Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Rek Aixam

AixamOntdek onze rekken van hoge kwaliteit, speciaal ontworpen voor auto's zonder rijbewijs. Ze zijn vervaardigd met het oog op uitzonderlijke duurzaamheid, zijn eenvoudig te installeren en verkrijgbaar in aanpasbare versies voor maximale flexibiliteit.

Kenmerken :

  • Superieure kwaliteit: Gemaakt van robuuste materialen voor een lange levensduur.
  • AixamInstallatiegemak: Ontworpen om perfect bij de modellen te passen.
  • Aanpasbaarheid: Verkrijgbaar in aanpasbare versies voor maximale flexibiliteit.

Actieve filters

Crémaillère de direction Aixam

Aixam City, Coupé, Crossline, Crossover, GTO uit de assortimenten Impulsion, Sensation en Vision. Aixam Verbeter de wegligging en betrouwbaarheid van je auto met ons vervangende stuurhuis. Ons stuurhuis is speciaal ontworpen voor een reeks modellen en biedt een soepele, nauwkeurige respons, zodat je comfortabel en veilig kunt rijden. AixamVervang je versleten of defecte stuurhuis eenvoudig door ons vervangende model om de wegligging en veiligheid van je . Bestel vandaag nog om veilig en zelfverzekerd te kunnen rijden met je rijbewijsvrije auto.
€ 157,20
Stuurhuis Aixam

AIXAM 721 / 741 / 751 / City / CROSSLINE / ROADLINE EN SCOUTY De richting van uw auto zonder rijbewijs Aixam iets te wensen overlaat? Heb je er al aan gedacht om je stuurhuis te controleren? Piecesanspermis.fr biedt u dit deel gewijd aan modellen van 2005 tot 2009 van de fabrikant. De kwaliteit en betrouwbaarheid van dit product tegen een gereduceerde prijs zal uw voertuig weer op het juiste spoor zetten
€ 215,78
AIXAM stuurhuis

AIXAM City / Crossline / Cut / Crossover / GTO (Impulsbereik, Vision en Sensation) je auto besturen zonder rijbewijs Aixam iets te wensen overlaat? Heb je er al aan gedacht om je stuurhuis te controleren? Piecesanspermis.fr biedt u dit deel gewijd aan de modellen van de gamma's Impulsion, Vision en Sensation. De kwaliteit en betrouwbaarheid tegen een discountprijs van dit product zal uw voertuig weer op het juiste spoor zetten.
€ 190,58
Colonne de direction - Aixam

Aixam Stuurkolom / Minauto AixamOntdek onze originele stuurkolom, speciaal ontworpen voor voertuigen. Met zijn uitzonderlijke duurzaamheid en betrouwbare prestaties biedt onze originele stuurkolom extra gemoedsrust voor je dagelijkse woon-werkverkeer en avonturen op de weg. AixamKies voor onze originele stuurkolom, ontworpen om aan de hoge eisen van je auto te voldoen, en geniet van een veilige, zorgeloze rijervaring.
€ 167,28
Flector tak

Stuurbocht voor AIXAM, BELLIER De stuurflector wordt gebruikt om de koppelingen tussen de heugel en de stuurkolom te "dempen". Het is aanpasbaar op de karren van merk Bellier en Aixam . Koop ook op piecesanspermis.fr uw andere delen van verbinding met de grond voor voertuig zonder rijbewijs.
€ 9,08
Balg

AIXAM / LIGIER / MICROCAR / JDM / CHATENET / ERAD / BELLIER ... Deze stuurbalg of ook wel "stuurbalg" genoemd is standaard en compatibel met alle merken auto's zonder rijbewijs. Op onze website vindt u ook vet om uw stuurbalg te installeren.
€ 3,53