Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Autostarter zonder vergunning

Wacht niet tot je een totale uitval hebt, verander je starter bij het eerste teken van zwakte. Een vermoeide starter overleeft de winter meestal niet! Als de motor draait maar niet start, is het niet noodzakelijkerwijs een accu, starter of dynamo storing, maar het kan te wijten zijn aan een andere storing (bijvoorbeeld ontsteking, brandstof storing, enz.) Mini-auto parts.nl biedt daarom zijn starters tegen onklopbare prijzen voor auto's zonder een licentie!

Actieve filters

Starter kubota engine

Aangepast aan AIXAM BEHALVE ÉÉN CYLINDER Deze starter is ontworpen om te werken op motoren Kubota motoren, behalve eencilinder.
€ 113,44
  • Promo!
Starter lombardini aanpasbaar - 5840209

Starter lombardini aanpasbaar voor vliegwiel met 73 tanden Deze starter is gewijd aan voertuigen zonder rijbewijs met een motor Lombardinizoals Microcar Virgo (2 en 3) en MC1 / MC2, alsmede vele voertuigen van de Ligier. Het vliegwiel van uw vsp moet 73 tanden hebben om compatibel te zijn met deze starter.
€ 100,58 € 190,58
  • Promo!
Aanpasbare motorstarter Lombardini ( 90 tanden )

Starter Lombardini aanpasbaar 90 tanden Deze starter is speciaal ontworpen voor voertuigen zonder vergunning die zijn uitgerust met een motor Lombardini zal je een zeer efficiënte start geven.
€ 100,58 € 190,58
Oorspronkelijke starter Lombardini LWD 442 DCi

Oorspronkelijke starter Lombardini LDW 442 en 492 DCi Deze originele starter is speciaal aangepast aan de auto's zonder rijbewijs uitgerust met een motor LDW442 en 492 DCi dat het is voor Microcar Ligier, ChatenetJDM of Grecav deze starter zal noodzakelijkerwijs passen op uw auto zonder een licentie.
€ 241,50
Starter yanmar

YANMAR tweecilinder starter Deze starter is ontworpen om te worden gemonteerd op tweecilindermotoren van het merk Yanmar . Onmisbaar als uw auto is uitgerust met dit type motor, zal het aan uw verwachtingen voldoen met een onberispelijke kwaliteit en een aantrekkelijke prijs!
€ 109,91
Lombardini oorspronkelijke starter

LOMBARDINI STARTER VOOR VLIEGWIEL 73 TANDEN Deze starter Lombardini is aanpasbaar op de motoren van hetzelfde merk. Dit onderdeel is geschikt voor een kroon van 73 tanden, een gegeven om rekening mee te houden bij de bestelling. Het kan worden gemonteerd op de Virgo (2 en 3), MC1 en MC2 van Microcar en ook op veel voertuigen van het merk Ligier .
€ 251,08
Lombardini oorspronkelijke starter

ORIGINELE LOMBARDINI STARTER VOOR KROONWIEL 90 TANDEN VOOR MICROCAR LYRA - VIRGO 1 / LIGIER / JDM / CHATENET / BELLIER / ERAD / ETC... Deze originele starter is aanpasbaar op de volgende motoren Lombardini. Dit model is compatibel met een kroon van 90 tanden en kan worden aangepast aan de modellen Lyra en Virgo Virgo 1 modellen en op verschillende modellen van Ligier, Chatenet , JDM , Bellier en Erad.
€ 199,65
Démarreur Mitsubishi adaptable

Mitsubishi aanpasbare starter voor Casalini Casalini Zorg ervoor dat uw Mitsubishi-motor betrouwbaar start met onze Mitsubishi-aanpasbare starter. Ontworpen om perfect te passen bij de Mitsubishi-motorspecificaties, biedt onze starter optimaal startvermogen om uw voertuig soepel te laten rijden. CasaliniGemakkelijk te installeren, onze Mitsubishi aanpasbare starter is het essentiële accessoire om uw voertuig betrouwbaar te laten rijden. Bestel vandaag nog voor een betrouwbare start op elke reis
€ 190,58
Originele Mitsubishi starter

Originele Mitsubishi starter voor Casalini U ondervindt startproblemen op uw Casalini uitgerust met een Mitsubishi motor, bieden wij u deze originele starter aan een kortingsprijs op Piecesanspermis.fr
€ 431,47
Starter lombardini originele mono

LOMBARDINI MONO 15LD Deze originele starter is bruikbaar voor karren uitgerust met een 15 LD ééncilinder motor van het merk Lombardini . Deze referentie, van superieure kwaliteit, is gemakkelijk te installeren en u profiteert altijd van een discountprijs!
€ 251,08
Starter yanmar

YANMAR ééncilinderstarter gemonteerd op MICROCAR LYRA, enz... Deze originele starter is aanpasbaar op de ééncilinder motoren van het merk Yanmar . Het zal zich aanpassen aan uw Microcar zonder moeite. Met zo'n aantrekkelijke prijs, is het moeilijk om te weerstaan!
€ 230,91
Borstelhouder voor YANMAR starter

HITACHI starter (YANMAR) Deze Hitachi borstelhouder is ontworpen om te passen op de motor Yanmar . Met een eenvoudige installatie en een voordelige prijs, is dit onderdeel voor u gemaakt !
€ 37,21
LOMBARDINI FOCS starterborstelhouder

Vliegwiel tandwiel 73 tanden Deze originele borstelhouder voor starter Lombardini FOCS is een onderdeel dat past op de 73 tands vliegwielkronen. Met een goede prijs en hoge kwaliteit, aarzel niet om deze referentie te bestellen!
€ 35,19
LOMBARDINI FOCS starterborstelhouder

90 tanden vliegwiel ring tandwiel Deze originele borstelhouder voor Lombardini FOCS is gereserveerd voor de 90 tanden motorkroon. Een informatie om rekening mee te houden bij het bestellen, aarzel niet om uw defecte onderdeel te vervangen!
€ 37,21
LOMBARDINI starter relais

LOMBARDINI FOCS TWEE CILINDER Dit startrelais is aanpasbaar aan de Lombardini FOCS tweecilinder motoren. Zeer goed gemaakt, dit gemakkelijk te monteren onderdeel zal u verleiden met zijn discount prijs!
€ 58,99
YANMAR startrelais

HITACHI STARTER (YANMAR) Deze Hitachi starter is compatibel met de volgende starters Yanmar . Gemakkelijk te installeren, met een aantrekkelijke aankoopprijs, deze referentie heeft alles om u te verleiden!
€ 59,49
Relay starter aixam denso

Denso motor starter relais Kubota Dit startrelais voor Aixam is gemonteerd op de originele DENSO starters. Het zal de vervanging van uw complete Denso starter vermijden. Een deel van kwaliteit en grote betrouwbaarheid met behoud van een discount prijs.
€ 59,49