Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Alimentation / Carburant

We bieden een breed assortiment koelonderdelen voor je VSP.

Actieve filters

Waterpijp afdichting Lombardini DCi

Waterpijp afdichting Lombardini LDW 442 en LDW 492 DCi Als u een lek in uw waterleiding op uw motor opmerkt Lombardini LDW 442 of LDW 492 DCi motor, vervang uw pakking die na verloop van tijd poreus of gebarsten kan zijn.
€ 2,52
Pastille de sablage diamètre 28

Motor Kubota dubbele cilinder - diameter 40mm Moet u een schuurzool op uw voertuig vervangen ? Dit model met een diameter van 40 mm is ontworpen voor auto's met een tweecilindermotor Kubota motor is wat je nodig hebt.
€ 2,92
Schild vlam injector

Vlamdover Lombardini Deze injector vlamdover is gemonteerd op de Lombardini LDW502 MOTOR. Dit originele onderdeel van hoge kwaliteit zal aan al uw verwachtingen voldoen!
€ 1,31
Diameter zandstraalpad 22

Motor Kubota dubbele cilinder - diameter 22mm Moet u een schuurzool op uw voertuig vervangen? Dit model met een diameter van 22 mm is ontworpen voor auto's met een tweecilindermotor Kubota motor is wat je nodig hebt.
€ 2,92
Brandstof snelkoppeling 5-16 motor Lombardini DCi

Snelkoppeling 5-16 groen voor VSP met motor Lombardini DCi 442 en 492 De snelkoppeling van de brandstofslang kan na verloop van tijd en door weersinvloeden breken en daardoor gaan lekken. Vervang het snel door ons nieuw en origineel onderdeel.
€ 7,97
Motorbrandstof snelkoppeling Lombardini DCi

3/8" snelkoppeling voor modellen met motor Lombardini 442 en 492 DCi motor De brandstof snelkoppeling kan na verloop van tijd gaan lekken, aarzel dan niet om deze zo snel mogelijk te vervangen door ons nieuw en origineel onderdeel aan discount prijs.
€ 5,85
Zandstraalpad diameter 20

Motor Kubota dubbele cilinder - diameter 20mm Moet u een schuurzool op uw voertuig vervangen? Dit model met een diameter van 20 mm is ontworpen voor auto's met een tweecilindermotor Kubota motor is wat je nodig hebt.
€ 3,93
Explosieven diameter 28 tablet pc

Motor Kubota dubbele cilinder - diameter 28mm Moet u een schuurzool op uw voertuig vervangen? Dit model met een diameter van 28 mm is ontworpen voor auto's met een Kubota motor is wat je nodig hebt.
€ 2,92
Sluit de behuizing

Carterplug Deze carterplug past perfect op uw motor Lombardini FOCS ENGINE. Zijn prijs en zijn gemakkelijke installatie zullen u zonder enige twijfel verleiden!
€ 4,94
Koeling propeller Aixam en Minauto

Aixam 400sl, 400.4, 400 Evo, 500.4, 500.5, 721, 741, 751, City, City S, Crossline I, Scouty, Roadline, CityCoupé, Crossline Crossover, GTO impulsbereik, Vision en Sensation, Mega 1 & 2, D-truck, Minauto Uw radiator propeller moet worden vervangen (ontbrekende pallets, lager as ...) Piecesanspermis.fr biedt u deze koeling propeller voor Aixam uitgerust met een motor Kubota Z402 en Z482 voor een onverslaanbare prijs.
€ 49,31
Banjo montage schroeven

Live Banjo montage   De schroef van de montage van uw banjo is niet langer jong? Wijzig hier voor dit model van kwaliteit tegen lage prijzen.
€ 5,03
  • Promo!
Bovenste radiatorslang Aixam

Bovenste radiatorslang Aixam Uw radiatorslang is poreus of volledig gebarsten, aarzel dan niet om hem te vervangen door onze slang die speciaal is ontworpen voor Aixam 400SL, 50SL, 400.4, 400Evo, 500.4, 500.5, 721, 741, 751, City, City S, Roadline, Scouty, Crossline CrossoverCoupé GTO en Mega fase 2
€ 13,02 € 14,02
Toevoerleiding verbinding

Pakking voor motortoevoerleiding Lombardini FOCS Progress LDW502 Deze aanvoerbuispakking is een origineel onderdeel van hoge kwaliteit, ontworpen voor de motoren van het merk Lombardini . Dit type pakking past op uw Lombardini Focs progress LDW502.
€ 4,84
Banjokoppeling voor dieselpomp

Banjo aansluiting brandstofpomp voor motor Lombardini FOCS LW502 Deze banjo brandstofpomp fitting is voor de motor Lombardini voor de FOCS LW502 motor. Betrouwbaar en van superieure kwaliteit, dit onderdeel zal aan al uw verwachtingen voldoen!
€ 5,95
Aixam temperatuurvoeler

Elektromotor-temperatuursensor voor AIXAM 540, 400, 5004.4, 721, 741, 751, CROSSLINE,... Deze elektromotortemperatuursensor is bestemd voor de modellen 540, 400, 5004.4, 721, 741, 751 en crossline van het merk Aixam . Dit onderdeel zal aan al uw verwachtingen voldoen wat betreft kwaliteit en prijs!
€ 12,00
Onderste waterpompslang Kubota

Waterpompslang Aixam (motor Kubota Z402) De waterpompslang zorgt voor de uitwisseling van koelvloeistof in het motor- en radiateurcircuit. Als de slang tekenen van slijtage vertoont, moet u hem snel vervangen om problemen met oververhitting van de motor te voorkomen.
€ 9,98
Afdichting brandstofmeter Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH32, CH40, CH46, Pick Up and Sporteevo Voorkom brandstoflekkage door de pakking van uw brandstofmeter te vervangen voor modellen van het merk VSP Chatenet. Profiteer van onze expertise in auto-onderdelen zonder rijbewijs.
€ 22,69
Temperatuursensor Aixam Vision en Sensation

Aixam Cityen Coupé en Crossline bereik Vision en Sensation De temperatuursensor (of het thermocontact) van de radiator Aixam Cityen Crossline van het bereik Vision en Sensation informeert u dat het koelsysteem goed werkt. Indien dit laatste faalt, kan onjuiste informatie op het dashboard verschijnen
€ 40,23
Duite d'eau en métal Aixam

Metalen slang voor Aixam en Minauto met motor Kubota Z402, Z482 en Z602 De metalen slang kan gaan lekken, vooral bij de lasnaden, wat kan leiden tot verlies van koelvloeistof en schade aan uw motor.
€ 23,70
Thermostaat afdichting Lombardini DCi

Thermostaat pakking Lombardini LDW 442 en LDW 492 DCi Als u een lek in uw thermostaat ontdekt, moet uw pakking defect zijn! Aarzel niet om het te vervangen door onze pakking speciaal ontworpen voor motoren Lombardini DCi motoren.
€ 14,02
Blanking dekking pomp (+ zegel)

Blindplaat Deze plaat is handig als u uw dieselpomp wilt aanpassen voor uw Lombardini FOCS ENGINE. Met dit onderdeel kunt u uw pomp verzegelen wanneer u overschakelt op het elektrisch systeem
€ 8,67
De sensor van de oliedrukschakelaar

De oliedrukschakelaar is een elektrische sensor die op de motor is gemonteerd Lombardini zwaaiarmen of progress. Deze drukschakelaar geeft de oliedruk in bedrijf aan de richtingaanwijzer. Dit type sensor is elektrisch en is aangepast aan de motoren Lombardini FOCS of Progress. Robuust en precies, het zal u volledig bevredigen!
€ 14,02
  • Promo!
Luchtinlaatkanaal Aixam bereik Sensation en Emotie

Aixam City, Crossline, CrossoverCoupé en GTO bereik Sensation en Emotie Na verloop van tijd, en vooral bij trillingen van de motor, kunnen luchtinlaatkanalen scheuren of helemaal scheuren. Denk eraan om het te vervangen door onze nieuwe en originele VSP inlaatkanaal Aixam van de bereiken Sensation en Emotie
€ 39,23 € 40,23
  • Promo!
Thermostaat Lombardini LWD 442 en 492 DCi

Motorthermostaat Lombardini LDW 442 en 492 DCi Uw thermostaat is defect en zorgt niet langer voor de koeling van de radiator van uw motor. Kies onze aanpasbare thermostaat van gelijkwaardige kwaliteit als de originele voor motoren Lombardini LDW 442 en LDW 442 motoren.
€ 14,06 € 19,06
Cilinderkopschroeven Lombardini DCi

Cilinderkopschroef Lombardini LDW 442 en LDW 492 De cilinderkop bouten zijn van vitaal belang voor de goede werking van uw motor, zorgen voor de aanscherping van de cilinderkop met de slechte motor, het mogelijk maakt de goede verplettering van de cilinderkop pakking en de afdichting van het verbrandingssysteem.
€ 6,15
Koelvloeistof flens Lombardini DCi

Koelvloeistof flens Lombardini LDW 442 en LDW 492 Er is een lek ter hoogte van uw koelmiddelflens, vervang uw flens door ons afgeprijsd onderdeel. Speciaal ontworpen voor voertuigen met een motor Lombardini LDW 442 en LDW 492 DCi
€ 20,07
Watertemperatuursensor voor motor Lombardini

Watertemperatuursensor voor motor Lombardini DCI Deze watertemperatuursensor is ontworpen om te werken met Lombardini DCI. Deze sensor van hoge kwaliteit lost uw koelingsproblemen op tegen een gereduceerde prijs!
€ 25,11
KUBOTA thermostaat

Deze thermostaat voor KUBOTA-motor is een betrouwbaar en gemakkelijk te installeren aanpasbaar onderdeel voor uw auto. Met zo'n aantrekkelijke prijs, is het moeilijk te weerstaan!
€ 13,01
Thermostat kubota

Voor Aixam oudere modellen Deze merkthermostaat Kubota is gewijd aan voertuigen zonder een licentie van het merk Aixammeer precies op de 400.4, 500.4, 500.4 pickup en 500.4 minivan.
€ 9,98
Lente 9kg

9 KW veer Deze 9 Kw acceleratieveer is voor het model van het merk Lombardini . Deze referentie zal u tevreden stellen, zowel door zijn prijs als door zijn kwaliteit. Merk op dat dit onderdeel normaal voorbehouden is voor 4-zits modellen, het gebruik ervan op een 2-zits model wordt beschouwd als een overtreding van de verkeersregels omdat u het vermogen van de motor sterk verhoogt.
€ 7,87
Thermische contactsonde

Elektrische thermocontactsonde Deze elektrische thermocontactsonde is bedoeld voor de motor Lombardini . Het informeert en activeert de motortemperatuur.
€ 25,11
  • Promo!
Thermocontactsensor voor LIGIER en MICROCAR radiatoren

Thermocontactsensor voor radiator LIGIER en MICROCAR Deze thermo-contactsensor voor radiator is aanpasbaar op de merken Ligier en Microcar van auto's zonder rijbewijs. Robuust en betrouwbaar, zodat u uw reparaties snel en tegen lagere kosten kunt uitvoeren!
€ 13,02 € 14,02
Injector schonere

DIESEL MOTOR INJECTOR REINIGER Deze dieselinjectorreiniger wordt aanbevolen voor het reinigen en smeren van de pomp en de injectoren. Het herstelt de motorprestaties, elimineert gaten bij het optrekken door de verbrandingskamer en de kleppen te reinigen. Het vergemakkelijkt ook de koude start.
€ 11,04
Elektrische ventilator Aixam Vision en Sensation

Elektrische radiatorventilator Aixam bereik Vision en Sensation Profiteer van ons koelgedeelte voor de modellen City, Crossline, Crossover en Coupé reeksen Vision en Sensation. Nieuw en aanpasbaar onderdeel, het zal perfect geschikt zijn als vervanging voor het originele onderdeel Aixam.
€ 80,57
Thermostaatdeksel Lombardini LWD 442 en LWD 492

Motorthermostaatdeksel Lombardini LDW 442 en LWD 492 DCi Uw thermostaat deksel is gebroken en veroorzaakt lekken in de behuizing, vervangen door onze nieuwe en originele onderdeel op Piecesanspermis.fr. Speciaal aangepast voor voertuigen uitgerust met een motor Lombardini DCi
€ 28,13
Gezamenlijke cullasse kubota

Cilinderkoppakking voor KUBOTA Z402 motor Deze cilinderkoppakking voor motor Kubota Z402 is gemonteerd op de karren van het merk Aixam . Dit kwaliteitsonderdeel, gemakkelijk te installeren, zal u toelaten uw reparaties uit te voeren zonder u te ruïneren, dankzij zijn discountprijs!
€ 19,06
Sonde thermo-contact

VOOR OUD MODEL LOMBARDINI ORIGINEEL Als u op zoek bent naar een oud model thermische sensor voor uw motor Lombardini dit originele onderdeel is voor jou gemaakt! Inderdaad met een superieure kwaliteit en een korting prijs, onze referentie heeft alle troeven om u te behagen!
€ 47,29
Jar cap

Complete koelwatertank voor LOMBARDINI motor
€ 59,49