Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Cable inverseur de boite Casalini

CasaliniOntdek onze selectie van omkeren van kabels voor VSp , Piecesanspermis.fr de garantie van het maken van de juiste keuze.Kwaliteit aan de beste prijs.

Actieve filters

Crossover casalini sulky

CASALINI SULKY / M10 / M12 / M14 OMKEERKABEL Opgedragen aan de Casalini Sulky M10 / M12 / M14, deze omkeerkabel zal uw problemen met het omschakelen van de vooruitversnelling naar de achteruitversnelling oplossen. Met een lange levensduur voldoet deze essentiële kabel tegen een concurrerende prijs aan de strengste Europese normen.
€ 48,30
Câble inverseur Casalini, Microcar

Microcar Casalini Lyra Eencilinder en Ydea Laat je aandrijflijn soepel lopen met onze hoogwaardige, aanpasbare achteruitrijsnoer. Dankzij de eenvoudige installatie en de compatibiliteit met een reeks rijbewijsvrije automodellen is dit de ideale keuze voor zowel doe-het-zelvers als autoprofessionals. Dankzij de robuuste constructie en het vermogen om zware wegomstandigheden te weerstaan, geeft onze aanpasbare omkeerschakelkabel je een nauwkeurige en betrouwbare controle over de transmissie, zodat je met een gerust hart van het rijden kunt genieten. Bestel vandaag nog voor optimale transmissieprestaties en een veilige rijervaring
€ 20,07