Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Ligier IXO

Ons bedrijf heeft een breed scala van flexibele delen zodat kunt u de nodige reparaties op uw Ligier Ixo.

Actieve filters

Plastic lichaamsklinknagel Aixam, Ligier, Microcardué

Plastic klinknagel voor carrosserieën Aixam, Ligier, Microcar en Dué Deze plastic klinknagels worden hoofdzakelijk gebruikt voor het bevestigen van geluiddempende delen in de motorruimte, spatborden of beschermingen onder de motor.
€ 1,82
Bovenste rail vooraan Ligier, Microcar

Bovenste dwarsbalk voorbumper Ligier en Microcar Na een frontale botsing of een eenvoudige aanrijding heeft u uw voorste dwarsbalk beschadigd. Vervang deze dan door ons nieuw en aanpasbaar onderdeel van gelijkwaardige kwaliteit als het originele
€ 68,97
LIGIER Ixo rechter vleugelflens

Ligier IXO Deze vleugelflens is voor het IXO model van het merk Ligier. Als u een beschadigd carrosseriedeel moet vervangen, is dit het onderdeel voor u
€ 49,41
  • Promo!
Joue d'aile ligier ixo

Voor Ligier IXO Deze vleugelflens is voor het IXO model van het merk Ligier. Als u een beschadigd carrosseriedeel moet vervangen, is dit het onderdeel dat u nodig hebt.
€ 33,41 € 49,41
Barrière schokken voordat ligier ixo

LIGIER IXO zonder mistlampen Om uw voorbumper te vervangen van Ligier IXO, zoek niet verder, dit onderdeel is voor jou gemaakt! Met prijzen die nog nooit zo laag zijn geweest en een erkende kwaliteit!
€ 79,66
  • Promo!
Barrière schokken voordat ligier ixo

LIGIER IXO met mistlampen Deze bumper voor het model Ligier IXO met anti-fog. Met een voordelige prijs, gemakkelijk te monteren en robuust, zal deze bumper aan al uw verwachtingen voldoen.
€ 79,83 € 99,83
  • Promo!
Barrière schok achterzijde ligier ixo

LIGIER IXO Voor elke vervanging van uw achterbumper op een Ligier IXO, zoek niet verder, dit onderdeel is de beste keuze! Inderdaad, met dit gemakkelijk te monteren onderdeel en een optimale kwaliteit, is het moeilijk om weerstand te bieden aan zijn discount prijs!
€ 79,83 € 99,83
Linker-en rechterpagina achterzijde ligier ixo

Voor Ligier IXO Dit achterwaarts gerichte stuk voor Ligier IXO is een essentieel onderdeel om uw defecte onderdeel te wijzigen. Met dit type onderdeel kunt u de "look" van uw wagen perfectioneren!
€ 115,96
Achterpaneel Ligier ixo - 086666

Ligier Ixo Herstel het design van uw auto in zijn oude glorie! Deze ABS kwaliteit achterbekleding voor Ligier IXO is gewijd aan het model met slechts één uitlaat.
€ 115,96
  • Promo!
Ligier ixo vleugel

Aanpasbare vleugel voor Ligier IXO Met een aantrekkelijke prijs, optimale kwaliteit en eenvoudige montage is het geen wonder dat dit product een van onze bestsellers is! Het is aanpasbaar op uw Ligier IXO zonder enig probleem!
€ 48,38 € 58,38
LIGIER Ixo voorvleugel rechts

Ligier IXO Ligier De voorste linkervleugel van uw Ixo is beschadigd als gevolg van een botsing of spatbord bender. Met piecesanspermis, vervangen door onze aanpasbare deel, altijd beschikbaar tegen een gereduceerde prijs.
€ 58,38
Motorkap ligier IXO - 0189889

Ligier Ixo Uw Ligier IXO wordt mooier dan ooit met zijn nieuwe speciale ABS plastic cover. Zijn lage prijs zal uw portemonnee plezieren en zijn kwaliteit zal aan al uw verwachtingen voldoen. Dit onderdeel wordt onbewerkt geleverd, het zal moeten worden gegrond en geschilderd.
€ 150,14
Wielkast Rechts Ligier IXO

Wielkast LIGIER IXO rechts De wielkasten zijn delen om alle uitsteeksels (modder, grind) te vermijden. In geval van slechte staat van uw onderdeel (gebroken, gebarsten), is het beter om ze te vervangen. Kies de linkerkant of de rechterkant!
€ 70,08
Wielkast Links Ligier IXO

Wielkast LIGIER IXO links De wielkasten zijn delen om uitsteeksels (modder, grind) op de delen dicht bij de wielen te vermijden. In geval van slechte staat van uw onderdeel (gebroken, gebarsten), is het beter om ze te vervangen. Kies de linkerkant of de rechterkant!
€ 70,08
Shell spiegel ligier ixo

Romp aanpasbaar op Ligier IXO Deze referentie is een aanpasbaar spiegelhuis voor het IXO model van het merk Ligier . Met dit resistente onderdeel, in ABS, en zo'n aantrekkelijke prijs, is het moeilijk om te weerstaan aan zo'n goede deal!
€ 17,90
Linker spiegelkap LIGIER Ixo

Ligier IXO Dit onderdeelnummer is een aanpasbare spiegelkap voor het IXO model van het merk Ligier . Met dit slijtvaste ABS onderdeel en zo'n aantrekkelijke prijs is het moeilijk om zo'n goede deal te weerstaan!
€ 17,90
Onder motorbeveiliging Ligier - 055250

Ligier JS50 en IXO U heeft een randje gehaakt en uw bescherming onder motor is gebroken of houdt niet meer goed onder uw VSP. Maak van de gelegenheid gebruik om het te vervangen door ons onderdeel perfect aanpasbaar aan uw wagen. Gemaakt van vezels, zal het bovendien zeer goed bestand zijn tegen de schokken.
€ 49,31
LIGIER V2-logo

Om het logo op uw Ligier modellen na 2015.
€ 39,53
Uitlaat chroom Ligier Ixo, JS RC en JS50

Ligier Ixo, JS RC, JS50 en JS50L (fase 1) Herstel alle esthetiek van uw gemerkte VSP Ligier met deze originele chromen uitlaat voor Ligier IXO, JS RC en JS50 tegen de laagste prijs
€ 40,23
Vlamkeerpl voor ligier ixo

LIGIER IXO Deze luchtdeflectoren voor Ligier IXO hebben het voordeel dat ze zeer goed gemaakt zijn en zeer populair zijn bij onze klanten! Aarzel niet onze catalogus te raadplegen voor elk ander artikel
€ 45,27
Carrosserie klinknagel

LICHAAM RIVET Met deze extra grote kop carrosserieklinknagels kunt u al uw carrosserieverstevigingen vastzetten. Ze zijn herbruikbaar en kunnen gemakkelijk in een oogwenk worden geïnstalleerd.
€ 0,40
Lijm

Voorruitlijm 310 ml Lijm voor bumpers, vleugels, voorruit Deze voorruit- en carrosserielijm is geschikt voor alle VSP-modellen en is het onmisbare accessoire om ervoor te zorgen dat uw voorruit goed vastzit! Gemakkelijk te gebruiken, zorgt voor een perfecte grip op uw voorruit of uw lichaamsdelen door alle trillingen te absorberen.
€ 9,98
Carrosserielijm MS Polymeer 310 ml

Lichaamslijm 310 ml Lijm voor vleugels, motorkap, vleugelwangen en diverse lichaamsdelen. Deze lijm, speciaal ontwikkeld voor ABS-carrosserieën, is geschikt voor alle modellen auto's zonder rijbewijs. De samenstelling van poylmer geeft het een onvergelijkbare elasticiteit en duurzaamheid.
€ 9,88
Handvat voor spuitbus

Universele verfspuitbus Als u wilt schilderen met een professionele afwerking, koop dan dit verfblik met handvat om het aanbrengen van uw verf te vergemakkelijken en een professionele afwerking te krijgen.
€ 5,95
LIGIER spuitbus

Deze spuitbus verf is speciaal ontwikkeld voor voertuigen LigierMet deze spuitbus van 400 ml kunt u gemakkelijk uw spatborden, bumpers, achterklep... Het is belangrijk te weten dat het rendement van een spuitverf over het algemeen 5 m2 per liter bedraagt. Dit betekent dat een bus verf van 400 ml ongeveer 2 m2 kan bedekken.
€ 0,00
product

SINTO tweecomponentenplamuur voor het repareren, vullen en lijmen van o.a. autocarrosserieën, motorfietsen..
€ 13,06
product

SINTO standaard plamuur in 115gr voor het herstellen en vullen van carrosserieën
€ 7,01
product

Soepele tweecomponenten polyester mastiek van het merk SINTO voor het repareren, vullen en verlijmen van ondergronden die blootstaan aan frequente thermische schommelingen of trillingen, in 350gr
€ 13,06
product

Soepele tweecomponenten polyester mastiek van het merk SINTO voor het repareren, vullen en verlijmen van ondergronden die blootstaan aan frequente thermische schommelingen of trillingen, in 750gr
€ 20,12
product

SINTO tweecomponenten glasvezelversterkte polyesterplamuur voor de reparatie van grote gebreken aan autocarrosserieën
€ 15,08
product

SINTO merk niet-geweven glasvezel stof
€ 9,03
product

Speciale verf voor het retoucheren en decoreren van SINTO autovelgen
€ 9,98
product

SINTO speciale bumperlak, zwart
€ 10,03