Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Aixam Crossover Emotion

Aixam Piecesanspermis biedt u een grote catalogus van lichaamsdelen (vleugels, motorkap, bumpers, deurgrepen, enz.) voor uw Crossover uit de Emotion bereik.

Actieve filters

Buitenste afdekplaat Aixam

Aixam City, Coupé, Crossline en Crossover uit de Emotion-serie Het aanpasbare paneel aan de buitenkant van de motorkap is een essentieel reserveonderdeel voor een probleemloze werking van je auto zonder rijbewijs. Dit paneel is gemaakt van duurzame materialen van hoge kwaliteit en biedt betrouwbare bescherming en een aantrekkelijke styling voor je auto. Kies voor dit aanpasbare buitenpaneel voor de motorkap en zorg ervoor dat het uiterlijk en de prestaties van je rijbewijsvrije auto optimaal blijven
€ 140,15
Rechter voorvleugel Aixam Emotie

Aixam City, Crossline, CrossoverEmotion Coupé-reeks U moet uw vleugel vervangen na een aanrijding, profiteer van onze vleugel te worden geschilderd met dezelfde kwaliteit als het origineel.
€ 74,62
Linker voorvleugel Aixam Emotie

Aixam CityCut, Crossline, Crossover emotie bereik Vervang het linker voorspatbord (bestuurderszijde) van uw Aixam van het Emotion gamma aan de beste prijs dankzij ons nieuw en aanpasbaar onderdeel om te schilderen.
€ 74,62
Aixam Voorgrille Emotion-reeks

Aixam City, Coupé, Crossline, Crossover uit het Emotion-gamma Voeg een vleugje verfijning en stijl toe aan je hatchback met onze originele glanzend zwarte bumpergrille. Onze glanzend zwarte grille is speciaal ontworpen om perfect te passen op een groot aantal kentekenloze automodellen en verbetert de esthetiek van je auto, waardoor deze een moderne, stijlvolle uitstraling krijgt. Vervang je beschadigde of versleten grille eenvoudig door ons originele onderdeel om de originele look en prestaties van je voertuig te herstellen. Kies voor uitmuntendheid en perfecte compatibiliteit met onze originele onderdelen. Bestel vandaag nog om de visuele aantrekkingskracht van je auto te verbeteren met behoud van de originele kwaliteit
€ 64,43
Lève vitre

Aixam emotion serie Aixam Deze aanpasbare spatbordflens (passagierszijde) is perfect voor het repareren van je Emotion-gamma.
€ 48,80
Vleugelwang Aixam links Emotie bereik

Aixam emotion serie Aixam Deze aanpasbare spatbordflens (bestuurderszijde) is perfect voor het repareren van je auto uit het Emotion-gamma.
€ 48,80
Capteur de recul Aixam (Impulsion, Vision et Sensation)

Aixam CityCut, Crossover, Crossline en GTO impulsbereik, Vision, Sensation en Emotie Piecesanspermis.fr biedt u een kit van 2 sensoren van achterwaartse radar aanpasbaar voor alle Aixam impulsbereik, Vision, Sensation en Emotie
€ 60,30
AIXAM spuitverf

Met deze bus verf van 400 ml kunt u gemakkelijk uw spatbord, bumper ... verven. U moet weten dat de opbrengst van een spuitverf over het algemeen 5 m2 per liter is. Dit betekent dat een bus verf van 400 ml ongeveer 2 m2 kan bedekken.
€ 0,00
Afdichting voorruit Aixam City, Crossline, Crossovercoupé en GTO

Aixam City, Crossline, CrossoverCoupé en GTO impulsbereik, Vision en Sensation Als u uw voorruit moet vervangen, aarzel dan niet om tegelijkertijd uw voorruitafdichting te vervangen om een perfecte afdichting van uw voorruit te garanderen.
€ 30,15
product

Soepele tweecomponenten polyester mastiek van het merk SINTO voor het repareren, vullen en verlijmen van ondergronden die blootstaan aan frequente thermische schommelingen of trillingen, in 750gr
€ 20,12
Cover Striker Aixam

Aixam City, CrosslineCut, Crossover en GTO impulsbereik, Vision, Sensation en Emotie Sluit uw kap niet meer goed? Het is waarschijnlijk de linker die kapot is. Aarzel niet om het te veranderen. Deze kleine reparatie neemt minder dan 5 minuten in beslag en is zeer eenvoudig uit te voeren, zelfs voor een beginner.
€ 19,87
Tirant pare-chos Aixam vision

Aixam vision 2014 Als uw auto een frontale botsing heeft gehad en uw bumpersteun en trekstangen zijn gebroken. Met piecesanspermis, kunt u ze snel vervangen tegen een lage prijs. Dit model trekstang is alleen gemaakt voor VSP Aixam Vision na 2014.
€ 19,06
product

SINTO tweecomponenten glasvezelversterkte polyesterplamuur voor de reparatie van grote gebreken aan autocarrosserieën
€ 15,08
product

Soepele tweecomponenten polyester mastiek van het merk SINTO voor het repareren, vullen en verlijmen van ondergronden die blootstaan aan frequente thermische schommelingen of trillingen, in 350gr
€ 13,06
product

SINTO tweecomponentenplamuur voor het repareren, vullen en lijmen van o.a. autocarrosserieën, motorfietsen..
€ 13,06
Bonnet staaf Aixam bereik Vision, Sensation en Emotie, Minauto Toegang

Aixam CityCut, Crossline, Crossover, GTO bereik Vision, SensationEmotie en Minauto Toegang Aarzel niet om dit nuttige kleine onderdeel te vervangen! Met de motorkapstang kunt u uw motorkap open houden in geval van reparatie.
€ 12,20
Schokbreker trekstang Aixam Crossline Sensation

Schokbreker trekstang Aixam Crossline bereik Sensation Deze bumper trekstang is speciaal ontworpen voor de Crossline van het bereik Sensation van het VSP-merk Aixam. Aangeboden tegen een gereduceerde prijs en een hoog kwaliteitsniveau, is het moeilijk te weerstaan.
€ 12,00
product

SINTO speciale bumperlak, zwart
€ 10,03
Lijm

Voorruitlijm 310 ml Lijm voor bumpers, vleugels, voorruit Deze voorruit- en carrosserielijm is geschikt voor alle VSP-modellen en is het onmisbare accessoire om ervoor te zorgen dat uw voorruit goed vastzit! Gemakkelijk te gebruiken, zorgt voor een perfecte grip op uw voorruit of uw lichaamsdelen door alle trillingen te absorberen.
€ 9,98
product

Speciale verf voor het retoucheren en decoreren van SINTO autovelgen
€ 9,98
Colle Epoxy

Aixam Ligier Microcar Chatenet Bellier JDM Minauto Grecav Casalini, , , , , , , , Dué Dankzij onze tweecomponenten epoxylijm kun je je VSP gemakkelijk en voordelig lijmen en repareren. Deze lijm past op je Aixam , Chatenet , Ligier , Dué , Minauto , Casalini , Bellier , JDM ... 25 ml verpakking
€ 9,98
Carrosserielijm MS Polymeer 310 ml

Lichaamslijm 310 ml Lijm voor vleugels, motorkap, vleugelwangen en diverse lichaamsdelen. Deze lijm, speciaal ontwikkeld voor ABS-carrosserieën, is geschikt voor alle modellen auto's zonder rijbewijs. De samenstelling van poylmer geeft het een onvergelijkbare elasticiteit en duurzaamheid.
€ 9,88
product

SINTO merk niet-geweven glasvezel stof
€ 9,03
product

SINTO standaard plamuur in 115gr voor het herstellen en vullen van carrosserieën
€ 7,01
Handvat voor spuitbus

Universele verfspuitbus Als u wilt schilderen met een professionele afwerking, koop dan dit verfblik met handvat om het aanbrengen van uw verf te vergemakkelijken en een professionele afwerking te krijgen.
€ 5,95
Kapstop Aixam impulsbereik, Vision, Sensation en Emotie

Aixam CityCut, Crossline, Crossover en GTO impulsbereik, Vision, Sensation en Emotie De motorkapstops zorgen ervoor dat de motorkap correct op het vergrendelblok van de motorkap kan worden geplaatst. Als de stops niet meer aanwezig zijn, vervang ze dan om schade aan uw motorkap te voorkomen.
€ 2,92
Plastic lichaamsklinknagel Aixam, Ligier, Microcardué

Plastic klinknagel voor carrosserieën Aixam, Ligier, Microcar en Dué Deze plastic klinknagels worden hoofdzakelijk gebruikt voor het bevestigen van geluiddempende delen in de motorruimte, spatborden of beschermingen onder de motor.
€ 1,82
Carrosserie klinknagel

LICHAAM RIVET Met deze extra grote kop carrosserieklinknagels kunt u al uw carrosserieverstevigingen vastzetten. Ze zijn herbruikbaar en kunnen gemakkelijk in een oogwenk worden geïnstalleerd.
€ 0,40
Goupille caoutchouc pour hayon

Aixam Reeksen City, Coupé, Crossline, Crossover Sensation en Emotion Heb je een rubberen pin nodig voor je achterklep? Koop ons nieuwe onderdeel.
€ 4,94