Categorieën
Zoeken op voertuig
Skip this step

Soort delen

Chatenet

Zijn uw naaf houders versleten? Piecesanspermis.fr biedt u een breed scala aan naafhouders tegen lage prijzen voor uw CHATENET. Selecteer de naafhouders die u nodig hebt volgens het model van uw CHATENET. Naaf houders zijn essentieel in uw auto, ze houden het wiel recht terwijl het draait.

Actieve filters

Voornaafhouder circlips

Aixam, Ligier, Microcar, ChatenetJDM, Bellier, Casalini, Minauto en Dué De borgring van de voornaaf dient in de eerste plaats om het lager van het voorwiel in zijn behuizing te houden. Als het ontbreekt, vervang het dan zo snel mogelijk.
€ 3,73
Rekening houdend met wiel front 30 x 60 x 37

AIXAM / BELLIER / CHATENET / LIGIER / MICROCAR MC1 MC2 / JDM ALBIZIA - ABACA Dit voorwiellager is 30X60X37, het is aanpasbaar op voertuigen zonder vergunning Aixam , Bellier , Chatenet , Ligier , Microcar en Jdm . Het wiellager maakt axiale geleiding en rotatie mogelijk zonder weerstand tegen het gewicht van het wiel.
€ 24,10
Chatenet pivot beugel

Wieldraaisteun voor Chatenet Stella / Media Set van 2 (rechts + links) wielsteunen compatibel met de STELLA en MEDIA modellen van Chatenet . Zoals altijd profiteert u van kwaliteit tegen een gereduceerde prijs!
€ 65,44
Linker voornaafdrager Chatenet Media en Barooder

Chatenet Media, Barooder De naafdrager linksvoor, compatibel met de bestuurderszijde, is een essentieel onderdeel om de stabiliteit en prestaties van je rijbewijsvrije auto te garanderen. Dit onderdeel is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een optimale precisiepassing, waardoor je verzekerd bent van een veilige en probleemloze rit. Kies deze aanpasbare naafdrager om de integriteit van je voertuig te behouden en een betrouwbare rijervaring te garanderen
€ 176,45
Deur wiel chatenet media hub / barooder

Deze voorwielnaafhouder is uitsluitend geschikt voor auto's zonder rijbewijs Chatenet Media en Barooder. Voor een prijs die alle concurrentie trotseert, zal hij de meest veeleisende gebruikers tevreden stellen door zijn lange levensduur en zijn uitzonderlijke kwaliteit.
€ 143,08
Linker voornaafdrager Chatenet Media, BaroodercH26, CH28, CH30, CH32

Chatenet Media (2e montage), Barooder, CH26, CH28, CH30, CH32 De naafdrager linksvoor, ontworpen om gemakkelijk aan de bestuurderszijde te passen, is een cruciaal onderdeel van de ophanging van je rijbewijsvrije auto. Met zijn stevige, duurzame constructie zorgt hij voor een soepele, veilige rit over uiteenlopende terreinen. Kies dit aanpasbare reserveonderdeel om de prestaties van je auto op peil te houden en te zorgen voor een betrouwbare, comfortabele rit.
€ 163,25
  • Promo!
Deur wiel chatenet ch26 hub

Deze voorwielnaaf is alleen bestemd voor karren Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, Barooder en Media. Hij wordt per stuk verkocht en is zo vervaardigd dat hij sterker is en uw lagers gemakkelijk kunnen worden gemonteerd. De breuk van een wielnaaf kan zijn veroorzaakt door versleten lagers.
€ 143,25 € 163,25
Naafdrager rechts Chatenet...

Chatenet CH26, CH28, CH30, CH32, Sporteevo De aanpasbare rechte naafdrager is een essentieel onderdeel om een soepele rotatie van de wielen op je rijbewijsvrije auto te garanderen. Deze naafdrager is ontworpen voor optimale compatibiliteit en functionaliteit en garandeert maximale grip en duurzaamheid, zelfs onder moeilijke wegomstandigheden. Kies voor deze aanpasbare naafdrager om de prestaties en veiligheid van je voertuig zonder rijbewijs op een optimaal niveau te houden.
€ 141,07
Naafdrager CHATENET Ch26 /...

VOOR CHATENET CH26 / CH30 / CH32 vanaf 2011 Uw voertuig zonder rijbewijs Chatenet CH26, CH30 of CH32 heeft een nieuwe naafdrager nodig ? Dit kwaliteitsproduct aan verminderingsprijs zal ideaal uw defect deel vervangen en zal u volledige tevredenheid geven. Vergeet niet de gewenste kant te kiezen voordat u het product in uw mandje legt.
€ 141,07
Deur hub bellier / italcar

BELLIER - DIVANE - OPALE 6 JADE / ITALCAR / LIGIER - XPRO / CASALINI - YDEA - SULKY - M10 - M12 - M14 / CHATENET - MEDIA - STELLA Piecesanspermis weet hoe moeilijk het is om reserveonderdelen te vinden voor bepaalde merken van vergunningsvrije auto's. Daarom hebben wij onze leveranciers gevraagd om deze wielnaven speciaal voor buggy's te maken Bellier , Italcar, Casalini, Chatenet en Ligier XPRO.
€ 143,18
Kit roulement de roue avant 30 X 60 X 37

Aixam Ligier Chatenet Bellier JDM Microcar Casalini Minauto, , , , , , , Dué Deze kit bestaat uit een 30X60X37 voorwiellager, een circlip en een zelfborgende moer om je wiellager in de behuizing te houden. Deze kit kan worden gemonteerd op kentekenvrije auto's van de volgende merken Aixam , Ligier , Microcar , Bellier , Chatenet , Dué , Casalini , Minauto , JDM
€ 28,13