Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Scharnieren

Hier vindt u de scharnieren voor kappen, deuren en achterkleppen van auto's zonder vergunning. Ons assortiment omvat onderdelen met de best mogelijke kwaliteit/prijsverhouding om u aanpasbare producten met onvergelijkbare prestaties tegen de laagst mogelijke kosten aan te bieden.

Actieve filters

Linker scharnier voor AIXAM motorkap

Links scharnier voor AIXAM kap Gelijkwaardig aan de originele referentie 7R171 Voor modellen vóór 2010
€ 8,97
Recht scharnier voor AIXAM motorkap

AIXAM-modellen vóór 2010 Als u problemen hebt met het openen of sluiten van uw motorkap, aarzel dan niet om uw scharnier te vervangen. Profiteer van kwaliteitsonderdelen tegen discountprijzen.
€ 8,97
Charnière capot AIXAM

AIXAM motorkapscharnier voor VISION-reeks Als u moeilijkheden hebt om uw motorkap te openen of te sluiten, aarzel dan niet om uw scharnieren te vervangen. Profiteer van kwaliteitsonderdelen tegen discountprijzen.
€ 8,97
Rechter deksel scharnier Aixam

Aixam bereik Vision Als u problemen hebt met het openen of sluiten van uw motorkap, aarzel dan niet om uw scharnier te vervangen. Profiteer van kwaliteitsonderdelen tegen discountprijzen.
€ 8,97
Charnière de capot ligier nova

Voor Ligier Nova Set van 2 kapscharnieren (rechts en links) alleen voor modellen Ligier Alleen Nova-modellen. Als u moeilijkheden hebt om uw kap te openen of te sluiten, aarzel dan niet om ze te vervangen. Profiteer van kwaliteitsonderdelen tegen discountprijzen.
€ 29,14
Achterklepscharnier Aixam

Aixam 400, 500, 400.4, 400 Evo, 500.4, 500.5, Crossline (1 en 2) Voorkom onnodige breuk aan uw achterklep als uw kofferscharnier defect is, vervang het in dat geval zo snel mogelijk en voorkom onnodige carrosseriereparaties.
€ 23,09
Rechter deksel scharnier Ligier, Microcar en Dué

Ligier XTOO R, RS, S, Ixo, JS50, Be sun, Optimax, Microcar CargoMGO3, MGO 4/5, Dué 2, Dué 3 Vervang uw originele rechter kapscharnier voor Ligier, Microcar en Dué aan de beste prijs op Piecesanspermis.fr
€ 52,33
Deurscharnier Microcar MC1, MC2 en Dué First

Microcar MC1, MC2 en Dué First De rol van het deurscharnier is om uw deur aan het chassis van de auto te bevestigen, in geval van verschuiving of zelfs breuk van het onderdeel, vervang het snel. De slechte staat van dit onderdeel kan schade aan uw carrosserie veroorzaken.
€ 64,43
Deur controle sluiting Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, afhalen en Sporteevo De rol van de deurstopper is om de deuropening van uw VSP in een precieze hoek te houden om schade aan uw carrosserie te voorkomen.
€ 10,79
Deurscharnier links Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, afhalen en Sporteevo Na enkele jaren gebruik kunnen de deurscharnieren losraken en een verkeerde uitlijning van de deur veroorzaken.
€ 40,23
Deurscharnier rechts Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, afhalen en Sporteevo Vervang uw deurscharnier voor Chatenet bij de eerste tekenen van slijtage en vermijd een verkeerde uitlijning van de carrosserie.
€ 40,23
Scharnierpen van deur of achterklep Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, afhalen en Sporteevo De scharnierpen wordt gebruikt om het hele openingssysteem van het portier of de achterklep bij elkaar te houden. Als de scharnierpen verbogen is of in slechte staat verkeert, vervang deze dan zo snel mogelijk.
€ 9,58
Motorkapslot Ligier, Microcar en Dué

Ligier XTOO1, 2, XTOO R, RS, S, XTOO MaxOptimax, Ixo, JS50, Microcar CargoMgo 3, 4/5, 6, Dué 2, 3/5, 6 Repareer uw motorkapslot eenvoudig met ons nieuwe en originele onderdeel voor vele modellen van de volgende merken Ligier, Microcar en Dué
€ 51,63
Linker deksel scharnier Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, afhalen en Sporteevo Vervang uw motorkapscharnier na een frontale botsing, deze kan verdraaid zijn en zo de juiste uitlijning van uw motorkap met de rest van de carrosserie verhinderen.
€ 26,12
Rechter deksel scharnier Chatenet

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, afhalen en Sporteevo Vervang uw motorkapscharnier na een frontale botsing, met ons nieuw en origineel onderdeel voor Chatenet aanbod tegen de beste prijs gegarandeerd.
€ 26,12
Motorkapscharnier MGO1/2, F8C

Microcar MGO 1/2, F8C MicrocarOrigineel motorkapscharnier voor VSP . Na verloop van tijd raken de scharnieren van de motorkap van je VSP beschadigd, waardoor je geen gemakkelijke toegang meer hebt tot je motor.
€ 26,52
Charnière gauche de capot

Aixam City, Crosslinecoupé, Crossover emotion-serie Het originele motorkapscharnier aan de linkerkant (bestuurderszijde) is een essentieel onderdeel om ervoor te zorgen dat de motorkap van je kentekenvrije auto goed functioneert. Dit scharnier is gemaakt van duurzame materialen van hoge kwaliteit en zorgt voor stevigheid en stabiliteit van de motorkap, zodat de interne onderdelen van de auto goed worden beschermd. Kies voor dit originele scharnier voor een perfecte pasvorm en optimale functionaliteit, zodat de veiligheid en betrouwbaarheid van je rijbewijsvrije auto gegarandeerd zijn.
€ 8,98
Rechter deksel scharnier Aixam

Aixam City, Crossline, Crossoveremotion Coupé-reeks Het originele motorkapscharnier rechts (passagierszijde) is speciaal ontworpen voor een nauwkeurige en betrouwbare werking van de motorkap van je sportwagen. Dit scharnier is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een uitzonderlijke duurzaamheid en sterkte om de structuur en integriteit van de motorkap te behouden. Kies dit originele scharnier voor een perfecte pasvorm en optimale prestaties, zodat je auto veilig en betrouwbaar in gebruik blijft.
€ 8,97
Charnière droite de capot Aixam

Aixam City, Crossline, Crossover en Coupé Emotion-reeks Het originele rechte motorkapscharnier is een cruciaal element om ervoor te zorgen dat de motorkap van je hatchback goed werkt. Dit hoogwaardige scharnier, dat speciaal is ontworpen om perfect te passen, zorgt ervoor dat de motorkap soepel opent en sluit, waardoor de motor en interne onderdelen worden beschermd. Kies voor dit originele scharnier om de prestaties en duurzaamheid van je rijbewijsvrije auto te behouden en tegelijkertijd de veiligheid tijdens je ritten te garanderen.
€ 9,98
Charnière gauche de capot Aixam

Aixam Citycoupé, Crossover, Crossline uit de Emotion-serie Het originele motorkapscharnier links is een essentieel onderdeel van de motorkap van je hatchback. Dit hoogwaardige scharnier, speciaal ontworpen voor nauwkeurige compatibiliteit, zorgt ervoor dat de motorkap soepel opent en sluit en biedt voldoende bescherming voor de motor en interne onderdelen. Kies dit originele scharnier om de prestaties en duurzaamheid van je rijbewijsvrije auto te behouden en tegelijkertijd de veiligheid op de weg te garanderen
€ 9,98
Charnière gauche de capot Ligier

Ligier XTOO1, XTOO2, XTOO Max Het originele motorkapscharnier aan de linkerkant (bestuurderszijde) is een essentieel onderdeel voor het behoud van de sterkte en functionaliteit van de motorkap van je kentekenvrije auto. Dit scharnier is ontworpen volgens nauwkeurige specificaties voor een perfecte pasvorm en zorgt ervoor dat de motorkap soepel opent en sluit. Kies dit originele onderdeel om de integriteit van je auto te behouden en te zorgen voor optimale prestaties op de lange termijn
€ 53,34
Arrêt de porte Aixam

Aixam Minauto City, Crossline, Crossover, Coupé en GTO uit het Impulsion-gamma, 2011 De originele rubberen deurafdichting aan de rechterzijde (passagierszijde) biedt optimale bescherming en waterdichtheid voor de deur van uw kentekenvrije auto. Deze rubberen einddop is gemaakt van duurzame, slijtvaste materialen, past perfect en vormt een effectieve barrière tegen vocht, stof en geluiden van buitenaf. Kies deze originele rubberen einddop om de integriteit van je auto te behouden, zodat je comfortabel en stil kunt rijden, zelfs op ruwe wegen.
€ 60,40
Charnière de hayon Ligier

Ligier Nova, XTOO1, XTOO2, XTOO Max, XTOO R, RS, S, Optimax II Ligier LigierHet achterklepscharnier is een essentieel vervangingsonderdeel voor voertuigen. Dit scharnier is speciaal vervaardigd voor een perfecte pasvorm op je voertuigmodel en zorgt voor een sterke en veilige bevestiging van de achterklep. Ligier Kies dit kwalitatieve achterklepscharnier om de functionaliteit van je achterklep te behouden en een betrouwbaar gebruik van je voertuig te garanderen. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog voor uw gemoedsrust en een veilige achterklep.
€ 58,23
Romaine fixation de charnière

Romeinse scharnierbevestiging De romeinse scharnierbevestiging is een essentieel bevestigingsmiddel dat wordt gebruikt om portier-, motorkap- en andere scharnieren stevig op hun plaats te houden op je auto. Dit onderdeel zorgt voor de stabiliteit en veiligheid van deze onderdelen en garandeert een soepele werking. Kies deze kwaliteitsborgring om de sterkte en functionaliteit van de scharnieren van je auto te behouden. Bestel dit reserveonderdeel vandaag nog om ervoor te zorgen dat je met een gerust hart kunt rijden en dat de onderdelen van je auto stevig op hun plaats worden gehouden.
€ 8,97
Pivot de charnière de hayon Aixam

Scharnierpen achterklep Aixam Aixam AixamDe scharnierpen van de achterklep is een essentieel vervangingsonderdeel dat speciaal is ontworpen voor voertuigen. Dit onderdeel speelt een cruciale rol bij het openen en sluiten van de achterklep van je voertuig. Kies voor deze kwaliteitsscharnierpen voor de achterklep om de functionaliteit van je achterklep te behouden en een betrouwbaar gebruik van je voertuig te garanderen. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog voor het zorgeloos openen en sluiten van de achterklep.
€ 9,98
Charnière gauche de capot

Aixam City, Crossline, Coupé, Crossover Vision-reeks Het linker motorkapscharnier is een essentieel auto-onderdeel dat de motorkap van je auto aan de bestuurderszijde scharniert en vastzet. Dit scharnier zorgt ervoor dat de motorkap soepel opent en sluit, met behoud van de juiste uitlijning. Kies dit kwaliteitsscharnier voor de motorkap om je auto veilig te houden en een betrouwbare opening en sluiting van de motorkap te garanderen. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog voor een zorgeloze rit.
€ 12,00
Ligier...

Ligier Microcar Dué JS50, JS50L, JS60, MGO3, 4/5, 6, 2, 3/5, 6 Het originele linkerdeurscharnier is een essentieel onderdeel van het bestuurdersportier van je auto. Dit scharnier is speciaal ontworpen voor jouw automodel en zorgt ervoor dat het portier soepel opent en sluit, met behoud van de juiste uitlijning. Kies dit originele deurscharnier om de veiligheid en functionaliteit van het bestuurdersportier van je auto te behouden. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog zodat je met een gerust hart kunt rijden en een betrouwbare toegang hebt tot het interieur van je auto.
€ 17,65
charnière de capot droite

Aixam Minauto City, Coupé, Crossline, Crossover Sensation-reeks, Access Het rechter motorkapscharnier is een essentieel auto-onderdeel dat de motorkap van je auto vastzet. Dit scharnier zorgt voor een betrouwbare werking van de motorkap, zodat je hem in alle veiligheid kunt openen en sluiten. Kies dit kwaliteitsscharnier voor de motorkap om de integriteit van je motorkap te behouden en een probleemloze werking te garanderen. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog voor een probleemloze rit en een veilige motorkap.
€ 9,98
copy of charnière de capot droite

Aixam Minauto City, Coupé, Crossline, Crossover Sensation-reeks, Access Het linkermotorkapscharnier is een essentieel auto-onderdeel dat de motorkap van je auto vastzet. Dit scharnier zorgt voor een betrouwbare werking van de motorkap, zodat je hem in alle veiligheid kunt openen en sluiten. Kies dit kwaliteitsscharnier voor de motorkap om de integriteit van je motorkap te behouden en een probleemloze werking te garanderen. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog voor een probleemloze rit en een veilige motorkap.
€ 8,97
copy of Charnière de porte...

Ligier Microcar Dué JS50, JS50L, JS60, MGO3, 4/5, 6, 2, 3/5, 6 Het originele rechter deurscharnier is een essentieel onderdeel van het bestuurdersportier van je auto. Dit scharnier is speciaal ontworpen voor jouw automodel en zorgt ervoor dat het portier soepel opent en sluit, met behoud van de juiste uitlijning. Kies dit originele deurscharnier om de veiligheid en functionaliteit van het bestuurdersportier van je auto te behouden. Bestel dit vervangingsonderdeel vandaag nog zodat je met een gerust hart kunt rijden en een betrouwbare toegang hebt tot het interieur van je auto.
€ 17,65
  • Nieuw
Charnière de porte

Casalini M14 , M14 2.0 Het deurscharnier is een essentieel onderdeel voor de soepele werking van de deur van een kentekenvrije auto. Het zorgt ervoor dat de deur veilig opent en sluit en garandeert de stabiliteit en uitlijning. Als het scharnier defect raakt, is het belangrijk om het snel te vervangen om ongelukken of schade aan de deur te voorkomen. Bestel nu voor veilig rijden!
€ 46,51
  • Nieuw
Charnière gauche

Casalini M14 , M14 2.0 , M20 , 550 Het linker motorkapscharnier is het element waarop de motorkap van een voertuig rust en draait om toegang te geven tot de motor. Het speelt een essentiële rol bij het correct openen en sluiten van de motorkap. Het is belangrijk dat dit scharnier in goede staat is om een veilig en efficiënt gebruik te garanderen. Bestel nu!
€ 38,62