Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Elektrische kabelboom Microcar

MicrocarHet is gemakkelijk om de kabelboom van je kleine auto te vervangen. Microcar Deze kabelboom is essentieel voor de goede werking van elk elektrisch onderdeel van je VSP . Vraag professioneel advies om deze specifieke kabelboom voor uw kleine auto te installeren.

Actieve filters

Autoradio kabelboom Microcar MGO3

Autoradio harnas voor Microcar MGO3 Doet je radio het niet meer? En het probleem komt niet van je autoradio? Controleer je kabelboom, deze fragiele kabelboom is zeer gemakkelijk te vervangen. Piecesanspermis is de leider in de verkoop van onderdelen voor auto's zonder een licentie en in het bijzonder van elektrische harnassen.
€ 10,08
Verlengsnoer Ligier JS50, Dué 3 en 6, Microcar 3, 4 en 5

Verlengsnoer Ligier JS50, Dué 3 en 6, Microcar MGO3,4 en 5 De bougiekabelsets hebben geen precieze levensduur, zij moeten worden vervangen wanneer uw bougies vervangen zijn en de problemen aanhouden of wanneer het rubber gescheurd is als bewijs van de slijtage van het onderdeel
€ 10,08
Faisceau électrique Ligier JS50 (phase 2) / JS60, Dué 3 / 5 /6 et Microcar 4 / 5 / 6 moteur Lombardini Progress

Ligier JS 50 (fase 2) / JS 60, Microcar MGO 4 / 5 / 6, Dué 3 / 5 / 6 met motor Lombardini (502) U merkt verschillende elektrische problemen in uw auto? Denk aan het controleren van je motoruitrusting. Deze kabels leveren elektriciteit aan uw voertuig. Piecesanspermis.fr biedt een breed scala van harnassen voor kleine auto's met inbegrip van deze motor harnas voor Ligier JS 50 (fase 2) / JS 60, Microcar MGO 4 / 5 / 6, Dué 3 / 5 / 6.
€ 190,58
Motorharnas voor Microcar MGO 3

Motorharnas voor Microcar MGO3 De kabelboom zorgt voor de stroomvoorziening van uw auto. Het moet worden vervangen als u merkt dat de draden gescheurd of beschadigd zijn.
€ 160,33
Faisceau électrique pour Ligier JS 50 (phase 2) / JS 60, Microcar MGO 4 / 5 / 6, Dué 3 / 5 / 6 moteur Lombardini DCI

Ligier JS 50 (fase 2) / JS 60, Microcar MGO 4 / 5 / 6, Dué 3 / 5 / 6 motor Lombardini DCI U merkt verschillende elektrische problemen in uw auto? Denk aan het controleren van je motoruitrusting. Deze kabels voorzien uw hele voertuig van stroom. Piecesanspermis.fr biedt een breed scala van harnassen voor kleine auto's
€ 190,58
Motoruitrusting Ligier JSRC, Microcar F8C / Dué coupé

Ligier GCO en Microcar F8C / Dué motor coupé Lombardini Progress en DCI Complete motorbedradingsbundel. Het zal gemakkelijk uw versleten harnas vervangen. Piècesanspermis.fr biedt u een breed scala van kabelbomen tegen de laagste prijzen op het web. Vergelijk uw kabelboom met de foto, want er zijn verschillende modellen.
€ 150,24
Faisceau de moteur Microcar F8C, M8, MGO moteur DCI (492)

Ligier JS RC, Coupé, Microcar F8C en Due Coupe Vervang uw motorharnas met ons onderdeel speciaal ontwikkeld voor de modellen van Ligier, Microcar uitgerust met een motor Lombardini Progress of 492 Dci.
€ 190,58
Faisceau électrique de moteur pour Ligier Xtoo R, S, RS, Optimax, Microcar Cargo

Ligier Xtoo R, S, RS, Optimax, Microcar cargo motor Lombardini Focs Progress (502) Deze motorcluster is geschikt voor auto's zonder rijbewijs: - Ligier Xtoo R met motor Lombardini Focs (VJRJS34FD) - Ligier Xtoo S (VJRJS42) -Ligier Xtoo RS met Lombardi Focs motor (VJRJS44FD) -Ligier optimax met Lombardi Focs motor (VJRJS40FD) - Microcar Cargo met motor Lombardini Progress (VJRJS42FD) Piecesanspermis.fr biedt een breed scala van kabelbomen Ligier en Microcar tegen de beste prijs
€ 150,24
Motoruitrusting 492 56 Aansluitblok

Ligier JS50, JS50L (fase 2 & 3) JS60, Microcar MGO4/5, 6 en Dué 3/5, 6 motor Lombardini 492DCi U heeft problemen met de stroomvoorziening van uw motor, het is waarschijnlijk te wijten aan uw hoofd motor kabelboom. Profiteer van onze nieuwe en aanpasbare deel aan de beste prijs op Piecesanspermis.fr
€ 190,58
Airconditioning gordel Ligier JS50, Ixo, Dué P85 en Microcar MGO 3

Ligier JS 50 (fase 1), IXO (DCI), Dué 2, Microcar MGO 3 Doet uw airco het niet meer? Denk aan het controleren van uw elektrische bedrading, die essentieel is voor de goede werking. Een versleten of gebarsten draad kan leiden tot kortsluiting of abnormale slijtage van de motor van uw airconditioning. Piecesanspermis.fr is blij om u deze airconditioning kabelboom tegen de beste prijs aan te bieden.
€ 79,66
Adapterbundel ruitenwissermodule Microcar M8 en MGO 2

Microcar M8 en MGO 2 motoren Lombardini DCI en Progress Deze nieuwe module past niet in de plaats van de oude module, de connector van de achterklep harnas en de module is verschillend. Daarom is een verlengkabel beschikbaar om de nieuwe module op de oude achterklepbundel aan te sluiten. Piecesanspermis.fr biedt u deze uitbreiding aan de beste prijs.
€ 45,27
Versnellingspook harnas Ligier, Microcar en Dué

Ligier Ixo, JS50, Flex, Microcar MGO3, 4, 5, Dué 2, 3/5 Vervang uw versnellingspook harnas tegen de beste prijs met onze nieuwe en originele onderdeel alleen voor de volgende modellen LigierMcirocar en Dué
€ 23,80
Faisceau de de porte conducteur pour Microcar MGO 1

Microcar MGO 1 motor Lombardini en Yanmar Deze bedradingsbundel voor de bestuurdersdeur Microcar MGO 1 zal gemakkelijk uw beschadigde kabelboom vervangen en u toestaan om het gebruik van uw vensterregelgever, slotcilinder van uw Microcar. Piecesanspermis.fr heeft een breed scala van kabelbomen voor auto's zonder vergunning aan de beste prijs
€ 36,60
Faisceau de porte Ligier XTOO, Ixo et Microcar Cargo

Ligier XTOO1, XTOO2, XTOO Max, XTOO R, RS, S, Ixo, JS50, Microcar Cargo Het deurharnas is het belangrijkste elektrische onderdeel om uw centralisatie of de motor van de raamregelaar van stroom te voorzien.
€ 33,17
Faisceau de hayon pour Ligier JSRC, Dué coupé et Microcar F8C

Ligier JSRC, Microcar F8C en Dué coupé met motor Lombardini DCI en Progress Heb je geen elektriciteit achterin je auto? Het is waarschijnlijk je harnas dat vervangen moet worden. Piecesanspermis.fr biedt u deze achterklep harnas voor Ligier JSRC, Microcar Dué coupé en F8C tegen de beste prijs.
€ 39,33
Laadklep balk voor Microcar MGO 1 / 2

Microcar MGO 1 / 2 Heb je een elektrische storing in je achterklep? Doen je achterlichten het niet meer? Denk aan het controleren van de achterklep harnas van je wagen. Een kabelboom met gescheurde of beschadigde draden kan zijn rol als stroomgeleider niet meer spelen.
€ 42,35
Faisceau de hayon Microcar MGO 1, MG0 2

Microcar MGO 1, MGO 2 Heb je een elektrische storing in je achterklep opgemerkt? Werken al je achterlichten niet meer? Een kabelboom met gescheurde of beschadigde draden kan zijn rol als stroomgeleider niet meer spelen. Kies in dit geval voor onze nieuwe en aanpasbare onderdelen tegen de beste prijs voor je VSP
€ 45,38
Faisceau de hayon Microcar MGO2, MGO3

Microcar MGO1, MG02 Heb je een elektrische storing in je achterklep opgemerkt? Werken al je achterlichten niet meer? Microcar Vergeet niet de kabelboom van de achterklep te controleren die op je kleine auto kan worden gemonteerd.
€ 46,28
Module d'essui glace arrière pour Ligier IXO, JS 50, Microcar MGO 2 / 3, M8

Ligier IXO, JS50, Microcar MGO 2 / 3 en M8 Doet je achterwisser het niet meer? Denk aan het veranderen van uw achterruitenwisser module compatibel met de modellen Ligier IXO, JS 50 en Microcar MGO 2 / 3, M8. Aandacht is het raadzaam als u een oud model hebt, om te kopen ook de balk van aanpassing van de module referentie: FSC4361 sue Piecesanspermis.fr Deze kit omvat de module EN de aangepaste balk.
€ 72,72
Centralisatie box adapter Ligier, Microcar

Ligier XTOO2, XTOO Max, XTOO R, RS, S, Optimax, JS50, JS50L, Microcar Cargo en F8C Na een wijziging van het elektrisch apparaat hebt u deze adapter van de centralisatiekast nodig om uw VSP te herstellen
€ 42,25