Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Ligier

Naaf houders voor LIGIER, Piecesanspermis.fr biedt u een breed scala van korting naaf houders voor uw LIGIER. Selecteer de hub houders die u nodig hebt volgens het model van uw LIGIER.Aixam Ligier Chatenet JDM Bellier Microcar Dus, vinden aan de beste prijs onze hub houders voor elk merk van auto zonder licentie ( , , , , )

Actieve filters

Voornaafhouder circlips

Aixam, Ligier, Microcar, ChatenetJDM, Bellier, Casalini, Minauto en Dué De borgring van de voornaaf dient in de eerste plaats om het lager van het voorwiel in zijn behuizing te houden. Als het ontbreekt, vervang het dan zo snel mogelijk.
€ 3,73
Rekening houdend met wiel front 30 x 60 x 37

AIXAM / BELLIER / CHATENET / LIGIER / MICROCAR MC1 MC2 / JDM ALBIZIA - ABACA Dit voorwiellager is 30X60X37, het is aanpasbaar op voertuigen zonder vergunning Aixam , Bellier , Chatenet , Ligier , Microcar en Jdm . Het wiellager maakt axiale geleiding en rotatie mogelijk zonder weerstand tegen het gewicht van het wiel.
€ 24,10
Linker naafdrager Ligier 162, Ambra162, Nova, XTOO 1

Ligier 162, Ambra, Nova, XTOO 1 De linker naafdrager (bestuurderszijde) is essentieel om de stabiliteit en veiligheid van uw rijbewijsvrije auto te garanderen. Met zijn aanpasbare ontwerp en eenvoudige installatie zorgt dit hoogwaardige onderdeel voor een optimale werking van uw veersysteem, waardoor u vol vertrouwen kunt rijden. Kies deze naafdrager van topkwaliteit om de optimale prestaties van uw auto onder alle omstandigheden te behouden.
€ 146,11
Deur hub ligier 162/ambra/nova/xtoo

LIGIER 162 / AMBRA / NOVA / XTOO 1e model tot chassis nr. 3502 Deze naven van wiel die van het bevestigen aan het wiel worden gebruikt en het toestaan van de omwenteling van dit men aanpasbaar is op Ligier Ambra/Nova/XTOO. Denk eraan de toestand van de andere naafhouder te controleren en deze zo nodig te vervangen
€ 146,11
Linker naafdrager Ligier Ixo, JS50, JS50L en JSRC

Naafdrager links Ligier Ixo, JS50, JS50L en JSRC Belangrijk onderdeel van de verbinding met de grond, de naafdrager zorgt voor het draaipunt van uw wiel en het onderhoud van het transmissiesysteem via de cardan. Bij het eerste teken van slijtage vervangt u het om een veilige en beheersbare besturing te behouden.
€ 81,57
Porte moyeu Ligier Ixo, JS50 et JS50L et JSRC

Naafhouder rechts Ligier Ixo, JS50, JS50L en JSRC Moet u uw naafdrager (of draaipunt) vervangen aan de rechterkant van uw LigierAls u uw naafdrager (of draaipunt) aan de rechterkant van uw VSP moet vervangen, aarzel dan niet en kies het beste onderdeel voor uw VSP en verwaarloos uw veiligheid niet.
€ 75,52
Deur hub bellier / italcar

BELLIER - DIVANE - OPALE 6 JADE / ITALCAR / LIGIER - XPRO / CASALINI - YDEA - SULKY - M10 - M12 - M14 / CHATENET - MEDIA - STELLA Piecesanspermis weet hoe moeilijk het is om reserveonderdelen te vinden voor bepaalde merken van vergunningsvrije auto's. Daarom hebben wij onze leveranciers gevraagd om deze wielnaven speciaal voor buggy's te maken Bellier , Italcar, Casalini, Chatenet en Ligier XPRO.
€ 143,18
Kit roulement de roue avant 30 X 60 X 37

Aixam Ligier Chatenet Bellier JDM Microcar Casalini Minauto, , , , , , , Dué Deze kit bestaat uit een 30X60X37 voorwiellager, een circlip en een zelfborgende moer om je wiellager in de behuizing te houden. Deze kit kan worden gemonteerd op kentekenvrije auto's van de volgende merken Aixam , Ligier , Microcar , Bellier , Chatenet , Dué , Casalini , Minauto , JDM
€ 28,13
Porte moyeu droit - Ligier

Ligier Microcar Ixo, Optimax II, Cargo Ligier Ligier Microcar Ontdek onze originele rechter naafdrager (passagierszijde), speciaal ontworpen voor de modellen Ixo, Optimax II en Cargo. Ligier MicrocarInvesteer in kwaliteit en betrouwbaarheid door te kiezen voor onze originele rechter naafdrager voor uw of . Met zijn uitzonderlijke duurzaamheid en betrouwbare prestaties geeft onze originele rechte naafdrager je extra gemoedsrust tijdens je dagelijkse ritten en avonturen onderweg. Kies voor onze originele rechte naafdrager, ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van uw automodel
€ 161,23
copy of Porte moyeu droit -...

Ligier Microcar Ixo, Optimax II, Cargo Ligier Ligier Microcar Ontdek onze originele linkse naafdrager (bestuurderszijde), speciaal ontworpen voor de modellen Ixo, Optimax II en Cargo. Ligier MicrocarInvesteer in kwaliteit en betrouwbaarheid door te kiezen voor onze originele linker naafdrager voor uw of . Met zijn uitzonderlijke duurzaamheid en betrouwbare prestaties biedt onze originele linker naafdrager extra gemoedsrust voor je dagelijkse woon-werkverkeer en avonturen op de weg. Zorg voor een zorgeloze rit door te kiezen voor onze originele linker naafdrager, die is ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van uw automodel.
€ 161,23