Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Geluiddempers, collectoren, uitlaten Casalini

Casalini Optimaliseer de prestaties van je rijbewijsvrije auto met onze hoogwaardige dempers, pijpen en uitlaatspruitstukken. Deze onderdelen zijn robuust, duurzaam en eenvoudig te installeren, zodat ze perfect op je auto passen.

Actieve filters

  • Nieuw
Collecteur d'échappement

Casalini Sulky , M10 , M12 , M14 Het uitlaatspruitstuk is een cruciaal onderdeel van het uitlaatsysteem van een voertuig. Het verzamelt de uitlaatgassen van de motorcilinders en leidt ze naar het uitlaatsysteem. Bestel nu voor veilig rijden!
€ 159,82
  • Nieuw
Collecteur échappement

Lombardini LDW502 Focs, LDW502 Progress, LDW502 Progress Euro4, LGW523, LG523 MPI motor Het uitlaatspruitstuk is een cruciaal onderdeel van het uitlaatsysteem van een voertuig. Het verzamelt de uitlaatgassen van de motorcilinders en leidt ze naar het uitlaatsysteem. Bestel nu voor veilig rijden!
€ 100,33
  • Nieuw
Collecteur d'échappement

Casalini Sulky , M10 , M12 , M14 Het uitlaatspruitstuk is een essentieel onderdeel voor auto's zonder rijbewijs, dat de afvoer van uitlaatgassen uit de motor optimaliseert. Dit spruitstuk is ontworpen om de motorprestaties te optimaliseren door de uitlaatgassen die tijdens de verbranding ontstaan efficiënt af te voeren. Door de tegendruk te verminderen en de stroming van uitlaatgassen te verbeteren, helpt dit spruitstuk het motorvermogen te verhogen en de uitstoot van vervuilende stoffen te verminderen, zodat je rijbewijsvrije auto optimaal presteert. Bestel nu!
€ 197,86