Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Radiatorvoluut

Bekijk onze collectie radiateurkappen, essentiële onderdelen om het koelsysteem van je hatchback te optimaliseren.

Deze scrolls zijn zorgvuldig ontworpen om op verschillende modellen te passen en zorgen voor een efficiënte luchtverdeling om optimale motortemperaturen te behouden.

Kies uit ons assortiment radiatorbeschermkappen van hoge kwaliteit, met precisie ontworpen om betrouwbare prestaties en uitzonderlijke duurzaamheid te garanderen.

Geef je auto de ultieme koeling met onze hoogwaardige radiatorbeschermkappen.

Actieve filters

  • Nieuw
Kit de durite de chauffage

Aixam Minauto Minauto City, Coupé, Crossline, Crossover, Cross uit de Sensation- en Emotion-serie De kachelslang is een essentieel onderdeel van het verwarmingssysteem van de auto. Hij is gemaakt van rubber of siliconen en zorgt ervoor dat de koelvloeistof tussen de motor en de radiateur circuleert. Dankzij deze constante circulatie regelt de kachelslang de motortemperatuur en zorgt hij voor een warme cabine in de winter. Vind de juiste kachelslang voor jouw auto op onze website met reserveonderdelen voor kentekenvrije auto's. Nu kopen!
€ 45,68
  • Nieuw
copy of Bride de sortie d'eau

Lombardini motor LDW 502 Focs , LDW 502 Progress , LDW 502 E4 Progress , LGW 523 , LGW 523 MPI De O-ring van de uitlaatslang van de kachelslang is een essentieel onderdeel voor een lekdichte verbinding tussen de slang en de motor in een voertuig zonder kenteken. Deze afdichting is gemaakt van hitte- en vloeistofbestendig materiaal en zorgt voor een perfecte isolatie om koelmiddellekkage te voorkomen en een optimale motortemperatuur te behouden. Bestel nu!
€ 2,22