Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Neiman auto zonder een licentie

Ontdek op mini-auto-parts.nl, een aantal neiman speciaal ontworpen voor de auto zonder een licentie. Koop uw neiman voor Ligier Aixam, Microcar aan kortingsprijzen.

Actieve filters

Neiman voor Aixam en Minauto

Neiman voor Aixam en Minauto Deze neiman is speciaal ontworpen voor het VSP merk Aixam en meer bepaald voor de modellen na 1997 en de Minauto Toegang. U hoeft niet meer al uw sloten te vervangen, u hoeft alleen uw neiman te vervangen.
€ 40,23
Kit Neiman microcar mgo m8

Kit Neiman voor Microcar MGO, M8, F8C en Ligier IXO en JS50 Deze Neiman kit gewijd aan voertuigen zonder rijbewijs Microcar (MGO, M8, F8C) en Ligier (JS50, Ixo) zal zich zonder problemen aan uw auto aanpassen. Deze kit bevat de neiman, de vaten, de dop en de 2 sleutels.
€ 95,29
Motorkapslot Aixam en Minauto

Kapvergrendeling Aixam en Minauto (alle modellen) Werkt het slot van uw motorkap niet meer goed? Denk aan het vervangen ervan en u vermijdt het onverwacht openen van uw motorkap tijdens het rijden.
€ 28,13
Ligier Neiman / microcar

Kit Neiman voor LIgier XTOO / R / S / RS / MAX / OPTIMAX / IXO / JS50 en Microcar MGO / M8 Deze Neiman kit gewijd aan de modellen XTOO R / S / RS / MAX en OPTIMAX / IXO / JS50 en Microcar MGO en M8 van het merk van het voertuig zonder rijbewijs Ligier en Microcar vervang uw defecte neiman met gemak. De discountprijs van deze complete kit zal u volledig tevreden stellen.
€ 94,68
  • Promo!
Deurslot Chatenet Media, Barroder en Speedino

Deursloten Chatenet Media, Barooder en Speedino Zijn je deursloten onbruikbaar? Vervang ze door onze sloten speciaal aangepast aan de voertuigen van het merk Chatenet. Wij bieden u hier onderdelen van superieure kwaliteit tegen concurrerende prijzen, zodat u uw VSP tegen lagere kosten kunt repareren
€ 30,19 € 35,19
  • Promo!
Bouchon de réservoir à clés

VOOR ALLE AIXAMODELLEN NA 1997 Vervang de tankdop van uw voertuig zonder rijbewijs Aixam tegen lagere kosten met dit perfect aanpasbare product.
€ 16,06 € 19,06
Brandstofdop met sleutel en carbon imitatie

Aixam na 400 sl, Ligier Nova, XTOO 1, 2, MaxR, RS, S, Optimax 2, JS50, JS60, JS RC , Microcar Lyra, VirgoMC1, MC2, MGO 1, 2, 3, 4/5, 6 - M8 en F8C, Dué 2, 3/5, 6, Chatenet Ch26, Ch28, CH30, CH32, SporteevoJDM, Bellier B8 Is uw tankdop moeilijk te sluiten? Vervang uw benzinedop door een nieuwe van Ligier of Microcar met onze nieuwe en aanpasbare deel imitatie koolstof op Piecesanspermis.fr Tank GLB met 2 sleutels.
€ 26,20
Motorkapslot Ligier, Microcar en Dué

Ligier XTOO1, 2, XTOO R, RS, S, XTOO MaxOptimax, Ixo, JS50, Microcar CargoMgo 3, 4/5, 6, Dué 2, 3/5, 6 Repareer uw motorkapslot eenvoudig met ons nieuwe en originele onderdeel voor vele modellen van de volgende merken Ligier, Microcar en Dué
€ 51,63
Deurslot Ligier, Microcar en Dué

Ligier XTOOIxo, JS50, Microcar MGO3,4,5,6 en Dué 2,3,5,6 Vervang uw rechter deurslot voor Ligier, Microcar en Dué bij het eerste teken van zwakte. Dit onderdeel wordt gebruikt om je deur op slot te doen.
€ 130,58
Deurslot links Ligier, Microcar en Dué

Ligier XTOOIxo, JS50, Microcar MGO 3,4,5,6 en Dué 2,3,4,5,6 Het deurslot is een van de belangrijkste beveiligingselementen van uw auto. In geval van slechte vergrendeling van uw deur vervang snel uw deurslot voor Ligier, Microcar en Dué
€ 130,58
Achterklep slot Chatenet, Ligier, Microcar en JDM

Ligier Dué Coupe, JS50 en JS50 L (fase 2 & 3), Microcar Dué Coupe, MGO1, MGO2, F8C, Chatenet CH26, CH28, CH32, SporteevoJDM Abaca, AloesRoxsy en Xheos Kan je je achterklep niet meer dicht doen? Vervang uw achterklep slot met ons nieuw en origineel onderdeel voor VSP merken Chatenet, Ligier, Microcar en JDM.
€ 55,41
  • Promo!
Module motorbeheer Chatenet CH26

Module motorbeheer Yanmar voor Chatenet CH26 Dit onderdeel is van essentieel belang voor de goede werking van uw voertuig. Het zorgt namelijk voor een goed beheer van het motortoerental en van de verschillende elektrische acties die door uw motor worden gevraagd Yanmar motor die uw Chatenet CH26.
€ 148,15 € 151,15
Neiman en Centralisatie Kit voor Ligier

Neiman kit met centralisatie voor LIGIER Deze neiman kit ontworpen voor LIGIER voertuigen bevat het nodige om de centralisatie van uw auto zonder vergunning te veranderen. Het omvat de portiersloten, een tankdop, een eenvoudige sleutel en een sleutel met afstandsbediening.
€ 151,23
Centrale besturingseenheid met afstandsbediening Chatenet

Ontvangerbox met afstandsbedieningChatenet CH26,28,30,32 en Sporteevo. De sluiting van uw Chatenet het sluiten van uw auto werkt niet meer correct dit moet komen van een defect van uw doosontvanger van centralisatie, vervang het zo spoedig mogelijk om u het goede sluiten van uw auto zonder vergunning te waarborgen.
€ 130,98
Kit complet centralisation (boitier + clé)

Aixam / Ligier / Microcar u ondervindt moeilijkheden voor de centralisatie van uw auto zonder rijbewijs of voor de afstandsopening van deze auto of gewoonweg dat hij niet meer functioneert. De zender is misschien niet in orde en veroorzaakt een storing. Vervang het door onze complete kit (doos + 1 sleutel 2 knoppen), een kwaliteitsonderdeel tegen een discount prijs.
€ 70,47
Add-ons door glas aixam opdrachten

Voor Aixam A721, A721 SportA741, A751, City, City Sport, Roadline, Crossline (2005 / 2008) Het raam van uw voertuig zonder rijbewijs Aixam geblokkeerd is? Misschien is het te wijten aan een defecte besturingsmodule. Dit goedkope product is de ideale vervanging voor uw defecte onderdeel en zal de mobiliteit van uw venster herstellen.
€ 72,30
Centralisatie ontvanger met afstandsbediening voor Bellier

Bellier Divane en Opale Met de centrale ontvangerbox kunt u het openen van de deuren en de kofferbak van uw VSP van het merk BellierAls deze laatste niet meer functioneel is, denk van het vervangen van het dankzij Piecesanspermis.fr
€ 156,80
Module essuie glace arrière Microcar

Module achterruitenwisser Microcar MGO2, M8 en Ligier Ixo en JS50 Vervang uw elektrische achterruitenwissermodule voor Microcarpiecesanspermis.fr biedt u zijn online catalogus van reserveonderdelen aan.
€ 69,47
Motorkapslot Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, afhalen en Sporteevo Het slot van de motorkap dient om de motorkap gesloten te houden wanneer de auto in beweging is. Als het slot defect is, moet u het voor uw eigen veiligheid onmiddellijk vervangen.
€ 29,75
serrure de porte droite Microcar

Microcar Virgo1, 2, 3, MC1, MC2, MGO 1, 2, M8, F8C, Coupé, First, Ligier Nova, JSRC Het originele portierslot rechtsvoor (passagierszijde) is een cruciaal onderdeel voor de veiligheid en bescherming van je rijbewijsvrije auto. Dit slot is vervaardigd volgens strenge kwaliteitsnormen en staat garant voor een betrouwbare en veilige deurvergrendeling, zodat je met een gerust hart onderweg bent. Kies voor dit originele slot om de betrouwbaarheid en veiligheid van je auto te garanderen, met behoud van de integriteit en optimale werking.
€ 52,43
Boitier de centralisation avec télécommande Chatenet Barooder

Chatenet Barooder De centrale besturingseenheid met originele afstandsbediening is de sleutel tot een doeltreffende bediening van de verschillende vergrendelingssystemen van je auto zonder rijbewijs. Met een praktische, ergonomische afstandsbediening biedt deze box een vereenvoudigd beheer van de deursloten, waardoor het comfort en de veiligheid tijdens het gebruik van je voertuig toenemen. Kies voor deze centralisatiebox om een probleemloze rijervaring en een betere bescherming van je voertuig te garanderen
€ 141,06
Houder voor slot van bestuurdersdeur Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, Sporteevo en neem op De vatsteun staat het goede onderhoud van deze in de deur van uw VSP van merk toe ChatenetNeem contact op met uw plaatselijke dealer of vervang het, omdat het uw kunststof deur kan beschadigen.
€ 8,77
Deurslot links MGO 1/2, M8, DUE 2

Ligier Microcar Dué JS RC, MG 1/2, M8, F8C en 2 Het deurslot is een van de belangrijkste veiligheidsvoorzieningen op je rijbewijsvrije auto. Ligier Microcar Dué Als uw portier niet goed vergrendelt, vervang dan snel uw portierslot (bestuurderszijde) voor , en .
€ 66,55
Kit neiman + barillet Aixam

Aixam City, Roadline, Scouty fase 2, Crossline fase 2 , City, Coupé, Crossline, Crossover, GTO (Impulsion, Vision gamma) Deze neiman met 2 sleutels kan worden gemonteerd op Aixam . Koop ons nieuwe onderdeel dat past op City, Crossline fase 2 Scouty fase 2, City Impulsion-reeks, Crossline Impulsion-reeks, Crossover Impulsion-reeks, GTO Impulsion-reeks.
€ 40,23
Deurslot links MC1, MC2, MGO

Microcar Grecav Maagd 1/2/3, MC1, MC2, MGO 1/2, M8, F8C en Eke, Eke Pick-up, Sonic Microcar Grecav Vervang je linkerdeurslot voor en bij het eerste teken van zwakte. Dit onderdeel wordt gebruikt om je deur te vergrendelen.
€ 52,84
Kit de verrouillage centralisé universel

Geschikt voor alle rijbewijsvrije automodellen Vereenvoudig de beveiliging van je rijbewijsvrije auto met onze aanpasbare centrale vergrendelingskit. Deze kit is ontworpen voor gemak en gemoedsrust en stelt je in staat om alle toegangspunten van je auto met één gebaar te vergrendelen en ontgrendelen. Dankzij de eenvoudige installatie en intuïtieve bediening is dit de ideale keuze voor zowel doe-het-zelvers als autoprofessionals. Dankzij de universele compatibiliteit past deze kit op alle modellen kentekenvrije auto's en biedt het een praktische en betrouwbare vergrendelingsoplossing. Bestel hem vandaag nog en voeg een extra laag bescherming toe aan je dagelijkse autorit
€ 60,40
Kit barillet de porte Microcar

Aixam Chatenet Ligier Microcar, , , , Minauto Beveilig je voertuig zonder vergunning met onze aanpasbare set met 2 deursloten. Deze set is ontworpen om een betrouwbare en duurzame vergrendelingsoplossing te bieden en bevat twee deursloten van hoge kwaliteit die extra bescherming bieden tegen ongeoorloofde inbraak. Deze deurslotset is gemaakt van sterke, duurzame materialen en is ontworpen voor eenvoudige installatie en compatibiliteit met een reeks rijbewijsvrije automodellen. Bestel vandaag nog om de bescherming van je voertuig en de veiligheid van de inhoud te garanderen
€ 35,19
Kit neiman aixam na 1997

Voor de modellen Aixam na 1997 Deze neiman kit is bedoeld voor AIXAM's van 1997 tot 2008, hij bevat de neiman, de 2 vaten, de zwarte dop en de 2 sleutels
€ 75,52
Universele tankdop

Als u uw originele dop bent kwijtgeraakt, kunt u hem vervangen door deze dop. Hij past op alle soorten auto's zonder rijbewijs. Deze dop is zonder sleutel.
€ 5,55
Kit neiman, barillet &...

Aixam D-truck 400 - 600 Deze kit bestaat uit een startcilinder en een tankdop en biedt een praktische oplossing om de veiligheid van je voertuig zonder rijbewijs te garanderen. Voorkom zorgen over de ontsteking van je voertuig door je neiman te vervangen door deze aanpasbare kit van hoge kwaliteit. Zorg ervoor dat je voertuig soepel start en dat de brandstoftank beschermd blijft. Kies voor het installatiegemak en de gegarandeerde compatibiliteit van deze neiman-kit, een ideale keuze voor het onderhoud van je rijbewijsvrije auto. Aixam Aixam Kies deze complete neiman kit, ontworpen voor de Mega D-Truck 400 (vanaf serienummer VLGTV490 ... 2018757) en Mega D-Truck 600 uitgerust met de Kubota Z482 E4B motor.
€ 87,12
Boitier de télécommande

Aixam City, Crossline 2, Scouty 2, Roadline, City, Coupé, Crossover, Crossline, GTO (Impulsion-reeks, Vision 1e installatie) Aixam AixamDe afstandsbediening is een essentieel onderdeel van het afstandsbedieningssysteem voor het vergrendelen en ontgrendelen van uw voertuig. Deze box biedt u extra comfort door u toe te laten uw auto op afstand te vergrendelen en te beveiligen, wat de veiligheid van uw auto ten goede komt. AixamKies voor deze kwaliteitsbox voor afstandsbediening om te genieten van een handig en veilig gebruik van uw voertuig. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog voor een zorgeloze rijervaring.
€ 31,16
Kit neiman + barillet + bouchon de réservoir origine

Aixam City, Coupé, Crossline, Crossover, Vision-serie 2e montage / Sensation-serie 1e montage Aixam Voor voertuigen bevat deze kit een set essentiële onderdelen voor de veiligheid en werking van je rijbewijsvrije auto: - Neiman (contactslot): De Neiman is het onderdeel van het ontstekingssysteem van je auto. Het bevat de sleutelcilinder en wordt gebruikt om de motor te starten. - Cilinder: De cilinder, die bij de Neiman hoort, is het deel waar je de sleutel insteekt om de auto te starten. Het is een cruciaal onderdeel van het vergrendelings- en startsysteem. - Tankdop: De tankdop sluit de brandstoftank af, voorkomt lekken en zorgt voor veiligheid.
€ 151,15