Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Stil blok

Mini-auto parts heeft voor u een hele reeks van stille uitlaat blok voor auto zonder licentie ontwikkeld. Vind onze silent block voor de VSP van het merk Aixam, Ligier, Microcar, Chatenet, JDM...

Actieve filters

Stille blok uitlaat aixam

Dit geluiddempende blok is aanpasbaar aan de modellen van de merken Aixam . Hij heeft een diameter van 6mm, een gegeven om rekening mee te houden bij het bestellen. Aarzel niet om onze specialisten om advies te vragen!
€ 2,92
Stille blok uitlaat aixam

AIXAM stil blok Dit geluiddempende blok is speciaal ontworpen voor voertuigen van het merk Aixam . Robuust en goedkoop, dit onderdeel vervangt uw defecte apparatuur zonder moeite van installatie!
€ 2,72
Stille blok uitlaat ligier / jdm / chatenet

LIGIER XTOO MAX-R-S-RS-IXO-OPTIMAX-JS50 / CHATENET CH26 / JDM ALOES / MICROCAR CARGO-MGO 3 - 4 - 5 - 6 en Dué 2 en 3 Deze uitlaatdemper is gereserveerd voor de volgende merken Ligier voor de modellen XTOO (JS50, MaxRS, R, S en Optimax), JDM voor de Aloesde Chatenet CH26 en Microcar Cargo / Mgo. Dit kwaliteitsonderdeel zal uw defecte apparatuur effectief vervangen!
€ 2,92
Stille blokken uitlaat

MICROCAR / LIGIER Deze uitlaatdemper is gereserveerd voor de volgende merken Microcar en Ligier. Dit kwaliteitsonderdeel zal uw defecte apparatuur effectief vervangen!
€ 3,93
Geluidsarme blok uitlaat MICROCAR Lyra / Virgo 1-2-3

Geluidsblok MICROCAR LYRA en VIRGO 1-2-3 met een diameter van 8 mn Dit silent block is een aanpasbaar onderdeel op de verschillende generaties van Virgo en ook op het Lyra model van het merk Microcar . Met zo'n voordelige prijs/kwaliteitsverhouding is het moeilijk om te weerstaan!
€ 3,93
Stille blok uitlaat

Geluidloos blok voor LIGIER 162, AMBRA, NOVA, MICROCAR en AIXAM Dit silent block is aanpasbaar voor de 162 modellen, Ambra en Nova voor het merk Ligier maar ook voor de merken Microcar en ook Aixam . Deze kwaliteitsreferentie zal perfect uw defect onderdeel vervangen!
€ 2,02
Silent bloc amortisseur Aixam

Aixam 400, 400.4, 400 evolution, 500.4, 500.4 Minivan, 500.4 Pick-up, A721, A741, City, Crossline, Roadline De stille blokschokdemper voor is ontworpen voor een optimale schokdemping, waardoor het rijcomfort en de stabiliteit van het voertuig worden verbeterd. Dit silent block is gemaakt van hoogwaardige materialen en staat garant voor duurzaamheid op lange termijn. Het vermindert trillingen en zorgt voor een soepeler rijgedrag. Kies voor deze aanpasbare stille blokschokdemper vooraan voor een comfortabelere en veiligere rijervaring, met een betere controle op de weg en een aanzienlijke vermindering van de slijtage van de omliggende onderdelen
€ 9,98
Vis de fixation silent bloc boîte arrière Ligier

Ligier Xtoo R, Xtoo S, Xtoo RS, Ixo, Optimax De bevestigingsschroeven voor het aanpasbare silent block van de achterbak zijn essentiële onderdelen voor het behoud van de stabiliteit en duurzaamheid van de achterbak van je rijbewijsvrije auto. Deze schroeven zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en garanderen een betrouwbare en stevige bevestiging voor een soepele werking van je voertuig. Kies voor deze bevestigingsschroeven voor de silent block achterbak om optimale prestaties en probleemloos rijden te garanderen
€ 5,95
Silent bloc de triangle et de bras

Ligier Microcar, , Bellier Ligier Microcar M.go M.Cross Dué Bellier Xtoo R , S , RS , Optimax , Ixo , JSRC , JS50 , JS50L , Flex , Be-sun / , F8C , M8 , Cargo , Flex , / JS42 / ( 10x22x30x33 )
€ 6,96
  • Nieuw
Butée antivibration

Casalini Ligier Ydea , Kerry , Sulky Pick-up , Sulky 2008 , M10 , M110 , M12 , M14, M14 2.0 , M20, Xpro De trillingsdempende motorsteun is een belangrijk onderdeel dat zich onder het stille motorblok van een kentekenvrije auto bevindt. Zijn rol is het absorberen van motortrillingen en het verminderen van het geluid en de trillingen die voelbaar zijn in het voertuig. Door bij te dragen aan de stabiliteit van de motor, optimaliseert het ook het rijcomfort en verlengt het de levensduur van de verschillende onderdelen in het transmissiesysteem. Bestel nu!
€ 20,57