Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Airconditioning

Ontdek onze uitgebreide selectie aircocomponenten voor auto's zonder rijbewijs, ontworpen om het je comfortabel te maken op de weg.

Vind de essentiële onderdelen, van compressors tot condensors en leidingen, om ervoor te zorgen dat het airconditioningsysteem van je auto optimaal presteert.

Blijf het hele jaar door koel door te kiezen uit ons assortiment kwaliteitsonderdelen, speciaal aangepast voor modellen zonder rijbewijs.

Geniet van een aangenaam binnenklimaat en een aangename rit met onze betrouwbare, duurzame airconditioningsoplossingen.

Actieve filters

Thermostat de climatisation

Ligier Microcar Dué Ixo, JS50, MGO3, 4/5, 6, 2, 3/5 De airconditioningthermostaat voor kentekenvrije auto's is een cruciaal onderdeel van het airconditioningsysteem, dat verantwoordelijk is voor het regelen van de temperatuur in het passagierscompartiment. Deze thermostaat is ontworpen om een optimaal thermisch comfort te garanderen en regelt de werking van de airconditioner door de temperatuur van de lucht die in de auto wordt geblazen aan te passen. Herstel het thermische comfort van je rijbewijsvrije auto door te kiezen voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze originele aircothermostaat. Kies voor gegarandeerde prestaties en gemoedsrust. Bestel nu voor een efficiënte airconditioning tijdens je reizen.
€ 52,28
Ensemble de tirants climatisation

Microcar Ligier MGO2, M8, F8C, JSRC De trekstang van de airconditioning is een essentieel onderdeel van het systeem, dat verantwoordelijk is voor de juiste positie en stabiliteit van de onderdelen van de airconditioning in uw auto. Deze trekstangen spelen een cruciale rol bij het op hun plaats houden van de verschillende onderdelen van het aircosysteem, zodat het goed werkt. Herstel de integriteit van je aircosysteem door te kiezen voor de kwaliteit van onze originele trekstangset. Kies voor vertrouwen en gemoedsrust. Bestel nu voor een efficiënte, duurzame airco onderweg.
€ 58,77
Support compresseur de climatisation

Ligier Microcar Dué Ixo, JS50, MGO3, 4/5, 6, 2, 3/5, 6 De onderste aircocompressorsteun voor kentekenvrije auto's is een cruciaal onderdeel dat de aircocompressor op zijn plaats houdt in het aircosysteem van uw auto. Deze steun zorgt voor de stabiliteit van de compressor, die verantwoordelijk is voor het comprimeren en circuleren van het koelmiddel dat nodig is voor de werking van het aircosysteem. Herstel de efficiëntie van je aircosysteem door te kiezen voor de kwaliteit en duurzaamheid van onze originele onderste compressorsteun. Kies voor vertrouwen en gemoedsrust. Bestel nu voor een krachtig aircosysteem in je auto zonder rijbewijs.
€ 89,77
Tendeur courroie climatisation

Microcar Ligier MGO2, M8, F8C, JSRC Het is een onderdeel van het aircosysteem van een voertuig. Hij is verantwoordelijk voor het handhaven van de juiste spanning op de airconditioningriem en zorgt ervoor dat de aircocompressor correct werkt. De aircocompressor speelt een cruciale rol bij het koelen van de lucht in het voertuig. De aircogordel, die door de spanner op spanning wordt gehouden, zorgt ervoor dat het vermogen van de motor naar de compressor wordt overgebracht
€ 41,78
FILTRE DESHYDRATION DE CLIMATISATION

Ligier Microcar Dué Ixo, JS50, JS RC, JS60, M8, F8C, MGO 2, 3, 4, 5 en 6, 2, 3/5 en 6 Ontdek onze selectie ontvochtigingsfilters voor airconditioning, cruciale onderdelen om de goede werking van je airconditioningsysteem te garanderen. Deze filters spelen een essentiële rol bij het verwijderen van vocht en onzuiverheden uit het aircocircuit en helpen zo een koele, droge omgeving in je auto te behouden. Kies voor onze airco-ontvochtigingsfilters voor uw gemoedsrust. Bestel nu om je voertuig soepel te laten rijden.
€ 45,67
  • Nieuw
Tuyau de climatisation

Ligier Microcar JSRC , MGO2 , M8 , F8C De aircoslang is een essentieel onderdeel van het aircosysteem. Hij transporteert het koelmiddel tussen de compressor, de condensor, de verdamper en het expansieventiel en zorgt ervoor dat het aircosysteem goed werkt. Deze slang, speciaal ontworpen voor auto's zonder rijbewijs, biedt optimale duurzaamheid en betrouwbaarheid. Koop je aircoslang nu op onze website voor auto-onderdelen en geniet het hele jaar door van optimaal rijcomfort.
€ 96,44
  • Nieuw
Tuyau de climatisation JS50, MGO 3/4/5/6

Ligier Microcar Dué Dué Dué Ixo, JS50 fase 1, 2, 3 en 4, JS50L fase 1, 2 en 3, MGO 3, 4, 5, 2 P85, 3 P88, 6 P110 Luchtbehandelingsbuis tussen het decanteerfilter en het verwarmingsblok Deze slangen zijn ontworpen voor een optimale circulatie van verse lucht en een efficiënte werking van je airconditioningsysteem. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen en bieden een hoge drukbestendigheid en grote flexibiliteit, waardoor ze lang meegaan. Met onze aircoslangen behoudt u uw comfort aan boord in elk seizoen.
€ 58,84
Bovenste koelslang Chatenet

Chatenet Barooder en Speedino met motor Yanmar Uw koelslang lijkt gebarsten te zijn en brengt de goede werking van uw VSP in gevaar, het is tijd om hem te vervangen door ons nieuw en origineel onderdeel aan een discountprijs
€ 19,76