Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Distribution

Piecesanspermis.fr biedt u een ruime keuze aan reserveonderdelen voor VSP's uitgerust met een Lombardini motor.

Actieve filters

Courroie adaptable Lombardini Focs et Progress

Motor Lombardini Focs en Progress Dit onderdeel is alleen compatibel met auto's zonder rijbewijs die zijn uitgerust met een motor Lombardini Focs of Progress. Deze aanpasbare distributieriem vervangt gemakkelijk uw oude versleten of kapotte distributieriem tegen een discountprijs.
€ 25,11
 • Promo!
Spanrol

Aanpasbare distributieriemspanner Deze distributieriemspanner is ontworpen voor de motor Lombardini Focs LDW502 motor. Dit onderdeel zorgt voor de spanning van uw riem, het breken ervan kan leiden tot het uitvallen van uw motor.
€ 34,38 € 58,38
Riem engine benzine distributie

benzinemotor LOMBARDINI LGW 523MPI Deze distributieriem is gereserveerd voor de benzinemotor van het merk Lombardini model LGW 523MPI. Dit onderdeel is gemakkelijk te monteren en heeft een aantrekkelijke prijs, wacht niet langer om uw defecte riem te vervangen!
€ 48,16
Riem distributie 109 tanden

109 TANDEN ORIGINELE LOMBARDINI Deze originele distributieriem heeft 109 tanden, hij kan gemonteerd worden op motoren van het merk Lombardini . Het komt overeen met de waterpomp modellen met 21 tanden, een informatie om rekening mee te houden bij het bestellen!
€ 49,41
Riem distributie 108 tanden

108 TANDEN ORIGINELE LOMBARDINI 2E MONTAGE VOOR WATERPOMP 19 TANDEN Deze originele distributieriem heeft 108 tanden, hij kan gemonteerd worden op motoren van het merk Lombardini . Het komt overeen met de waterpomp modellen met 19 tanden, een informatie om rekening mee te houden bij het bestellen!
€ 48,16
 • Aanbieding!
 • Promo!
Distributie kit Lombardini

Motor timing kit Lombardini Focs en Progress (zonder waterpomp) Als u uw distributiesysteem moet vernieuwen, aarzel dan niet om onze distributieset te kopen, inclusief 1 riem met 108 tanden, 1 spanner. Speciaal ontwikkeld voor Focs en Progress aanpasbaar van het merk Lombardini deze kit zal u betrouwbaarheid en gemoedsrust bieden.
€ 66,55 € 110,92
 • Promo!
Roller spanner

Distributieriemspanner Lombardini LWD 502 Deze distributieriemspanner is voor de originele Focs Lombardini focs LDW502 motor. Breuk hiervan kan leiden tot motorbreuk, dus wacht niet langer met het vervangen van uw defecte onderdeel!
€ 55,45 € 66,55
 • Promo!
Pomp water 19 tanden

Waterpomp voor LOMBARDINI Focs LDW502 motor Deze waterpomp is uitgerust met 19 tanden en is compatibel met de Focs Lombardini focs type motoren. Hij kan ook worden aangepast aan de benzinemotor; Betrouwbaar en gemakkelijk te monteren, moeilijk te weerstaan aan zijn discount prijs!
€ 55,56 € 80,56
Originele waterpomp Lombardini Focs en Progress

Originele waterpomp Lombardini Focs en Progress De waterpomp is essentieel voor de koeling van uw motor en moet worden vervangen bij het eerste teken van zwakte. Profiteer van ons origineel onderdeel Lombardini op Piecesanspermis.fr.
€ 126,95
originele distributieset Lombardini Focs en Progress

Originele timing kit Lombardini Focs en Progress Je moet je timing opnieuw doen op je auto met een nieuwe motor Lombardini Focs en Progress? Wij bieden u deze originele kit om uw reparaties uit te voeren tegen een lagere kostprijs maar met kwaliteitsonderdelen.
€ 220,83
Motor tuimelaar asbout Lombardini Focs en Progress

Ligier Microcar Dué Chatenet JDM Bellier, , , , , Grecav Je tuimelstift is verbogen of de toerentalstap is verkeerd. Vervang hem door onze originele tuimelstift voor Lombardini Focs en Progress motoren.
€ 2,02
Soupape d'échappement moteur Lombardini Focs et Progress

Microcar Ligier Chatenet Bellier Dué Grecav, , , , Jdm, , met Lombardini Focs en Progress motoren Behoud de optimale prestaties van je uitlaatsysteem met onze hoogwaardige originele uitlaatklep. Onze uitlaatklep is gemaakt van duurzame en slijtvaste materialen en zorgt voor een efficiënte stroom van uitlaatgassen, waardoor de algehele prestaties van je auto verbeteren. Deze uitlaatklep is speciaal ontworpen voor jouw model rijbewijsvrije auto en biedt eenvoudige installatie en nauwkeurige compatibiliteit. Kies onze originele uitlaatklep voor een soepele werking van de motor en minder uitstoot, terwijl de levensduur van je uitlaatsysteem wordt verlengd
€ 20,06
Capteur arbre à cames moteur Lombardini LGW523

Microcar Ligier Aixam Chatenet Virgo, Ambra, Nova, Be Up, 500.5, Barooder Lombardini LGW523 Moet je je originele kabelassensor vervangen? Microcar , Ligier , Aixam , Chatenet ? Microcar Ligier Aixam Chatenet Koop ons nieuwe originele onderdeel speciaal ontworpen voor Virgo, Ambra, Nova, Be Up, 500.5, Barooder. Alleen met Lombardini LGW523 benzinemotor.
€ 161,56
Ontluchtingsslang

Microcar, Ligier, Chatenetjdm, Dué, Belliergrecav met motor Lombardini Focs en Progress Moet u uw ontluchtingsslang vervangen Microcar , Ligier jDM , Dué , Bellier grecav , Chatenet ? Koop onze nieuwe en originele onderdelen voor de onderstaande modellen.
€ 20,07
Vis de villebrequin moteur Lombardini Focs et Progress

Microcar Ligier Chatenet Bellier JDM Dué, , , , , Grecav Zorg voor de sterkte en betrouwbaarheid van je motor met onze originele M16 krukasbout, speciaal ontworpen voor een nauwkeurige passing en optimale prestaties. Deze krukasbout is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt superieure sterkte en maximale duurzaamheid, waardoor je motor soepel en stabiel blijft draaien. Kies onze originele krukasbout voor optimale motorprestaties en blijvende gemoedsrust
€ 7,96
Oliepompsleutel Lombardini Focs en Progress

Ligier Microcar Bellier JDM Chatenet Dué, , , , , Grecav De sleutel is essentieel voor de correcte hermontage van je oliepomp, waardoor de rotatieas kan worden geïndexeerd. Originele sleutel voor Lombardini Focs en Progress motoren
€ 8,87
Capteur de phase moteur Lombardini essence 523 MPI

Aixam Microcar Ligier Chatenet, , , met Lombardini LGW 523 MPI motor Moet je je fasesensor vervangen? Koop ons nieuwe en originele onderdeel, speciaal ontworpen voor onderstaande modellen met Lombardini LGW 523 MPI motor.
€ 59,59
Ventilator steunpen Lombardini Focs en Progress

Microcar Lyra, VirgomC1, MC2, MC Highland, Ligier 162, Ambra, Chatenet Stellamedia, BaroodercH26, Bellier Divane, Opalejdm Titane 1, 2, 3, Albizia, Abacadué Firs, Grecav Eke 1, 2, Eke Pick Up, Sonique met motor Lombardini Focs en Progress Moet u uw ventilatorsteunas vervangen? Koop onze nieuwe en originele onderdeel ontworpen voor de bovenstaande modellen met motor Lombardini Focs en Progress. Lengte: 64 mm Binnendiameter: 10 mm Buitendiameter: 17 mm
€ 10,77
Supplément de couple Lombardini Focs et Progress

Microcar Ligier Chatenet Bellier JDM Grecav, , , , DUÉ, met Lombardini Focs en progressiemotor Verbeter de prestaties van je auto met onze originele Lombardini koppelsupplement. Gemaakt van hoogwaardige materialen en volgens de hoogste productienormen, biedt deze koppelaanvulling een merkbare verbetering van de prestaties van je auto zonder afbreuk te doen aan de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de motor. Bestel vandaag nog en geniet van een dynamischer en responsiever rijgedrag, voor een verbeterde en meer belonende rijervaring
€ 53,34
Vis de bielle

Ligier Microcar Dué Chatenet Bellier JDM, , , , , met Lombardini Focs & Progress motor Originele drijfstangbouten zijn essentiële onderdelen voor een stabiele en veilige verbinding tussen de verschillende onderdelen van de motor van je auto. Nauwkeurig vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen, garanderen deze bouten uitzonderlijke sterkte en duurzaamheid, zodat je motor betrouwbaar en efficiënt loopt. Kies voor deze originele schroeven om de optimale prestaties van je motor te behouden en ervoor te zorgen dat je met het volste vertrouwen rijdt
€ 3,93
Vis de fixation du volant moteur

Ligier Microcar Chatenet Dué Grecav Bellier, , , , , JDM De originele bevestigingsbout voor het vliegwiel is een essentieel onderdeel voor het behoud van de sterkte en stabiliteit van je motorsysteem. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze bout een uitzonderlijke weerstand tegen slijtage en zorgt voor een betrouwbare bevestiging van het vliegwiel. Dankzij het nauwkeurige ontwerp en de superieure duurzaamheid zorgt hij voor een optimale werking van de motor en vermindert hij het risico op storingen. Kies deze originele vliegwielbevestigingsbout om de prestaties en betrouwbaarheid van je rijbewijsvrije auto te garanderen.
€ 3,53
Pompe à huile

€ 0,00
Carter de distribution

Lombardini motor LDW 502 Focs, LDW 502 Progress, LGW 523, LGW 523 MPI De distributiekap is een essentieel onderdeel voor de bescherming van uw distributieriem en het gehele systeem en moet bij de eerste tekenen van breuk worden vervangen.
€ 52,33
Masselotte de régulation Lombardini

Lombardini Focs, Progress, 502 Euro 4 motorregelgewicht Het nokkenasregelgewicht zorgt voor de juiste werking en uitbalancering van de nokkenas bij de kleptiminguitgang, voor optimale motorprestaties.
€ 100,53
Coussinet de bielle Lombardini

Drijfstanglager voor Lombardini Focs, Progress, 502 Euro 4, LGW 532, LGW 523 MPI motoren Drijfstanglagers beperken de wrijving tussen je drijfstang en krukas tot een minimum. Als de slijtage te ernstig is, vervang dan het lager.
€ 21,07
Coussinets de bielle

Lombardini motor LDW 502 Focs, LDW 502 Progress, LDW 502 Euro 4 Progress, LGW 523, LGW 523 MPI Ontdek onze selectie drijfstanglagers, essentiële onderdelen voor een soepele en betrouwbare rotatie van de drijfstang rond de krukas van je motor. Deze bussen, ook wel drijfstanglagerbussen genoemd, zijn cruciaal voor een soepele werking van de motor doordat ze de wrijving tussen de drijfstang en de krukas verminderen. Maak een keuze uit ons assortiment drijfstanglagers van hoge kwaliteit, met precisie vervaardigd voor verschillende motormodellen.
€ 14,02
Masselotte de régulation

Lombardini Focs motor Ontdek ons assortiment regelgewichten, essentiële onderdelen voor het optimaliseren van de werking van uw regelsysteem. Deze gewichten, ook wel regelgewichten genoemd, spelen een cruciale rol in het regelmechanisme en zorgen voor een nauwkeurige regeling voor verschillende apparatuur zoals centrifugaalkoppelingen, frequentieregelaars of motorregelmechanismen. Onze gewichten zijn ontworpen om optimale prestaties van het regelmechanisme te garanderen, wat bijdraagt aan een hogere efficiëntie en betrouwbaarheid. Kies voor onze kwaliteitscontrolegewichten. Bestel nu.
€ 71,09
 • Nieuw
Piston moteur Lombardini 502 focs

Lombardini LDW502 Focs motor De motorzuiger is een essentieel onderdeel in de soepele werking van de motor van een auto. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om hoge temperaturen en hoge mechanische spanning te weerstaan. De zuiger speelt een cruciale rol bij het omzetten van thermische energie in mechanische energie, waardoor de motor het vermogen kan leveren dat nodig is om het voertuig voort te bewegen. De motorzuiger die wij aanbieden is verkrijgbaar in verschillende maten en specificaties en staat garant voor optimale prestaties en uitzonderlijke duurzaamheid. Koop nu je motorzuiger!
€ 80,26
 • Nieuw
Coupelle de soupape + demi lune

Lombardini motor LDW 502 Focs , LDW 502 Progress , LDW 502 E4 Progress , LGW 523 , LGW 523 MPI De cup en halfmoons zijn essentiële reserveonderdelen voor kentekenvrije auto's. De cup, ook wel fusee genoemd, verbindt de stuurinrichting met de wielen en zorgt zo voor de wendbaarheid van het voertuig. Halve fusees maken deel uit van het ophangingssysteem, helpen schokken te absorberen en zorgen voor optimaal rijcomfort. Vind deze kwaliteitsonderdelen in onze online winkel die gespecialiseerd is in onderdelen voor auto's zonder rijbewijs. Bestel nu!
€ 7,97
 • Nieuw
Volant d'inertie à bride complet

Lombardini motor LDW 502 Focs , LDW 502 Progress , LDW 502 E4 Progress , LGW 523 MPI / Voor motor met dynamo Het vliegwielafdichtingslager is een essentieel onderdeel om de afdichting en soepele werking van het transmissiesysteem van een kentekenvrije auto te garanderen. Dit onderdeel houdt de afdichting rond het vliegwiel op zijn plaats om olielekkage te voorkomen en goede prestaties van het voertuig te garanderen. Vind de beste kwaliteit vliegwieldichtingslagers op onze website met reserveonderdelen voor kentekenvrije auto's. Bestel nu!
€ 68,06
 • Nieuw
Joint torique de palier d'arbre à câmes

Lombardini LDW 502 Focs motor , LDW 502 Progress , LDW 502 E4 Progress De O-ring van het nokkenaslager is een essentieel onderdeel van de nokkenasafdichting en zorgt ervoor dat de nokkenas soepel werkt op auto's zonder rijbewijs. Hij is gemaakt van sterk, duurzaam materiaal en biedt effectieve bescherming tegen olielekkage en binnendringend stof. Vind deze hoogwaardige O-ring op onze website met reserveonderdelen voor auto's zonder rijbewijs en zorg dat je auto optimaal presteert. Bestel nu!
€ 3,93
 • Nieuw
copy of Bride de sortie d'eau

Lombardini motor LDW 502 Focs , LDW 502 Progress , LDW 502 E4 Progress , LGW 523 , LGW 523 MPI / M6 x 20 De wipdekselschroef is een essentieel onderdeel om de wipdeksel van je auto op zijn plaats te houden. Deze schroef is gemaakt van hoogwaardig metaal en zorgt ervoor dat de tuimelkap lang stevig op zijn plaats blijft zitten, waardoor de interne onderdelen van de motor worden beschermd. Vind de perfecte tuimelschroef voor jouw auto op onze website met reserveonderdelen voor kentekenvrije auto's. Bestel nu!
€ 1,82
 • Nieuw
Cale latérale de vilebrequin

Lombardini motor LDW 502 Focs , LDW 502 Progress , LGW 523 , LGW 523 MPI De standaard krukas zijschijf is een essentieel onderdeel om de krukas op zijn plaats te houden in auto's zonder rijbewijs. Deze vulring is gemaakt van duurzaam, slijtvast materiaal en zorgt voor een nauwkeurige, stabiele passing van de krukas, waardoor de motor soepel blijft lopen. De standaard krukasbeschermplaat is onmisbaar voor de betrouwbaarheid en prestaties van je auto, eenvoudig te installeren en compatibel met veel modellen auto's zonder rijbewijs. Bestel nu!
€ 0,00
 • Nieuw
copy of Cale latérale de vilebrequin

Lombardini motor LDW 502 Focs , LDW 502 Progress , LDW 502 E4 Progress , LGW 523 , LGW 523 Een obturator O-ring is een essentieel onderdeel om de waterdichtheid van verschillende mechanische onderdelen in kentekenvrije auto's te garanderen. Deze afdichting, gemaakt van hoogwaardig rubber, voorkomt lekken en zorgt ervoor dat het systeem goed werkt. Vind de perfecte obturator O-ring voor jouw voertuig op onze website die onderdelen voor kentekenvrije auto's verkoopt. Bestel nu!
€ 2,42