Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Schakelaar Casalini

CasaliniOntdek onze hoogwaardige alarm- en kachelbedieningsknoppen voor kentekenloze auto's van . Deze knoppen zijn ontworpen voor eenvoudige installatie en uitzonderlijke duurzaamheid en geven je betrouwbare prestaties.

Actieve filters

  • Nieuw
Interupteur de réglage des phares

Casalini Sulky , M10 , M110 , M12 , M14 De koplampverstelschakelaar voor auto's zonder rijbewijs is een essentieel onderdeel waarmee de bestuurder de hoek van de koplampen van het voertuig kan regelen en aanpassen. Met deze schakelaar kan de hoogte van de koplampen worden aangepast om de zichtbaarheid 's nachts te optimaliseren en te voorkomen dat andere bestuurders worden verblind. Dit is een belangrijk veiligheidskenmerk voor veilig rijden, vooral bij weinig licht. Bestel nu!
€ 34,97
  • Nieuw
Interrupteur de warning

Casalini M14 , M14 2.0 De waarschuwingsschakelaar is een essentieel onderdeel voor kentekenvrije auto's, waarmee de alarmknipperlichten in geval van nood gelijktijdig kunnen worden geactiveerd. Je kunt dit veiligheidsitem en vele andere gemakkelijk vinden op onze website met reserveonderdelen voor kentekenvrije auto's. Bestel nu!
€ 40,94
  • Nieuw
Interrupteur réglage rétroviseur

Casalini M14 , M14 2.0 , M20 De schakelaar voor spiegelverstelling voor auto's zonder rijbewijs is een essentieel onderdeel voor het eenvoudig en nauwkeurig instellen van de hoek van de buitenspiegel. Met deze compacte en eenvoudig te installeren schakelaar kun je de afstelling van je spiegel gemakkelijk regelen, zodat je veilig kunt rijden. Vind nu het model dat compatibel is met jouw voertuig op onze website met reserveonderdelen voor auto's zonder rijbewijs. Bestel nu!
€ 26,12
  • Nieuw
Interrupteur de warning Casalini

Casalini M20 De waarschuwingsschakelaar is een essentieel onderdeel voor het signaleren van gevaar of een noodsituatie op kentekenvrije auto's. Vind de jouwe op onze website met onderdelen voor kentekenvrije auto's en garandeer de veiligheid van je voertuig in alle omstandigheden. Bestel nu!
€ 39,63