Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Câble ouverture de coffre / hayon

Op Piecesanspermis.fr vindt u een brede selectie van originele of aanpasbare achterklep of motorkap opening kabels aan de beste prijzen. Vind ook onze beste aanbiedingen voor uw deur opening kabels.

Actieve filters

De kabel van de deuropener Aixam

Aixam City, Crosslinecoupé, Crossover, GTO uit de Impulse-reeks, Minauto 2011 De originele deurontgrendelingskabel is essentieel voor een soepele en betrouwbare werking van de deuren van je auto. Deze kabel is gemaakt van hoogwaardige materialen en staat garant voor uitzonderlijke duurzaamheid en onberispelijke functionaliteit. Kies voor deze originele kabel om het soepel openen en sluiten van de portieren te garanderen, zodat je onderweg verzekerd bent van veiligheid en gemak.
€ 19,06
Achterklep ontgrendeling Aixam 741 / 751

Treklipje achterklep Aixam 741 en 751 Je kunt niet langer je Aixam 741 en 751? Profiteer van ons onderdeel dat strikt in overeenstemming is met het origineel. Kortingsprijs en hoge kwaliteit u zult tevreden zijn
€ 19,06
Achterklep hendel Aixam Crossline (fase 1)

Ontgrendelingshendel achterklep Aixam Crossline (fase 1) U ondervindt problemen bij het openen van de achterklep van uw Aixam CrosslineU vervangt de ontgrendelingshendel van uw achterklep door ons origineel onderdeel. U repareert uw auto met een nieuwe trekker en een nieuwe kabel.
€ 19,06
Deksel trekker Aixam

Aixam 721, 741, 751, City, Roadline, Scouty, Crossline, Crossover en GTO (Impulsbereik, Vision en Sensation) U kunt niet langer de motorkap van uw AixamAls u uw motorkap niet kunt openen, moet het de ontgrendelingshendel van de motorkap zijn. Onderdeel speciaal ontwikkeld voor de modellen 721, 741, 751, City, Roadline, Scouty, Crossline, Crossover en GTO (Impulsbereik, Vision en Sensation)
€ 19,56
Tirette d'ouverture de capot

Aixam City, Crossline, Crossovercoupé uit de Emotion-reeks De originele motorkapontgrendeling is speciaal ontworpen voor gemakkelijke, handige toegang tot de motorruimte van je hatchback. Dit robuuste en duurzame kwaliteitsonderdeel garandeert een soepele bediening en een betrouwbare opening van de motorkap. Kies dit originele treklipje voor een probleemloze rijervaring en vereenvoudigd onderhoud van je auto
€ 23,09
Deksel trekker Ligier / Microcar

Ligier XTOOIxo, Optimax, JS50, JS60, Microcar MGO, CargoDué 2 en 3 Is het openen van uw kap niet meer mogelijk door een defecte openingskabel? Vervang hem door onze motordekselopener, speciaal ontworpen voor VSP's van de volgende merken Ligier en Microcar .
€ 35,19
Treklipje motorkap Microcar

Microcar MGO 1 - 2, M8, F8C en Dué Coupe Deze kabel voor het openen van de motorkap wordt aangeboden tegen de beste prijs. Speciaal ontworpen voor de modellen van het merk Microcar en Dué modellen.
€ 12,10
Cable ouverture de porte MGO 1/2, M8

Ligier Microcar JS RC en MGO 1/2, M8, F8C Problemen met het openen van de deur van uw VSP? Het kan zijn dat de kabel van uw deuropener kapot is. Ligier Microcar Vervang hem door dit originele model voor en .
€ 32,67
Deksel trekker Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, afhalen, SporteevocH40 en CH46

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH30, afhalen, SporteevoCH40 en CH46 Motor kap opening probleem? Dit is waarschijnlijk te wijten aan uw defecte kabel: vervang uw motorkapontgrendeling voor Chatenet met ons nieuwe en originele onderdeel.
€ 40,23
Kofferdeksel trekken Chatenet Barooder

Achterklep trekker Chatenet Barooder De achterklep trekker heeft een kabel die door slijtage kan gaan rafelen of breken, uw achterklep kan in dit geval niet meer open. Vervang het met onze nieuwe en originele onderdeel tegen kortingsprijs op Piecesanspermis.fr
€ 44,27
Motorkap los Chatenet

Chatenet Media, Barooder, Speedino Door slijtage kan de ontgrendelingskabel van de motorkap gaan rafelen. In dat geval vervangt u de hele motorkapontgrendeling door ons nieuwe en originele onderdeel tegen de beste prijs.
€ 34,69
Câble de commande d'ouverture de porte Microcar

Microcar MC1 en MC2 De originele deurontgrendelingskabel is met precisie ontworpen voor een soepele, betrouwbare werking van het deurvergrendelingsmechanisme. Deze kabel is gemaakt van duurzame en slijtvaste materialen en zorgt voor een moeiteloze bediening en een grotere duurzaamheid, zodat je veilig en gemakkelijk toegang hebt tot je auto zonder rijbewijs. Kies deze originele deurontgrendelingskabel voor een soepele werking van je portiervergrendeling en voor gemoedsrust onderweg.
€ 25,11
Besturingskabel voor deuropening Ligier, Microcardué

Ligier Microcar Dué Xtoo 1, 2, Xtoo Max, Xtoo R, Xtoo S, Xtoo RS, Optimax 2, Ixo, JS50, Flex, MGO 3, 4, 5, 6, 2, 3, 5, 6 De originele bedieningskabel voor deuropeners zorgt voor een soepele werking van je deursluitmechanisme. Deze kabel is gemaakt van duurzame, slijtvaste materialen voor een lange levensduur en optimale prestaties en zorgt ervoor dat je auto zonder rijbewijs gemakkelijk en veilig opent en sluit. Kies deze originele kabel voor een probleemloze rijervaring en totale gemoedsrust onderweg
€ 14,62
Tige de capot MGO 1

Microcar Dué MGO 1/2/3/4, F8C, 2/3 Motorkapstang kwijt? Microcar Dué Vervang hem door deze originele motorkapstang voor VSP en .
€ 16,03
Besturingskabel voor deuropening Ligier

Ligier JS50 en JS50 L (fase 1, 2) De bedieningskabel van de deuropener is een essentieel onderdeel om ervoor te zorgen dat de deuren van je rijbewijsvrije auto goed openen. Deze kabel, die gemaakt is van hoogwaardige materialen en een robuust ontwerp, zorgt ervoor dat de deuren gemakkelijk en betrouwbaar openen en biedt meer gemak en toegankelijkheid voor bestuurders en passagiers. Kies deze deuropener kabel voor een efficiënte en praktische oplossing, zodat je altijd probleemloos kunt rijden
€ 25,11
Ontgrendelingshendel achterklep Aixam 721, Scouty (fase 1)

Ontgrendelingshendel achterklep Aixam 721 en Scouty (fase 1) Heb je problemen met het openen van je kofferbak? Wij bieden u tegen een ultra scherpe prijs deze interieur hendel om uw kofferbak te openen. Speciaal ontworpen voor de 721 en Scouty fase 1 van het merk Aixam
€ 20,42