Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Betaling

paiement piecesanspermis

Koop uw munten met een gerust hart en in alle veiligheid!


Veiligheid

Doe online betalingen met een gerust hart: met CREDIT MUTUEL en PAYPAL kunt u betalen zonder uw financiële gegevens aan derden door te geven.


Gemakkelijk

Met het vereenvoudigde winkelmandjessysteem is het eenvoudig om met creditcard te betalen via ons beveiligde betalingssysteem.


Flexibiliteit

je kunt verschillende bankkaarten gebruiken:

- In Frankrijk: Mastercard, Visa, CB, 4 étoiles, Cofinoga, Aurore.

- In België: Mastercard, Visa.Betaalmethoden

Online creditcard : beveiligde transactie via het CIC/CREDIT MUTUEL-systeem.

Sinds oktober 2008 hebben VISA en GIE Cartes Bancaires een nieuw 3D Secure-systeem geïntroduceerd, dat door alle Franse banken is overgenomen.
Voor recente CB/VISA- en Mastercard-kaarten kan deze service je, na de gebruikelijke beveiligde invoerpagina van CIC voor je betalingsgegevens, doorverwijzen naar een beveiligde pagina waarop je wordt gevraagd je bij je bank te authenticeren door een persoonlijke identificatiecode in te voeren (code die je van je bank moet krijgen, geboortedatum, enz. afhankelijk van de bank).
Als je je 3D Secure-code nog niet hebt ontvangen en problemen ondervindt bij het valideren van je online betaling, neem dan contact op met je bankkantoor of de klantenservice van je bank. Op deze manier kunnen je bankgegevens, zelfs als ze worden gestolen of op een of andere manier worden buitgemaakt, niet worden gebruikt zonder dat je de verificatiecode kent.


Meer informatie over de 3D Secure code: Deze code verschilt van bank tot bank.Klik op uw bank voor meer informatie over uw code:


Banque PostaleBanque PopulaireBNP ParibasCaisse d'EpargneCICCrédit AgricoleCrédit LyonnaisCrédit MutuelGroupamaSociété Générale

Hier ziet u een demonstratie van een 3D Secure betaling: 3D Secure betaling

De meegedeelde gegevens zijn niet bekend bij onze site en worden ook niet bewaard. Ze blijven uitsluitend voor controledoeleinden tussen u en uw bank.

Met creditcard per telefoon: door te bellen naar 03.20.70.50.33

Via Paypal: beveiligde transactie, betaling via PAYPAL account of via creditcard (VISA, MASTERCARD, CB, AURORE, COFINIGA, 4 ETOILES,...)