Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Remslang Chatenet

Chatenet Ontdek ons brede assortiment remslangen tegen onverslaanbare prijzen.

Actieve filters

Aixam front brake slang

AIXAM A540 / 400 / 500 / 500.4 / 721 / 741 / 751 / CITY / ROADLINE / CROSSLINE / SCOUTY Wanneer de remslangen niet meer in orde zijn (lekken), wordt het onmogelijk om te remmen, omdat de vloeistofdruk de remmen niet meer bereikt. Deze remslang is aanpasbaar op alle Aixam van model 400. Denk er ook aan je hoofdremcilinder te controleren, het probleem kan van dit onderdeel komen.
€ 17,04
Flexibele rem voordat châtenet

CHATENET BAROODER / MEDIA Kun je niet meer remmen? Zoek niet verder, deze voorrem slang is aanpasbaar op de Chatenet barooder en media, is identiek aan het origineel vervaardigd. Wij adviseren u om uw hoofdremcilinder en het niveau van de remvloeistof te controleren.
€ 17,04
Achterrem slang Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, afhalen en Sporteevo Heeft uw remslang corrosie en lekken? Vervang het door onze originele achterrem slang voor Chatenet
€ 32,07
Flexible de frein arrière Chatenet

Chatenet CH40, CH46 U moet uw achterste remslang vervangen Chatenet ? Koop ons nieuw en origineel onderdeel speciaal ontworpen voor de modellen Chatenet CH40 en CH46
€ 26,12
Banjo montage schroeven

Live Banjo montage   De schroef van de montage van uw banjo is niet langer jong? Wijzig hier voor dit model van kwaliteit tegen lage prijzen.
€ 5,03
Koperen pakking voor remslang aansluiting

Koperen verbinding voor VSP remslang Deze koperen verbinding voor remslang is voor alle voertuigen zonder rijbewijs. Dit onderdeel is betrouwbaar en robuust, zal voldoen aan al uw verwachtingen met de korting prijs bovendien! U heeft 2 koppelingen nodig per vervangende slang!
€ 0,66
Flexible de frein

Remslang tussen remverdeler en hoofdremcilinder Deze aanpasbare remslang is een essentieel onderdeel voor voertuigen zonder rijbewijs. Hij vormt een cruciale verbinding tussen de achterremverdeler en de hoofdremcilinder en zorgt voor een efficiënte hydraulische drukoverdracht in het remsysteem. Met een lengte van 2,20 meter biedt deze slang de flexibiliteit die nodig is om aan te passen aan verschillende modellen voertuigen zonder rijbewijs. Kies voor deze aanpasbare remslang voor je kentekenloze auto, of je nu reparaties of vervangingen moet uitvoeren. Bestel deze slang vandaag nog voor efficiënt onderhoud van je voertuig.
€ 42,25