen en zorgt ervoor dat de koelvloeistof tussen de motor en de radiateur circuleert. Dankzij deze constante circulatie regelt de kachelslang de motortemperatuur en zorgt hij voor een warme cabine in de winter. Vind de juiste kachelslang voor jouw auto op onze website met reserveonderdelen voor kentekenvrije auto's. Nu kopen!
€ 45,68