Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

andere merken van rekken

Ontdek onze rekken van hoge kwaliteit, ontworpen voor kentekenvrije auto's van verschillende merken. Ze zijn gemaakt om uitzonderlijke duurzaamheid en prestaties te bieden, zijn eenvoudig te installeren en verkrijgbaar in aanpasbare versies.

Kenmerken:

  • Superieure kwaliteit: Robuuste materialen voor een lange levensduur.
  • Gemakkelijk te installeren: Past perfect op een reeks modellen zonder rijbewijs.
  • Aanpasbaarheid: Aanpasbare versies beschikbaar voor maximale flexibiliteit.

Actieve filters

  • Nieuw
Crémaillère de direction origine

Ligier Microcar Dué JS50 & JS50L (fase 3), Myli P115, MGO6, 6 Het stuurhuis is een essentieel onderdeel van het stuursysteem van een voertuig. Het zet de cirkelvormige beweging van het stuurwiel om in een lineaire beweging, wat zorgt voor de controle en wendbaarheid van het voertuig. Dit onderdeel bevindt zich tussen de stuurkolom en de voorwielen en bestaat uit een frame, een rondsel en een tandheugel. Koop nu voor veilig rijden!
€ 318,71
  • Nieuw
Crémaillère de direction origine

Ligier Dué Dué Dué JS50, JS50L, MGO 4/5, MGO 6, 3, 6 DCi, 6 Het stuurhuis is een essentieel onderdeel van het stuursysteem van een voertuig. Het zet de cirkelvormige beweging van het stuurwiel om in een lineaire beweging en zorgt zo voor de controle en wendbaarheid van het voertuig. Dit onderdeel bevindt zich tussen de stuurkolom en de voorwielen en bestaat uit een frame, een rondsel en een tandheugel. Koop nu voor veilig rijden!
€ 371,28
Colonne de direction -...

Ligier Microcar Stuurkolom Dué Ligier Microcar DuéOntdek onze originele stuurkolom, speciaal ontworpen voor verschillende modellen , en . Deze stuurkolom is vervaardigd volgens strenge normen en met gebruik van hoogwaardige materialen, en garandeert betrouwbare, langdurige prestaties voor je hatchback. Ligier Microcar DuéInvesteer in kwaliteit en betrouwbaarheid door te kiezen voor onze originele stuurkolom voor je , of . Met zijn uitzonderlijke duurzaamheid en betrouwbare prestaties geeft onze originele stuurkolom je extra gemoedsrust tijdens je dagelijkse woon-werkverkeer en avonturen op de weg. Kies onze originele stuurkolom voor een veilige en zorgeloze rijervaring.
€ 65,44
Balg

AIXAM / LIGIER / MICROCAR / JDM / CHATENET / ERAD / BELLIER ... Deze stuurbalg of ook wel "stuurbalg" genoemd is standaard en compatibel met alle merken auto's zonder rijbewijs. Op onze website vindt u ook vet om uw stuurbalg te installeren.
€ 3,53