Categorieën
Zoeken op voertuig

Rem slang

Mini-auto-parts.nl biedt u een volledige waaier van flexibele rem gewijd uitsluitend aan auto's zonder een vergunning. Zo vindt u de beste prijs onze flexibele aixam, flexibele jdm en flexibele châtenet

Actieve filters

Koperen pakking voor remslang aansluiting

Koperen verbinding voor VSP remslang Deze koperen verbinding voor remslang is voor alle voertuigen zonder rijbewijs. Dit onderdeel is betrouwbaar en robuust, zal voldoen aan al uw verwachtingen met de korting prijs bovendien! U heeft 2 koppelingen nodig per vervangende slang!
€ 0,40
Aixam front brake slang

AIXAM A540 / 400 / 500 / 500.4 / 721 / 741 / 751 / CITY / ROADLINE / CROSSLINE / SCOUTY Wanneer de remslangen niet meer in orde zijn (lekken), wordt het onmogelijk om te remmen, omdat de vloeistofdruk de remmen niet meer bereikt. Deze remslang is aanpasbaar op alle Aixam van model 400. Denk er ook aan je hoofdremcilinder te controleren, het probleem kan van dit onderdeel komen.
€ 17,04
Achterrem slang Aixam

Aixam CityCut, Crossline, Crossover en GTO impulsbereik en Vision Uw remslang zorgt voor de geleiding en de afdichting van de remvloeistof in uw remsysteem als deze laatste het laat afweten vervang hem dan dringend. Aanpasbare slang van gelijkwaardige kwaliteit als de originele voor voertuigen met ABS-optie
€ 30,23
Achterrem slang Aixam impulsbereik en Vision

Aixam CityCut, Crossline, Crossover en GTO impulsbereik en Vision zonder ABS Uw remslangen lekken en zorgen niet meer voor een optimale en veilige remwerking? Vervang ze door onze remslangen van gelijkwaardige kwaliteit als de originele tegen een discountprijs.
€ 26,12
  • Promo !
Flexibele rem achterzijde

AIXAM 500 / 500.4 / 721 / 741 / 751 / CITY / ROADLINE / CROSSLINE / SCOUTY Deze achterremslang is speciaal ontwikkeld voor Aixam van het 500 model. Zijn versterkte schede zal u een stevige weerstand bieden. Controleer ook het peil van uw remvloeistof, dat kan de oorzaak van het probleem zijn.
€ 15,11 € 25,11
Remleiding links voor Ligier, Microcar

Ligier XTOO1 en 2, XTOO Max, XTOO R, RS, S, Optimax en Microcar Cargo Als uw remslang poreus of gebarsten is en remvloeistof lekt, vervang hem dan onmiddellijk door onze nieuwe en aanpasbare remslang van dezelfde kwaliteit als de originele.
€ 38,30
Rechter voorrem slang Ligier, Microcar

Ligier XTOO 1, 2, XTOO R, RS, S, MaxOptimax, Microcar Cargo Remslangen worden poreus en gaan na verloop van tijd lekken, dus vervang ze zodra er remvloeistof lekt. Remonderdelen moeten regelmatig worden gecontroleerd.
€ 40,23
Remleiding links voor Ligier

Ligier XToo MaxR, RS, S, Optimax Uw remslang lekt? Vervang hem door onze remslang voor Ligier XTOO MaxR, RS, S en Optimax, onderdelen van hoge kwaliteit tegen discountprijzen
€ 53,34
Rechter voorslang Ligier

Ligier XTOO MaxR, S, RS en Optimax Moet u uw voorste remslang vervangen voor uw Ligier? Kies voor onze slang van professionele kwaliteit, speciaal ontworpen voor de XTOO MaxR, S, RS en Optimax modellen.
€ 43,26
Flexibele rem voordat ligier

Ligier 162 / AMBRA / NOVA Voorste remslang te monteren op Ligier 162 / Ambra / Nova tegen een lage prijs. Aarzel niet om uw remslangen te vervangen, uw veiligheid hangt er van af !
€ 17,04
Flexibele rem achterzijde microcar

MICROCAR LYRA / VIRGO / MC1 / MC2 Deze achterrem slang voor Microcar is aan de achterzijde gemonteerd in de richting van de centrale remverdeler. Denk aan het vervangen van uw remslangen voor een betere remwerking en voor uw veiligheid.
€ 17,04
Flexibele rem voordat microcar

MICROCAR LYRA / VIRGO 1-2-3 / MC1 / MC2 Deze voorste remslang is speciaal ontworpen met een precisie perfect in overeenstemming met uw Microcar Lyra, VirgoMC1 en MC2. Piecesanspermis biedt u haar remvloeistof aan een kortingsprijs. Je moet er ongeveer 0,7 liter in doen.
€ 17,04
Flexibele rem voordat châtenet

CHATENET BAROODER / MEDIA Kun je niet meer remmen? Zoek niet verder, deze voorrem slang is aanpasbaar op de Chatenet barooder en media, is identiek aan het origineel vervaardigd. Wij adviseren u om uw hoofdremcilinder en het niveau van de remvloeistof te controleren.
€ 17,04
Achterrem slang Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, afhalen en Sporteevo Heeft uw remslang corrosie en lekken? Vervang het door onze originele achterrem slang voor Chatenet
€ 32,07
Banjo montage schroeven

Live Banjo montage   De schroef van de montage van uw banjo is niet langer jong? Wijzig hier voor dit model van kwaliteit tegen lage prijzen.
€ 5,03
Flexible de frein arrière Chatenet

Chatenet CH40, CH46 U moet uw achterste remslang vervangen Chatenet ? Koop ons nieuw en origineel onderdeel speciaal ontworpen voor de modellen Chatenet CH40 en CH46
€ 26,12