Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

JDM ALOË lichaam

Om de talrijke breuken die de carrosserie van uw auto kan ondergaan te compenseren, is de Aloes gedurende de gehele levensduur biedt ons bedrijf een reeks aanpasbare reserveonderdelen voor Aloes van het merk JDM.

Actieve filters

Carrosserie klinknagel

LICHAAM RIVET Met deze extra grote kop carrosserieklinknagels kunt u al uw carrosserieverstevigingen vastzetten. Ze zijn herbruikbaar en kunnen gemakkelijk in een oogwenk worden geïnstalleerd.
€ 0,40
  • Promo!
Laadklep staker Ligier, Chatenet, Microcar en JDM

Laadklep staker voor Chatenet, Ligier, Microcar en JDM Met het achterklepslot kunt u uw kofferbak vergrendelen; als deze defect is, kan uw kofferbak tijdens het rijden opengaan en is uw auto niet meer veilig zonder rijbewijs.
€ 29,17 € 33,17
  • Promo!
Bumper voor jdm aloë

JDM ALOES Als u de eigenaar van een JDM ALOES bent en u wilt uw voorbumper veranderen, is dit deel voor u! Met altijd de zekerheid van een kortingsprijs!
€ 79,83 € 99,83
  • Promo!
Aloë nm jdm voorbumper

JDM ALOES 2 e fase (nieuw model) Als u de eigenaar van een JDM ALOES tweede fase bent en u wilt uw voorbumper veranderen, is dit deel voor u! Met de zekerheid van een gereduceerde prijs!
€ 79,83 € 99,83
Jdm aloë links/rechts

JDM ALOES Als u nodig hebt om uw spatborden op uw JDM ALOES veranderen, deze afgeprijsde onderdelen zijn voor jou! Met een onberispelijke kwaliteit en een prijs die altijd zo laag is!
€ 60,40
Linkse JDM Aloes

JDM ALOES Als je de vleugels van je JDM ALOES, dan is dit goedkope onderdeel iets voor jou! Met een onberispelijke kwaliteit en een prijs die nog nooit zo laag is geweest!
€ 60,40
  • Promo!
Achterzijde bumper jdm aloes

Voor JDM Aloes Dit ABS kwaliteit aanpasbare deel zal perfect vervangen uw oude bumper van uw JDM Aloes. Hij zal u verbazen door de kwaliteit van zijn afwerking en zijn sterke weerstand tegen schokken.
€ 73,82 € 98,82
  • Promo!
Hood jdm aloë

JDM CAP Aloes Als uw auto zonder een JDM licentie Aloes auto heeft een nieuwe motorkap nodig, dit onderdeel is voor jou gemaakt. Gemaakt van ABS kwaliteit kunststof, voldoet het aan de strengste Europese veiligheidsnormen. Dit afgeprijsde product wordt onbewerkt geleverd (te gronden en te spuiten) en zal perfect op uw voertuig passen.
€ 109,97 € 129,97
Lijm

Voorruitlijm 310 ml Lijm voor bumpers, vleugels, voorruit Deze voorruit- en carrosserielijm is geschikt voor alle VSP-modellen en is het onmisbare accessoire om ervoor te zorgen dat uw voorruit goed vastzit! Gemakkelijk te gebruiken, zorgt voor een perfecte grip op uw voorruit of uw lichaamsdelen door alle trillingen te absorberen.
€ 9,98
Carrosserielijm MS Polymeer 310 ml

Lichaamslijm 310 ml Lijm voor vleugels, motorkap, vleugelwangen en diverse lichaamsdelen. Deze lijm, speciaal ontwikkeld voor ABS-carrosserieën, is geschikt voor alle modellen auto's zonder rijbewijs. De samenstelling van poylmer geeft het een onvergelijkbare elasticiteit en duurzaamheid.
€ 9,88
Handvat voor spuitbus

Universele verfspuitbus Als u wilt schilderen met een professionele afwerking, koop dan dit verfblik met handvat om het aanbrengen van uw verf te vergemakkelijken en een professionele afwerking te krijgen.
€ 5,95
JDM spuitbus verf

Dit verfblik van 400 ml speciaal ontwikkeld voor JDM voertuigen, zal u toelaten om gemakkelijk te schilderen uw spatbord, bumper ... Opgemerkt moet worden dat in het algemeen de output van een spuitbus verf is 5 m2 per liter. Dit betekent dat een spuitbus van 400 ml ongeveer 2 m2 kan bestrijken.
€ 0,00
product

SINTO tweecomponentenplamuur voor het repareren, vullen en lijmen van o.a. autocarrosserieën, motorfietsen..
€ 13,06
product

SINTO standaard plamuur in 115gr voor het herstellen en vullen van carrosserieën
€ 7,01
product

Soepele tweecomponenten polyester mastiek van het merk SINTO voor het repareren, vullen en verlijmen van ondergronden die blootstaan aan frequente thermische schommelingen of trillingen, in 350gr
€ 13,06
product

Soepele tweecomponenten polyester mastiek van het merk SINTO voor het repareren, vullen en verlijmen van ondergronden die blootstaan aan frequente thermische schommelingen of trillingen, in 750gr
€ 20,12
product

SINTO tweecomponenten glasvezelversterkte polyesterplamuur voor de reparatie van grote gebreken aan autocarrosserieën
€ 15,08
product

SINTO merk niet-geweven glasvezel stof
€ 9,03
product

Speciale verf voor het retoucheren en decoreren van SINTO autovelgen
€ 9,98
product

SINTO speciale bumperlak, zwart
€ 10,03
Colle Epoxy

Aixam Ligier Microcar Chatenet Bellier JDM Minauto Grecav Casalini, , , , , , , , Dué Dankzij onze tweecomponenten epoxylijm kun je je VSP gemakkelijk en voordelig lijmen en repareren. Deze lijm past op je Aixam , Chatenet , Ligier , Dué , Minauto , Casalini , Bellier , JDM ... 25 ml verpakking
€ 9,98