Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

JDM Lichaamswerk Xheos

Een probleem van de carrosserie voor Xheos van de JDM merk modellen, vindt u hier alle aanpasbare items nodig om te herstellen van uw voertuig voor een renovatie

Actieve filters

Carrosserie klinknagel

LICHAAM RIVET Met deze extra grote kop carrosserieklinknagels kunt u al uw carrosserieverstevigingen vastzetten. Ze zijn herbruikbaar en kunnen gemakkelijk in een oogwenk worden geïnstalleerd.
€ 0,40
  • Promo!
Laadklep staker Ligier, Chatenet, Microcar en JDM

Laadklep staker voor Chatenet, Ligier, Microcar en JDM Met het achterklepslot kunt u uw kofferbak vergrendelen; als deze defect is, kan uw kofferbak tijdens het rijden opengaan en is uw auto niet meer veilig zonder rijbewijs.
€ 29,17 € 33,17
JDM Xheos front fender

JDM Xheos Uw Jdm Xheos een probleem heeft? Verwissel het voor dit ABS kwaliteit aanpasbaar model. Kwaliteit tegen een gereduceerde prijs is op Piecesanspermis.fr!
€ 58,38
Voorste linker vleugel JDM Xheos

JDM Xheos Heeft uw Jdm Xheos een probleem? Veranderen voor deze ABS kwaliteit aanpasbare model. Kwaliteit aan een kortingsprijs bij Piecesanspermis.fr!
€ 58,38
  • Promo!
Voorbumper JDM XHEOS - 1141010

JDM Xheos Vervang de kapotte voorbumper van uw JDM Xheos met ons deel, in ABS. Het is de garantie van een kwaliteitsonderdeel tegen een discountprijs. Je kunt alleen maar tevreden zijn. Dit product heeft sleuven voor mistlampen en parkeerlichten.
€ 79,91 € 109,91
JDM voorbumper Xheos - 1141027

JDM Xheos (model zonder mistlampen) De voorbumper van uw JDM Xheos moet worden veranderd? Kies voor dit model verkocht door Piecesanspermis.fr! ABS kwaliteit en tegen een discount prijs, deze aanpasbare bumper gewijd aan het model zonder mistlampen zal gemakkelijk worden gemonteerd op uw voertuig zonder een licentie.
€ 119,99
  • Promo!
JDM achterbumper Xheos - 141008

JDM Xheos De achterste carrosserie van uw JDM Xheos vervangen moet worden, is dat nu mogelijk, met deze speciaal voor uw model ontworpen achterbumper. In ABS is dat de garantie voor een kwaliteitsvol en bestendig onderdeel.
€ 79,83 € 99,83
JDM linker koplamp beugel Xheos

JDM Xheos Is uw linker koplampsteun (bestuurderszijde) beschadigd als gevolg van een aanrijding? Kies voor ons nieuwe en aanpasbare onderdeel tegen de gegarandeerd beste prijs.
€ 40,23
JDM rechter koplamp beugel Xheos

JDM Xheos Is uw rechter koplampsteun (passagierszijde) beschadigd als gevolg van een aanrijding? JDM Kies voor ons nieuwe en aanpasbare onderdeel tegen de beste gegarandeerde prijs voor uw Xheos
€ 40,23
Lijm

Voorruitlijm 310 ml Lijm voor bumpers, vleugels, voorruit Deze voorruit- en carrosserielijm is geschikt voor alle VSP-modellen en is het onmisbare accessoire om ervoor te zorgen dat uw voorruit goed vastzit! Gemakkelijk te gebruiken, zorgt voor een perfecte grip op uw voorruit of uw lichaamsdelen door alle trillingen te absorberen.
€ 9,98
Carrosserielijm MS Polymeer 310 ml

Lichaamslijm 310 ml Lijm voor vleugels, motorkap, vleugelwangen en diverse lichaamsdelen. Deze lijm, speciaal ontwikkeld voor ABS-carrosserieën, is geschikt voor alle modellen auto's zonder rijbewijs. De samenstelling van poylmer geeft het een onvergelijkbare elasticiteit en duurzaamheid.
€ 9,88
Handvat voor spuitbus

Universele verfspuitbus Als u wilt schilderen met een professionele afwerking, koop dan dit verfblik met handvat om het aanbrengen van uw verf te vergemakkelijken en een professionele afwerking te krijgen.
€ 5,95
JDM spuitbus verf

Dit verfblik van 400 ml speciaal ontwikkeld voor JDM voertuigen, zal u toelaten om gemakkelijk te schilderen uw spatbord, bumper ... Opgemerkt moet worden dat in het algemeen de output van een spuitbus verf is 5 m2 per liter. Dit betekent dat een spuitbus van 400 ml ongeveer 2 m2 kan bestrijken.
€ 0,00
product

SINTO tweecomponentenplamuur voor het repareren, vullen en lijmen van o.a. autocarrosserieën, motorfietsen..
€ 13,06
product

SINTO standaard plamuur in 115gr voor het herstellen en vullen van carrosserieën
€ 7,01
product

Soepele tweecomponenten polyester mastiek van het merk SINTO voor het repareren, vullen en verlijmen van ondergronden die blootstaan aan frequente thermische schommelingen of trillingen, in 350gr
€ 13,06
product

Soepele tweecomponenten polyester mastiek van het merk SINTO voor het repareren, vullen en verlijmen van ondergronden die blootstaan aan frequente thermische schommelingen of trillingen, in 750gr
€ 20,12
product

SINTO tweecomponenten glasvezelversterkte polyesterplamuur voor de reparatie van grote gebreken aan autocarrosserieën
€ 15,08
product

SINTO merk niet-geweven glasvezel stof
€ 9,03
product

Speciale verf voor het retoucheren en decoreren van SINTO autovelgen
€ 9,98
product

SINTO speciale bumperlak, zwart
€ 10,03
Colle Epoxy

Aixam Ligier Microcar Chatenet Bellier JDM Minauto Grecav Casalini, , , , , , , , Dué Dankzij onze tweecomponenten epoxylijm kun je je VSP gemakkelijk en voordelig lijmen en repareren. Deze lijm past op je Aixam , Chatenet , Ligier , Dué , Minauto , Casalini , Bellier , JDM ... 25 ml verpakking
€ 9,98