Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

VLGSVH3AF

Wijzig de onderdelen van uw Aixam E-City Impulsion bereik -VLGSVH3AF- op Piecesanspermis.fr

Volg de tutorials van Stéphano de monteur

Actieve filters

Lijm

Voorruitlijm 310 ml Lijm voor bumpers, vleugels, voorruit Deze voorruit- en carrosserielijm is geschikt voor alle VSP-modellen en is het onmisbare accessoire om ervoor te zorgen dat uw voorruit goed vastzit! Gemakkelijk te gebruiken, zorgt voor een perfecte grip op uw voorruit of uw lichaamsdelen door alle trillingen te absorberen.
€ 9,98
  • Promo!
Barrière schok achterzijde aixam stad 2010

AIXAM STAD 2010 Dit is het product dat u nodig hebt als u de achterbumper van uw AIXAM CITY moet vervangen. Gemakkelijk aan te passen, u zult verleid worden door zijn geweldige kwaliteit en de onklopbare prijs die wij bieden
€ 79,83 € 99,83
  • Promo!
Vleugel front links crossline 2010

AIXAM CROSSLINE van 2010 Deze linker voorvleugel is voor het model Crossline van het merk Aixam uit 2010. Dit kwaliteitsonderdeel zal u ten volle bevredigen, zowel door zijn robuustheid als door zijn gemakkelijke installatie. Wacht niet langer met het vervangen van uw defect onderdeel!
€ 47,35 € 54,35
  • Promo!
Aixam crossline 2010-rechtse front

AIXAM CROSSLINE 2010 Deze rechter voorvleugel is voor het model Crossline 2010 model van het merk Aixam . Dit model zal u tevreden stellen door zijn kwaliteit en zijn voordelige prijs. Wacht niet langer om uw defecte vleugel te repareren en profiteer van de discount prijs.
€ 47,35 € 54,35
Kap voor stad / crossline 2010

AIXAM CITY / CROSSLINE 2010 Deze afdekking is aanpasbaar op vele modellen van AIXAM CITY / CROSSLINE. Zeer betrouwbaar, dit product zal u veel voldoening geven. Zoals altijd is de voorgestelde prijs de laagst mogelijke.
€ 129,97
Been schorsing aixam 2010

AIXAM 2010 Deze veerpoten, ook wel ophangingsarmen genoemd, zijn speciaal ontworpen voor kleine auto's Aixam vanaf 2010. Voor de aixam van de vorige jaren, kunt u op onze site onze andere producten raadplegen die overeenstemmen met uw voertuig.
€ 48,30
  • Promo!
Wasmachine aixam

Met deze ruitensproeiermotor kunt u de ruitensproeiervloeistof naar uw voorruit pompen. Met deze goedkope pomp kunt u uw ruitensproeiermotor vervangen in geval van storing.
€ 12,07 € 20,07
Rétroviseur aixam city impulsion

Aixam City Impuls 2011 Heeft u een nieuwe spiegel nodig voor uw Aixam City Impuls? Dit discount model, perfect aanpasbaar aan uw voertuig zonder rijbewijs, zal uw defecte onderdeel op ideale wijze vervangen. Vergeet niet de gewenste kant te kiezen (bestuurder of passagier) alvorens te valideren.
€ 68,57
Rechterkant (passagier)

Aixam Crossover Uw auto zonder rijbewijs Aixam Crossover een nieuwe achteruitkijkspiegel nodig heeft? Dit goedkope model zal perfect op uw voertuig passen en het zijn oorspronkelijke look en veiligheid teruggeven. Vergeet niet de gewenste kant te kiezen (bestuurder of passagier) alvorens te valideren.
€ 68,57
2 poolklem +/-

Voor alle voertuigen zonder rijbewijs. Om een elektrische storing te voorkomen, mag u niet vergeten uw accupolen te vervangen, want die kunnen oxideren.
€ 5,34
Vis de fixation Noir - 7R349

Voor Aixam Je moet de bumper van je Aixam maar je hebt niet de schroeven om het te repareren. Maak je geen zorgen, we bieden je nu de bumper bevestigingsschroeven. Ze zijn alleen bruikbaar op auto's zonder licentie van het merk Aixam. We hebben ook deze schroef van bevestiging van grijze kleur
€ 4,24
Achterbumper City 2010 Koolstof - 7AR029

Aixam City 2010 Deze carbon effect achterbumper zal perfect passen op uw model van voertuig zonder licentie van merk Aixam City uit de 2010 reeks. Zijn lage prijs en zijn ABS kwaliteit zullen aan uw verwachtingen voldoen.
€ 196,63
Binnen achterklep Aixam 2010 en bereik Vision - 7XB460 - 7AR460

Aixam 2010 en Impuls reeks Deze achterklep is compatibel met de modellen van het Impulsion-gamma van de fabrikant van voertuigen zonder rijbewijs Aixam. Robuust en van kwaliteit dankzij zijn vervaardiging uit ABS-kunststof, zal deze binnenachterklep uw kofferbak zijn oorspronkelijke aspect teruggeven.
€ 79,56
Sleutel voor lintoliefilter

Het vervangen van uw oliefilter is een koud kunstje met deze bandsleutel. Verwijder uw oude filter en draai de nieuwe gemakkelijk vast met dit kwaliteitsgereedschap tegen een discountprijs.
€ 6,86
Universele hoorn

Uw trouwe hoorn reageert niet meer op uw verzoeken? Verander het voor deze gloednieuwe hoorn aangeboden door Piecesanspermis.fr. Dit onmisbare veiligheidselement kan gemakkelijk en zonder vergunning op uw voertuig worden gemonteerd. 2.5.0.0
€ 17,95
AIXAM zwarte binnen deurgreep

Zwarte binnendeurkruk rechts of links Aixam Deze zwarte interieur deurklink voor voertuigen zonder een licentie van het merk Aixam is ontworpen om uw originele beschadigde model te vervangen. Aan te passen aan de bestuurders- of passagierszijde, deze handgreep past op de volgende voertuigen: 721, 741, 751, City, Roadline, Scouty, Crossline, City 2010, Crossline 2010, Crossover, GTO, Vision.
€ 25,21
Poignée de porte intérieure noire Aixam

Binnendeurkruk verchroomd rechts of links Aixam Deze zwarte interieur deurklink voor voertuigen zonder een licentie van het merk Aixam is ontworpen om uw originele beschadigde model te vervangen. Aan te passen aan de bestuurders- of passagierszijde, deze handgreep past op de volgende voertuigen: 721, 741, 751, City, Roadline, Scouty, Crossline, City 2010, Crossline 2010, Crossover, GTO, Vision.
€ 35,19
  • Promo!
Motoroliedruksensor Kubota

Oliedruksensor voor motor Kubota Voor vervanging van uw oliedruksensor indien uw auto is uitgerust met een motor van het merk Kubota.
€ 12,01 € 13,01
Hoofdremcilinder Aixam

Hoofdremcilinder voor AIXAM wagens vanaf 2010 De verbinding wordt gemaakt met 4 slangen De hoofdremcilinder zet de remvloeistof onder druk en verdeelt deze over de voor- en achterwielen en kan de oorzaak zijn van het gebrek aan remkracht
€ 38,21
Lève-vitre pour AIXAM de 2010 à 2015

AIXAM van 2010 tot 2015 Om uw autoruit te reparerenAixam van 2010 tot 2015, is er niets beter dan onze raamregelaars! Inderdaad, onze producten combineren een onberispelijke kwaliteit met een uiterst competitieve prijs. Regelaar voor het raam aan de passagierskant.
€ 127,96
Lève-vitre pour AIXAM de 2010 à 2015

AIXAM van 2010 tot 2015 Om uw 2010 tot 2015 Aixam ruit te repareren, is er niets beters dan onze raamregelaars! Inderdaad, onze producten combineren een onberispelijke kwaliteit met een uiterst competitieve prijs. Raamregelaar bestuurderskant.
€ 127,96
  • Promo!
Stuurstang Aixam impulsbereik en Vision

Aixam GTO, City, Crossline, CrossoverImpulse coupé, Vision en Sensation U voelt trillingen of een abnormale speling in uw stuurinrichting en bij controle merkt u dat uw stuurstangen beschadigd zijn. Vervang ze door onze originele equivalente onderdelen voor de modellen City, CrosslineCoupé modellen, CrossoverE-coupé, en modellen van Minauto
€ 26,13 € 28,13
Buiten deurgreep rechts Aixam

Aixam City, CrossoverCut, Crossline en GTO (Impulsbereik, Vision en Sensation) Uw chromen buitenkruk werkt niet meer naar behoren, aarzel dan niet en vervang hem door ons origineel onderdeel. Speciaal ontworpen voor de modellen CityCoupé, CrosslineCrtossover en GTO impulsbereik, Vision en Sensation.
€ 39,22
Buitenste linker handvat Aixam

Aixam City, CrosslineCut, Crossover, GTO (Impulsbereik, Vision en Sensation) Vervang de handgreep aan bestuurderszijde door ons nieuw en origineel onderdeel tegen een lagere prijs dan die van de dealer. Speciaal ontworpen voor modellen CityCoupé, Crossover, Crossline en GTO impuls reikwijdte, Vision en Sensation het merk Aixam.
€ 39,22
Handgreep buitendeur, rechts Aixam

Aixam City, Crossline, CrossoverCoupé en GTO (Impulsbereik, Vision en Sensation) Piecesanspermis.fr biedt u deze zwarte passagier kant handvat tegen een zeer concurrerende prijs om te herstellen van uw auto zonder een licentie van merk Aixam tegen lage kosten.
€ 25,11
Buitenkant linker handvat zwart Aixam

Aixam City, Crossline, CrossoverCoupé en GTO (Impulsbereik, Vision en Sensation) Specialist van het vervangstuk van auto zonder vergunning, stellen wij hier deze handgreep aan de bestuurderskant aan onklopbare prijs voor. Vertrouw op de expertise van Piecesanspermis.fr
€ 25,11
Deurklink Basis Links Aixam

Aixam CityCut, Crossline, Crossover en GTO (Impulsbereik, Vision en Sensation) De krukbasis (of kruksteun) is een essentieel onderdeel van uw deurkruk. Als u merkt dat het defect is, aarzel dan niet om het zo snel mogelijk te vervangen door ons onderdeel bestemd voor de vele modellen van het merk Aixam
€ 28,23
Deurgreep bodemplaat, rechts Aixam

Aixam CityCut, Crossline, Crossover en GTO (Impulsbereik, Vision en Sensation) De basis van je deurklink is defect? Dankzij Piecesanspermis.fr, zult u zitten kundig voor uw auto repareren en een heleboel geld besparen door te kiezen voor de beste kwaliteit/prijs verhouding reserveonderdelen.
€ 28,23
Afdichting voorruit Aixam City, Crossline, Crossovercoupé en GTO

Aixam City, Crossline, CrossoverCoupé en GTO impulsbereik, Vision en Sensation Als u uw voorruit moet vervangen, aarzel dan niet om tegelijkertijd uw voorruitafdichting te vervangen om een perfecte afdichting van uw voorruit te garanderen.
€ 30,15
Voorste linker spatbord bevestiging Aixam

Aixam CityCorssline, Coupé, Crossover en GTO (Impulsbereik) en Minauto II en Cross II Uw carrosseriereparaties aan uw auto uitvoeren zonder vergunning Aixam dankzij Piecesanspermis.fr, deze linker voorvleugel vaststelling zal voldoen aan u door zijn kortingsprijs.
€ 12,00
Bevestiging van het rechter voorspatbord Aixam

Aixam City, CrosslineCut, Crossover, GTO (Impulsbereik) en Minauto II en Cross II Uw carrosseriereparaties aan uw auto uitvoeren zonder vergunning Aixam dankzij Piecesanspermis.fr, deze linker voorvleugel vaststelling zal voldoen aan u door zijn korting prijs en de kwaliteit.
€ 12,00
Kabel handschoenenkastje Aixam

Aixam City, CrosslineCut, Crossover en GTO (Impulsbereik, Vision, Sensation en Emotie bereik) Aarzel niet om ze te vervangen bij de eerste tekenen van slijtage.
€ 7,97
Plastic lichaamsklinknagel Aixam, Ligier, Microcardué

Plastic klinknagel voor carrosserieën Aixam, Ligier, Microcar en Dué Deze plastic klinknagels worden hoofdzakelijk gebruikt voor het bevestigen van geluiddempende delen in de motorruimte, spatborden of beschermingen onder de motor.
€ 1,82
Cilinder Aixam City, GTO (Impuls en Vision)

Cilinder Aixam City, GTO (Impuls en Vision) Deze achterklep actuator voor City en GTO impuls en Vision is het onderdeel dat u nodig heeft als u een cilinder moet vervangen op uw Aixam. Hoge kwaliteit en eenvoudig te installeren.
€ 11,60
Beluchter Aixam ivoorkleurige afwerking

Aixam CityCut, Crossline, Crossover en GTO (Impulsbereik en Vision 1e montage) Vervang uw dashboard beluchter voor Aixam van de Impuls reeks en Vision met onze nieuwe en originele onderdeel tegen kortingsprijs.
€ 28,13
Beluchter Aixam carbon afwerking

Aixam City, CrosslineCut, Crossover en GTO (Impuls en Vision 1e montage) Vervang uw dashboard beluchter op uw Aixam uit de Impulse-reeks of Vision in 1e montage met onze nieuwe en originele onderdeel tegen de beste prijs.
€ 33,17
Motor voor ruitenwisser Aixam impulsbereik en Vision

Aixam CityCut, Crossline, Crossover en GTO (Impulsbereik en Vision) en Minauto Uw ruitenwisserbladen werken niet meer, het is zeker te wijten aan uw voorste ruitenwissermotor. Profiteer van ons nieuwe en aanpasbare onderdeel van gelijkwaardige kwaliteit als het originele.
€ 125,94
Slotdeksel links Aixam impulsbereik en Vision

Aixam CityCut, Crossline, Crossover en GTO impulsbereik en Vision Ontbreekt het slot op je handvat? Vervang het door ons nieuw en origineel onderdeel voor de Impulse en Vision van het merk Aixam
€ 15,02
Slotdeksel rechts Aixam impuls en Vision

Aixam CityCut, Crossline, Crossover en GTO impulsbereik en Vision De afdekking voor het slot van de rechterdeurgreep biedt uw voertuig extra veiligheid, aangezien ze toegang tot het slot van uw PSV-deur verhindert Aixam impuls en Vision.
€ 12,00
Cover Striker Aixam

Aixam City, CrosslineCut, Crossover en GTO impulsbereik, Vision, Sensation en Emotie Sluit uw kap niet meer goed? Het is waarschijnlijk de linker die kapot is. Aarzel niet om het te veranderen. Deze kleine reparatie neemt minder dan 5 minuten in beslag en is zeer eenvoudig uit te voeren, zelfs voor een beginner.
€ 19,87
Tegenplaat motorkapdeksel

Aixam City, Crossline, CrossoverCoupé (Impulse range, Vision en Sensation) Kun je je kap niet meer dicht doen? Vergeet niet te controleren of de sluiting niet gebroken is! U kunt het deksel of de tegenplaat gemakkelijk vervangen en zo zorgen voor een goede sluiting van uw motorkap Aixam.
€ 5,84
Achterklepschakelaar Aixam

Aixam CityCut, Crossline, Crossover en GTO (Impulsbereik, Vision en Sensation) De achterklepschakelaar regelt het openen van de kofferbak, het is een onderdeel met elektrische verbindingen dat na verloop van tijd defect kan raken.
€ 22,08