Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Versnellingsbak Ligier

LigierPiecesanspermis.fr biedt een volledige waaier van versnellingsbakken voor uw .

Actieve filters

Olie van vak bridge-omvormer

HALFSYNTHETISCHE OLIE VOOR ALLE VOERTUIGEN ZONDER RIJBEWIJS Deze olie is een semi-synthetisch product voor uw kleine auto. Van grote kwaliteit, deze referentie past op alle modellen en merken van auto's zonder licentie.
€ 12,00
 • Promo!
Motor - verbindingsas versnellingsbak Ligier / Microcar

Motor - verbindingsas versnellingsbak Ligier en Microcar Sterke trillingen worden gevoeld ter hoogte van de verbinding tussen de motor en de versnellingsbak, controleer of de verbindingsas tussen de motor en de versnellingsbak goed vastzit en niet beschadigd is. Vervang deze indien nodig door ons onderdeel dat speciaal voor de motor is ontworpen Lombardini Progress.
€ 10,00 € 12,00
Dimmersleutelkast

Piecesanspermis.fr biedt u deze sleutel voor de versnellingsbak variator gelegen op de as van de versnellingsbak die het mogelijk maakt om te houden van de variator. Dit onderdeel past op alle versnellingsbakvariatoren, ongeacht het model van het voertuig.
€ 3,43
Originele versnellingsbak Ligier en Microcar

Ligier Ixo, JS50, JS50L, JS60, Microcar MGO 3, 4, 5, 6, Dué 2, 3/5 en 6 Profiteer van onze originele versnellingsbak met een verhouding van 1/8 om uw defecte versnellingsbak van het merk VSP te vervangen Ligier, Microcar.
€ 984,13
Versnellingsbak Ligier 1/8

Ligier XTOO R, RS, Optimax, Ixo, Microcar CargoMGO2 - Ligier XTOO R, RS met 553 MPI-motor (benzine) - Ligier Ixo met motor Lombardini Progress442 DCi, 492 DCi, 523 MPI (benzine) - Ligier Optimax met motor Lombardini Progress en 442 DCi - Microcar Cargo met motor Lombardini Progress en 442 DCi - Microcar MGO2 met motor Lombardini 492 DCi Versnellingsbak verhouding 1/8
€ 644,33
Versnellingsbak Ligier 1/8

Ligier XTOO R, RS, S, Optimax, Microcar Cargo - Ligier XTOO R, RS, S, Optimax, in motor Lombardini Focs Progress en dci - Microcar Cargo in motor Lombardini Focs Progress en dci - Versnellingsbakverhouding 1/11 Merk STILFRENI
€ 1.134,38
 • Promo!
Versnellingsbak voor Ligier IXO voor motoren Lombardini DCI

LIGIER IXO motor LOMBARDINI DCI - 1/8 - Silent Bloc excentriek. PieceSansPermis selecteerde voor u deze versnellingsbak speciaal aangepast aan uw auto zonder rijbewijs die Kwaliteit en Prijs verenigt!
€ 644,41 € 654,41
 • Promo!
Versnellingsbak voor Ligier IXO voor motoren Lombardini PROGRESS

XTOO R, XTOO RS (met motor Lombardini 523 MPI benzine) , IXO motor LOMBARDINI PROGRESS (1/8) silent bloc Centré. PieceSansPermis selecteerde voor u deze versnellingsbak LIGIER speciaal aangepast aan uw auto zonder rijbewijs die Kwaliteit en Prijs verenigt!
€ 644,41 € 654,41
Versnellingsbak ligier xtoo inn

LIGIER XTOO R / S / RS / Optimax 2 / MICROCAR CargoMotor DCI met stille boc uit het midden (1/11). Dit originele model voor het merk Ligier is compatibel met de motoren DCI op de modellen XTOO R, S en RS modellen. Merk op dat deze versnellingsbak is ontworpen voor off-center silent boc.
€ 644,33
 • Promo!
Versnellingsbak oorspronkelijke ligier xtoo

LIGIER XTOO R / S / RS / OPTIMAX 2 / MICROCAR CARGO met LOMBARDINI PROGRESS motor en Silent Bloc gecentreerd (1/11). Deze originele doos voor de modellen XTOO R, S, RS, Optimax modellen van Ligier en Microcar Cargo die zijn uitgerust met een motor Lombardini progress. Een robuust en betrouwbaar onderdeel dat uw oude doos zonder moeite zal vervangen.
€ 624,33 € 644,33
Versnellingsbak ligier

XTOO1 / XTOO 2 / NOVA / BE UP en Be two (met elektromagnetische sensor voor elektronische meter) Deze originele doos is speciaal ontworpen voor het merk Ligier en de modellen met elektromagnetische sensor voor elektronische meter. Betrouwbaar en robuust, zijn discount prijs zal u overtuigen!
€ 897,42
Versnellingsbak oorsprong ligier

LIGIER 162 / AMBRA / NOVA (met mechanische kabelteller). BE TWEE (met mechanische kabelteller). Deze originele doos is speciaal ontworpen voor het merk Ligier en de modellen met mechanische kabelteller. Betrouwbaar en robuust, zijn discount prijs zal u overtuigen !
€ 755,04
 • Promo!
Reparatie kit in stilfreni

STILFRENI (LIGIER, JDM,...) Deze reparatieset maakt de reparatie van Stilfreni versnellingsbakken voor kleine auto's mogelijk tegen een lage prijs Ligier JDM ,... Met Piecesanspermis.fr, niets is gemakkelijker dan om een nieuwe look voor uw kleine auto tegen een onklopbare prijs.
€ 59,58 € 69,58
 • Promo!
Stilfreni reparatieset Ligier

Ligier XTOO R / S / RS / OPTIMAX / IXO Ontdek deze complete kit voor de herstelling van de achteruitrijbrug van uw Ligier. Met deze kit kunt u eenvoudig de lagers en spionafdichtingen van uw keerkoppeling vervangen. Profiteer van een gereduceerde prijs om uw versnellingsbak te repareren zonder dat u hem helemaal hoeft te vervangen.
€ 58,57 € 68,57
 • Promo!
Kit reparatie vak comex

COMEX (AIXAM, MICROCAR,....) Deze reparatieset is speciaal aangepast voor kleine auto's ( Aixam , Microcar ) met een Comex versnellingsbak. Het bevat de carter pakking, de spion afdichtingen en alle lagers die u nodig heeft om uw omkeerder weer tot leven te brengen. Voor de Aixam van 1997 tot 2008
€ 59,58 € 69,58
Een halve carter linkervak ligier

LINKSE BEHUIZING VOOR LIGIER VERSNELLINGSBAK XTOO R / RS MOTOR FOK VOORUITGANG EN 442 CRS DCI EN MICROCARGO Deze linkse behuizing is ontworpen voor de versnellingsbakken Ligier gemonteerd op de modellen XTOO R- en RS-modellen, alsmede Microcar Cargo. Opgelet: dit type onderdeel kan alleen worden gebruikt op FOCS Progress en 442 CRS motoren DCI
€ 191,48
Een halve carter rechtervak ligier

RECHTS VERSNELLINGSBAKHUIS VOOR LIGIER XTOO R / RS VOORUITGANGS KLUIVER EN 442 CRS MOTOR DCI EN MICROCARGO Deze rechtse behuizing is ontworpen voor de versnellingsbakken Ligier gemonteerd op de modellen XTOO R / RS en Microcar Cargo. Opgelet: dit type onderdeel kan alleen worden gebruikt op FOCS-motoren Progress en 442 CRS motoren DCImotoren, altijd met korting !
€ 146,21
 • Promo!
Stille blokkendoos LIGIER

VERSNELLINGSBAK SILENT BLOCK VOOR LIGIER XTOO MET DE CENTRALE BEVESTIGING. Dit originele versnellingsbak stille blok is ontworpen voor de volgende modellen XTOOOptimax en Dué modellen van het merk Ligier en ook de Microcar Cargo (Progress). Merk op dat dit silent block niet geschikt is voor DCIen is gereserveerd voor het model met een centrale bevestiging.
€ 12,01 € 13,01
 • Promo!
Stil blok LIGIER versnellingsbak uit het midden

VOOR LIGERE XTOO R / S / RS EN OPTIMAX LOMBARDINI MOTOR DCI EN MICROCAR CARGO Dit stille blok van versnellingsbak is bestemd voor de voertuigen zonder vergunning van het merk Ligier (XTOO R / S / RS en OPTIMAX) en Microcar Cargo uitgerust met een motor Lombardini DCI en een excentrische montage. Zijn kleine pluspunt? Een zeer concurrerende prijs die u volledig tevreden zal stellen.
€ 12,01 € 13,01
Terugkeer digitale teller ligier - 063398

LIGIER OPTIMAX 2, XTOO1, XTOO 2 / R / S / RS / MAX/ IXO / DUE / JS 50 EN JS RC, Microcar MGO / M8 / F8C, Dué P85 / Dué 3/5 P88, Dué 6 Deze elektromagnetische toerenteller geeft de snelheidsinformatie van uw voertuig weer Ligier naar uw digitale snelheidsmeter. Gewijd aan vele modellen van Ligier, Microcar en Dué-modellen, zal dit uiterst betrouwbare product ervoor zorgen dat u met de juiste snelheid rijdt.
€ 40,23
Meter terug microcar mgo - 1008030

Voor Comex versnellingsbak Deze zender is bestemd voor voertuigen zonder rijbewijs die zijn uitgerust met een Comex-versnellingsbak. Hij stuurt de informatie over de snelheid van uw auto terug naar de snelheidsmeter.
€ 69,47
As stilfreni

Voor stilfreni versnellingsbak Deze afgeprijsde aandrijfas is bedoeld voor voertuigen zonder rijbewijs van de volgende merken LigierJDM of Bellier uitgerust met Stilfreni versnellingsbak.
€ 95,79
Hoofdas vak

Primaire as voor Comex box Is uw Comex versnellingsbak aan vervanging toe? Wij bieden u dit onderdeel van hoge kwaliteit tegen een discountprijs
€ 49,41
Vermindering van de intermediaire boom

Tussenas voor Comex Moet de tussenliggende reductieas van uw Comex box vervangen worden? Wij bieden u dit onderdeel van hoge kwaliteit tegen een discountprijs.
€ 49,41
 • Promo!
Stilfreni reparatieset Bellier / JDM

Bellier en JDM U moet alle spionafdichtingen en lagers van uw VSP vervangen, maar u wilt niet de hele versnellingsbak vervangen. Dankzij onze complete reparatieset voor stilfreni versnellingsbakken, is het nu mogelijk
€ 58,57 € 68,57
Rondsel (bovenaanzicht)

Vaste achteruitversnelling voor Comex versnellingsbak Is uw Comex versnellingsbak aan vervanging toe? Wij bieden u dit onderdeel van hoge kwaliteit tegen een discountprijs.
€ 79,66
 • Promo!
Doos reparatieset microcar mgo m8

Microcar MGO en M8 Vervang alle lagers en spionafdichtingen van uw keerkoppeling zonder uw hele keerkoppeling te vervangen. Met deze complete kit kunt u alle lagers en spionafdichtingen vervangen tegen een lagere kostprijs.
€ 58,57 € 68,57
Mobiele versnelling omgekeerde

Achteruitversnelling aanpasbaar op Comex versnellingsbak Uw achteruitversnelling van uw Comex versnellingsbak is defect, aarzel dan niet om het te vervangen door een onderdeel van hoge kwaliteit tegen een discount prijs
€ 79,66
1e reductietandwiel

Tandwiel voor Comex versnellingsbak Uw rondsel is versleten of u hoort een geluid uit uw omkeerbrug komen. Wacht niet langer en vervang de eerste reductiekast van uw Comex versnellingsbak.
€ 45,27
Tekenreeks van vak stilfreni

VOOR STILFRENI VERSNELLINGSBAK Je hebt een Stilfreni versnellingsbak en je moet de ketting vervangen? Dit product, dat zonder rijbewijs aan uw voertuig kan worden aangepast, is de ideale vervanging voor uw defecte onderdeel.
€ 45,27
Versnellingspook Ligier en Microcar

Ligier XTOO1, 2, R, RS, S, Optimax, JS RC, Coupé, Microcar MGO1, MGO2, M8, F8C, CargoDué First en Coupé Piecesanspermis biedt u deze originele versnellingspook voor VSP van het merk Ligier en Microcar voor een onverslaanbare prijs.
€ 40,23
Hall-effectsensor Ligier, Microcardué

Ligier Ixo, JS50, JS50L, Optimax, Microcar CargoMGO4 en Dué 3 De hall-effect snelheidssensor is een onderdeel dat de magnetische veldvariaties meet en de elektrische spanning van de versnellingspook handhaaft.
€ 40,23
Versnellingspook Ligier, Microcar en Dué

Ligier Ixo, JS50 en JS50L, Flex, Microcar MGO3, 4, 5, 6 en DUé 2, 3, 5, 6 Als uw versnellingspook moeilijk schakelt, denk er dan aan uw versnellingspook te controleren en indien nodig snel te vervangen door ons nieuw en origineel onderdeel.
€ 80,57
Motor Spion afdichting lombardini

Motor Spion afdichting lombardini Originele afdichtring voor motor Lombardini. Afm. binnendiameter 120, buitendiameter 02, dikte 67. Elastomeer rubberen ring afdichting .
€ 6,55
Afdichting voor vak kant cardan comex

COMEX BOX SPION PAKKING CARDAN ZIJDE 20X40X7 Deze spionagedichting voor Comex versnellingsbak bevindt zich op de versnellingsbak ter hoogte van de cardanassen. Dankzij de hoge kwaliteit van deze spionagepakking kunt u het verlies van olie uit de versnellingsbak voorkomen en beschadiging van het rondsel vermijden in geval van een tekort aan olie.
€ 4,54
Spionafdichting voor COMEX-doos aan de aandrijfzijde

SPION AFDICHTING VOOR COMEX VERSNELLINGSBAK GEMONTEERD OP DE VARIATOR ZIJDE AFMETING 25X40X7. Deze hoge kwaliteit spion afdichting zal worden gemonteerd op de as van uw Comex versnellingsbak, aan de variator kant. Het voorkomt diverse olielekkages uit de versnellingsbak. Een nuttig onderdeel en altijd met korting!
€ 6,55
Afdichting voor vak kant cardan stilfreni

SPION PAKKING VOOR STILFRENI VERSNELLINGSBAK CARDAN KANT. Deze kwaliteitsspion pakking 20x47x7 voor Stilfreni versnellingsbak wordt gemonteerd aan de cardan zijde van de versnellingsbak. Het doel ervan is de olie in de omkeeras van het voertuig vast te houden en aldus breuk van de lagers en rondsels in de versnellingsbak te voorkomen
€ 6,55
Zegel voor vak stilfreni kant dimmer

SPION PAKKING VOOR STILFRENI VERSNELLINGSBAK AFMETING 25X47X7. Deze spionagepakking is zeer nuttig voor de versnellingsbak, omdat zij de olie vasthoudt dankzij haar recuperatielippen en aldus olielekken in de omkeerbrug voorkomt. Zo hoeft het oliepeil van de versnellingsbak niet regelmatig te worden ververst.
€ 6,55
Ressort bille sélecteur de boîte de vitesse

Aixam Microcar Chatenet Bellier 400 e, s, l, sl, 500sl, 400 evolution, 500 evolution, 400.4, 500.4, 500.5, Lyra, Virgo, Stella, Media, XLD50, VX550, VX650, Divane eerste montage met Comex versnellingsbak Onze selectiekogelveer is ontworpen voor een soepele en nauwkeurige werking van de versnellingsbak en is essentieel voor efficiënt en betrouwbaar schakelen. Gemaakt van duurzame materialen en een robuuste constructie, is onze selectiekogelveer ontworpen om de stress van het dagelijks rijden te weerstaan, waardoor een uitzonderlijke duurzaamheid en betrouwbare prestaties op lange termijn gegarandeerd zijn. Bestel vandaag nog voor een soepelere, zelfverzekerdere rijervaring, ongeacht de reis Lengte: 25,3 mm
€ 6,35
Ligier MicrocarAanpasbare...

Ligier Microcar Dué Ixo, JS50 en JS50L, MGO3, 4/5, 6, 2, 3/5, 6 Microcar Ligier Dué Optimaliseer de prestaties van je , , of met onze aanpasbare versnellingsbak. Onze versnellingsbak is ontworpen om perfect te passen op een groot aantal rijbewijsvrije automodellen en biedt soepele en betrouwbare schakelmogelijkheden, zodat je soepel en efficiënt kunt rijden. Onze versnellingsbak is gemaakt van duurzame materialen en heeft een robuust ontwerp, waardoor hij uitzonderlijk duurzaam is en bestand tegen stress, en na verloop van tijd zijn efficiëntie behoudt. Bestel vandaag nog om de betrouwbaarheid en prestaties van je rijbewijsvrije auto te garanderen
€ 755,04
Demi carter de boîte - Ligier

Ligier 162, Ambra, Nova, XTOO 1, XTOO 2, XTOO Max Het fungeert als een beschermende barrière die voorkomt dat vuil, puin en vocht de interne onderdelen van de versnellingsbak beschadigen. Deze bescherming helpt de levensduur van de transmissie te verlengen en zorgt voor een soepele werking. Bovendien zorgt de STILFRENI transmissiehelftkast voor voldoende retentie van transmissieolie, wat essentieel is voor een effectieve smering van de tandwielen en interne onderdelen. Een goede smering helpt vroegtijdige slijtage en schade te voorkomen, terwijl de transmissie optimaal blijft presteren. Kiezen voor dit onderdeel van het merk STILFRENI is een verstandige beslissing om de prestaties en betrouwbaarheid van uw transmissie te behouden.
€ 162,85